reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

MADZIA tez wlasnie nie chce zbyt duzej roznicy wieku. jak jestem pewna ze chce 2jke dzieci to na co czekac??
A ja tez mieszkam za granica kupe czasu i nie slyszalam o czyms takim... mozesz napisac jak to dziala?? jest skuteczniejsze jak tabletki...

reklama
Nie mam winka:-(
rubi to napisz sms'a jak bedziesz gotowa, bo moje dzieci już śpią:-p
Magda, na ploty telefoniczne się umawiamy, obie do głowy dostajemy siedząc w domu, a ja mam darmowe wieczory, więc se popieprzymy trochę:-p;-)
Agnieszka 24, mój Patryk to nagroda od losu i pocieszenie;-) mój pierwszy to chodzący wulkan i kaskader, a pomysłow ma tyle, że bardziej musze na niego patrzec niż na małego;-) Patryk już zaczyna gadać i wykonuje wszystkie polecenia, jak ma mokra pieluszkę to przyniesie sucha i kładzie się na ziemie, żeby go przewinąć, normalnie zaskakuje mnie na każdym kroku:tak: mojego Dominika do dzisiaj trzeba zmuszać do każdej czynności:shocked2: Dlatego pocieszę Cie, że jak jedno daje Ci w kość to drugie będzie chodzącym aniołkiem;-):-)

hehe ja tez liczę:-p
Ale w sumie jak bedzie chłopak to tez nie źle,bynajmniej garderobe całą mam;-)
No i tez mam nadzieję,ze drugie bedzie spokojniejsze:sorry2:
Agnieszka ten implant to chba tak samo skuteczny jak tabsy,tylko nie musze o niczym pamietać,wsadzili na 3 lata i jest spokój;-)Czyli w sumie jeszcze do października mogłabym poczekac z wyjęciem,ale już mnie trochę korci drugie dziecko:sorry2:
Ja zakładałam go w anglii,nazywa sie Implanon i jest tam bardzo popularny.

Arogo domu nie macie?? nie dość ,ze cały dzien na bb pierdoły popychacie to jeszcze przez telefon będa gadać;-);-):-D:-D:-D oj baby baby

no niestety z miesiączka jest pomerdane całkowicie:dry:,czasem mi się 2 tyg spóźnia,czasem miesiąc,szczerze mówiąc momentami nie zapisywałam kiedy miałam okres i nie wiedziałam kiedy mieć powinnam ,bo to nigdy się nie zgadzało.a jak już jest to i 2 tygodnie potrafi sie ciągnąć:wściekła/y:
Co do innych skutków ubocznych to identycznie jak przy tabletkach i tego typu antykoncepcji hormonalnej,niektórym to pasuje innym nie bardzo.

Oj Baby ale naklikałyście i co tutaj się działo :szok:
Witaj kolejna Agnieszko ;-)

Ja 2 dni bez neta byłam to jakoś tak mi czegoś brakowało :-)Kurcze głowa mnie zaczęła boleć to chyba nic elokwentnego nie napiszę :-(

reklama
Do góry