reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Arco ;-) no bo przeterminowane ciastka sa szkodliwe!!! można się zatruć albo coś ;-) :-) :-D

7 grudnia idę z Monią do poradni rehabilitacyjnej... planuje wziąć wtedy wolny dzien do odebrania za któryś dzien swiat więc powinnam byc w domu już ok. 10:00 ;-)

spadam do wyrkowa :-) gut najt

kamea i rubi - dzięki wam bardzo za zaangażowanie :-),przeprowadziłyście tak gorącą dyskusję,że jak teraz czytam -to aż wypieki mam ;-). Wiadomo,że każda z nas ma inne priorytety jeżeli chodzi o pobyt w szpitalu, ale w końcu żyjemy w XXI wieku i mamy prawo do tego, aby zarówno nas jak i nasze maleństwa traktowano w sposób cywilizowany!!!
kamea wcale mnienie dziwi,że masz negatywny stosunek do szpitala na Reymonta, bo twoje wspomnienia z pobytu w nim szpitalu są poprostu szokujące, tyle zaniedbań ze strony personelu ... skandal!!!

Dziękuję wam za życzenia krótkiego porodu i połogu :-) Mam nadzieję, że tak właśnie będzie!

Wiecie co - marzy mi się, że w takim szpitalu może być normalnie: cały personel medyczny wykonuje swoją pracę sumiennie, położne są miłe,cierpliwe, wyrozumiałe, oddane swoim podopiecznym, lekarze są wysokiej klasy specjalistami, zaangażowanymi w pracę, którzy na pierwszym miejscu stawiają dobro pacjentki i jej dziecka,otaczają ich troską i najlepszą opieką ... i takie tam.
Czy to jest możliwe? Może tak - w końcu w wielu instytucjach (nawet tych publicznych) jest już całkiem normalnie ...
No dobra - ja to się tu pojawiam w nocy, bo jakoś spania nie mam,za to pół dnia potrafię przespać :-D Ciekawe czy jak dzidzia się urodzi -to będzi mi łatwo się przestawic ... Idę spać.

Hi ;-)

I nadejszła zima ....... śliczny widok, wszystko bialutkie :-). Jedyny mnius to to, ze kozaków dla syna i jego starej brak :-D

a no biało:tak:
Myśmy buty Maciusiowi kupili w niedziele,a wczoraj w komisie wyhaczyłam elefanten z goretexu prawie nowiuteńkie za 20 zł i teraz sie zastanaiwam co zrobić z tamtymi,które kosztowały 150 zł:dry: a i w komisie też znalazłam fajny kombinezon za oszałamiającą kwote 39 zł:tak: w sumie najbardziej mo o te spodnie chodziła,ale kutreczka sie też przyda,chociaż jakas taka za cieńka na te mrozy. Czyli zakupy udane;-)

Mamuśki był tez fajny kombinezon cocodrillo Kombinezon cocodrillo stan idealny nowy r.68 (1343118830) - Aukcje internetowe Allegro ale rozm 80 tylko,ze u nich to są duże rozmiary także to takie nawet 86 bym powiedziała ,tylko ceny nie pamiętam,ale też jakas nie wysoka.Mymy mieli identyczny i już go obiecałam Anik,ale ciagle trawają jego poszukiwania:sorry2: Anik mam nadzieję,ze zdążymu zanim sie zima skonczy;-)

reklama
Madzia jak uwazasz, ze bedą niepotrzebne to tak jak Arco pisze, oddac mozesz do 7 dni :tak:
Fakt Cocodrillo wielgachne są ;-). My mamy spodnie ocieplane od nich z zeszłego roku, kupiony roz 98 i dalej musze troche podwijac ;-). Moze za rok tez będą dobre ;-)
Kozaki dla syna mam juz upatrzone i dla matki tysh :tak:.

Do góry