reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

ale sie wkurzyly..ho ho..to ja mam problemy psychiczne? nie sadze. wasze wpisy sa nieco psychiczne.
a tak propos...dziecko kolezanki w stanie fatalnym nie moglo nawet lezec na reymonta bo ich aparatura za slaba byla..wiec prosze nie pisac ze przewoza do opola bo to sa informacje wyssane z palca.

a co do sloiczkow...noo pewnie nie ma to jak lenistwo...:) lepiej wydac 3zl i kupic niz potrudzic sie i zrobic samym..ale po co..przeciez wazniejsze jest pieprzenie na forum...
myslalam, ze forum sluzy do zadawania pytan a nie do spotkan towarzyskich wiec co sie czepiacie,ze nie pisze z wami. z wariatkami raczej sie nie rozmawia :)
fajnie sie czyta wasze wpisy..sa takie agresywne :):)ha ha ha.

reklama
Czy my mamy tu jakiegoś moderatora?? Może być wymoderować posty Agi:sorry2::sorry2:Bo takie osoby siejące ferment lepiej od razu out bo jeszcze kogoś bez sensu przestraszy.....
A swoją drogą to nawet nie wiesz jakie są fajne rozmowy na naszych spotkaniach!! Bo mało tego że tu piszemy, to się jeszcze widujemy...tam dopiero pieprzymy !!:-):-)
Oj na następnym to Ciebie tak obgadamy, że już dziś włóż język do zamrażarki :tak::tak:
A jak Cię nie stać na słoiczki to sobie stój przy garach i tłumacz, że tak zdrowiej! Ja tam wolę forum :biggrin2:
A i jeszcze jedno, zobacz że przynajmniej Ty (chyba że masz sklerozę)pytałaś o to samo 2 razy i już wtedy dostałaś odpowiedzi!! Post z 16.08 i pod nim są już NASZE odpowiedzi!!Jak widać aż tak dużo szukać nie trzeba....

dziewczyny napiszcie mi jak w opolu z rodzeniem..sa sale jednoosobowe?
nigdzie tego nie moglam znalesc dlatego prosze was o pomoc. na styczen mam termin. wacham sie miedzy opolem a strzelcami. z opola mam niemile wspomnienia jak lezalam na patologii..szczegolnie ordynator...cham.
prowadzi moja ciaze tarnowski piotr

Naprawdę stratą czasu byłoby pisac po raz kolejny, bo widać Tobie i tak to nic nie daje skoro się powtarzasz i zadajasze w kółko te same pytania....

A ja dziś robię akcję odmrówczanie.....czy ktoś ma sprawdzony sposób na faraonki?? Kupilismy preparaty w Castoramie....spróbujemy.....
Aha, choinki są w Obi nawet już po 20 zł....jakby kto potzrebował.....około 1,50

Ostatnia edycja:
daggy ja pamietam z dzieciństwa, że moi rodzice mieli paprotkę na mrówki faraonki:tak: moja siostra też miała niedawno i kupowała jakies środki, ale niestety nie wiem jakie:no: wiem, że podziałało;-)

daggy - podobno sok z cytryny jest super środkiem na mrówki faraonki, ścieżki/trasy ich wędrówek należy posmarować sokiem,a wszelkie szpary,w których mogą się gnieździć pozatykać skórkami z cytryny.

Czesc dziewczyny ;-)

Miłego dnia wam zycze i nie ma co sie denerwowac ta A z cyferkami pustak i tyle, obrazac tez trzeba umiec, mnie to dziecko rozbawiło ... pewnie ma z 15 lat i gra matke polke nie majac jeszcze dzieci :-D i słyszałyscie news ona ma dom:szok::-D .... a my nie wowwwwwww:tak:, ciekawe jak to wygląda :-D ...

pozartowalismy a teraz trzeba isc cos porobic, papatki ;-)

witaj Agnieszka ;-) ale Agnieszek;-) w sumie co się dziwić, fajne imię;-)
Fajnie, że ta wariatka co tu czasem wpada, Cię nie wystraszyła:tak::-)
Jak masz ochotę trochę z nami "popieprzyć" to jak najbardziej zapraszamy;-)

O i widzę, że Twój Jonathan jest w wieku mojego Patryka ;-)

Kobieto! - jeżeli w ogóle nią jesteś ... - zajmij się własnymi sprawami, a konkretnie to własnym tyłkiem. Nie odpowiada ci atmosfera na tym forum - to spadaj i nie marnuj swojego cennego czasu na czytanie tutejszych wpisów,a tym bardziej na pisanie obraźliwych tekstów pod adresem którejkolwiek z kobiet tu zadomowionych czy goszczących od czasu do czasu.
Masz problem - to do PRZYJACIÓŁKI napisz, albo idź do psychologa.

idealnie!!!:-D:-D:-D
No żesz kuźwa,trolla na forum mamy:wściekła/y:
aga107 weź ty się dziewczyno w garść ,bo z tego co piszesz jesteś dość mocno niezrównoważona:szok: Generalnie nie mam ochoty zniżać sie do twojego pozimu i ci odpisywac ,więc zacytuje twoje słowa: Domu nie masz? że takie pierdoły na tym forum posuwasz??? nie pieprz głupot głupi zrzędliwy prosiaku.
Weź się stąd zmontuj i nie wracaj

agnieszka...24
witaj!!! och widzisz na na jakąś psychopatke akurat trafiłaś,ale generalnie jest tu bardzo miło,więć zapraszamy:tak:;-)

słuchajcie nie odpisujmy więcej tej kretynce,to sie odczepi,bo nie ma co się z nią szarpac w mysl zasady gówna się nie tyka...

a ja właśnie zaczęłam dyzur,pokwitne do 22,a później autobusem do domu,bo mi gracik dzisiaj nie odpalił:no:

Magda jejku, jak będziesz miała jakieś problemy z dostaniem się do domu to dzwoń, ja albo R Cie odwieziemy ;-) taka pogoda, że szkoda, żebys marzła i to jeszcze o tej porze ;-)

reklama
Arogo dzieki wielkie,ale nie miała bym serca was o tej porze z domu wyciagać ,jeszcze w taki mróz.Może tata mnie odwiezie,a może koleżanka,bo ja sie troche boje iść przez to pole na ZWM,bo spod firmy autobusy nie jadą.
jeszcze raz dziękuję!

Do góry