Rubi to m.in.o Tobie;-)Aczkolwiek znam wiele mam ( w szególności z tego forum;-)) które miło wspominają pobyt w szpitalu i chwalą sobie opieke
reklama
dziewczyny... serialnie... ja czasem mysle ze wzbudzam litosc u ludzi bo mi zazwyczaj pomagaja ;-) moze robie minke jak kot ze shreka??? moze rozdziawiam gebe jak blondynka??? nie wiem, ale cokolwiek robie to dziala ;-) :-)
a co do znajomosci to chodzilam w ramach NFZ do ginki, ktora w szpitalu nie pracowala...
a co do znajomosci to chodzilam w ramach NFZ do ginki, ktora w szpitalu nie pracowala...
Ostatnia edycja:
Kamea
Fanka BB :)
rubi...luzik... ;-)nie mówię, że miałaś jakieś znajomości. Po prostu mam troche inne zdanie o tym szpitalu niż reszta dziewczyn. miałam takie przejścia a nie inne i dlatego nie potrafie inaczej o tym myśleć. Lepiej się niem odzywam już...;-)
a rubi nieważne co robisz z tymi wszystkimi ludźmi, ważne, że to przynosi efekt ;-)
a rubi nieważne co robisz z tymi wszystkimi ludźmi, ważne, że to przynosi efekt ;-)
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Rubi bo Ty masz taką milutką twarzyczkę że nikt po prostu nie chciałby Cię skrzywdzić :-)dziewczyny... serialnie... ja czasem mysle ze wzbudzam litosc u ludzi bo mi zazwyczaj pomagaja ;-) moze robie minke jak kot ze shreka??? moze rozdziawiam gebe jak blondynka??? nie wiem, ale cokolwiek robie to dziala ;-) :-)
Ja uważam że na patologi ciąży dobrze byłam traktowana, gorzej już po urodzeniu Małego ale był dobrze przebadany, lekarze odpowiadali bez problemu na pytania o stan zdrowia dziecka a to najważniejsze.
Pewnie gdy kiedyś się pojawi 2gie to też w Opolu będę rodzić, po co się szwendać po województwie, a zawsze i wszędzie można trafić lepiej lub gorzej :-)
Ja dzisiaj mam wycięte 2 godziny snu, bo Nikoś stwierdził że będzie marudny, po karmieniu cyckiem został ze mną w łóżku i na zmianę przysypiał i płakał, i tak ponad 2 godz, aż się wkurzyłam i go do łóżeczka odniosłam i co tam od razu zasnął
Chciałam się przepac po południu ale z tym moim dzieciem jest tak że nim ja zdążę usnąć to on już wstaje, efekt, kiepskie samopoczucie i chęć mordu, jest ochotnik ;-)
Hej Dziewczyny, bo chyba jeszcze dziś mnie tu nie było:-)
Jeśli chodzi o moje odczucia ze szpitala, to 1 raz jak leżałam jeszcze na ginekologii to nie byłam zbytnio zadowolona z opieki niestety i z totalnego braku informacji...
2 raz jak leżałam na patologii ciąży to było OK, położne jak Anioły, a ordynator, jak to ordynator, nie za miły i delikatny, ale dało się przeżyć:-)
Natomiast już po porodzie to jeśli chodzi o opiekę nad Maluszkami to wg mnie jest na wysokim poziomie i dbają o te Małe istotki, a i opieka nade mną mi się podobała:-).
Natomiast minusem dla mnie były położne niektóre były fantastyczne, ale niektóre to miałam wrażenie, ze są tam za karę i były wredne na maxa
Ja też się zastanawiałam nad szpitalem w Strzelcach albo Krapkowicach, ale wiedziałam, że jakby Nie daj Boże coś się działo z Alusiem to Tu w Opolu bedzie mieć najlepszą opiekę i to było decydujące:-)
Jeśli chodzi o moje odczucia ze szpitala, to 1 raz jak leżałam jeszcze na ginekologii to nie byłam zbytnio zadowolona z opieki niestety i z totalnego braku informacji...
2 raz jak leżałam na patologii ciąży to było OK, położne jak Anioły, a ordynator, jak to ordynator, nie za miły i delikatny, ale dało się przeżyć:-)
Natomiast już po porodzie to jeśli chodzi o opiekę nad Maluszkami to wg mnie jest na wysokim poziomie i dbają o te Małe istotki, a i opieka nade mną mi się podobała:-).
Natomiast minusem dla mnie były położne niektóre były fantastyczne, ale niektóre to miałam wrażenie, ze są tam za karę i były wredne na maxa
Ja też się zastanawiałam nad szpitalem w Strzelcach albo Krapkowicach, ale wiedziałam, że jakby Nie daj Boże coś się działo z Alusiem to Tu w Opolu bedzie mieć najlepszą opiekę i to było decydujące:-)
Kurcze,ale zimno brrrr
Najchętniej bym pod kołederke wskoczyła,a tu w robocie trza siedzieć.
Po południu musze sie pouczyc,bo jutro kolokwium,a ja nic nie trybię.Przerażają mnie te różniczki
Maciek cos niespokojnie spał.Przebudził się ok22 i wył z pól godziny.Nie dało się go uspokoić,jakos tak na śpiąco chyba ryczał,bo nic do niego nie docierało w nocy tez musiałam iśc dac buziaczka a rano K jak wstał to przywalił w drzwi w sypialni,a u Macka zaczął grać stolik edukacyjny i po spaniu
Najchętniej bym pod kołederke wskoczyła,a tu w robocie trza siedzieć.
Po południu musze sie pouczyc,bo jutro kolokwium,a ja nic nie trybię.Przerażają mnie te różniczki
Maciek cos niespokojnie spał.Przebudził się ok22 i wył z pól godziny.Nie dało się go uspokoić,jakos tak na śpiąco chyba ryczał,bo nic do niego nie docierało w nocy tez musiałam iśc dac buziaczka a rano K jak wstał to przywalił w drzwi w sypialni,a u Macka zaczął grać stolik edukacyjny i po spaniu
Kamea
Fanka BB :)
Witam się i ja. Byliśmy dzisiaj na Witosa u okulisty. Ach te kolejki... ale z oczkami Kubusia wszystko ok. W 2 roku życia kontrola w celu wykluczenia wad.
Oj zimno...zimno
Oj zimno...zimno
Bry :-)
jakie zimno??? ja nadal w kurtce przejsciowce i w połbutach :-) jeszcze mi zimno nie jest :-) i kurtki jeszcze nie zapinam :-) ludziska sie gapia ale ja dla innych gotowac sie nie zamierzam ;-) mam tak od poczatku ciazy z Monią - ciągle mi gorąco i ciągle sie poce jak mysz :-( a na te cuda wianki typu Etiaxill i Antidral mam uczulenie... az mi sie rany od tego g porobiły pod pachami i wolę śmierdziec niz jak mam mnie tam piec :-( brrr
w pracy ludziska siedza poubierani a ja w krotkim rekawku :-) ale dla przyzwoitosci jak wychodze z pokoju to narzurzam na siebie ponczo :-) bo krzyczeli na mnie ze jak mnie w krotkim rekawku widza to im siersc wszedzie staje deba
dobra... lece robic zupe "na winie" paaa
aha...Monetta zdrowa :-)
jakie zimno??? ja nadal w kurtce przejsciowce i w połbutach :-) jeszcze mi zimno nie jest :-) i kurtki jeszcze nie zapinam :-) ludziska sie gapia ale ja dla innych gotowac sie nie zamierzam ;-) mam tak od poczatku ciazy z Monią - ciągle mi gorąco i ciągle sie poce jak mysz :-( a na te cuda wianki typu Etiaxill i Antidral mam uczulenie... az mi sie rany od tego g porobiły pod pachami i wolę śmierdziec niz jak mam mnie tam piec :-( brrr
w pracy ludziska siedza poubierani a ja w krotkim rekawku :-) ale dla przyzwoitosci jak wychodze z pokoju to narzurzam na siebie ponczo :-) bo krzyczeli na mnie ze jak mnie w krotkim rekawku widza to im siersc wszedzie staje deba
dobra... lece robic zupe "na winie" paaa
aha...Monetta zdrowa :-)
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Rubi może Cię menopauza dopadła ;-) Super że Monia zdrowa, i szkoda że nie wiedziałam wcześniej, podjechałabym na kawę :-)
reklama
Arco :-) narzeczony był u Moni w środę bo tesciowa orzekła ze jak Monika jest faszerowana antybiotykiem to nie zaraza ;-)
no ale faktycznie to moj ostatni dzien w domu przed południem... jak bedziesz w Opolu w przyszłym tygodniu to wpadaj - ok. 16-tej juz jestesmy w domu ino przygotuj sie na kipisz bo ja niezdecydowana ubraniowo jestem i mimo ze sobie dzien wczesniej naszykuje ciuchy to rano mi sie koncepcja zmienia i szmaty fruwaja :-) do tego rozbebeszone wyra i takie tam...
aha - zanim przyjedziesz to daj znac - u mnie w domu niczego słdkiego nie ma... kupuje tuz przed przybyciem gosci i modle sie zeby sie nie spoznili bo...sama słodkosci zezre :-)
no ale faktycznie to moj ostatni dzien w domu przed południem... jak bedziesz w Opolu w przyszłym tygodniu to wpadaj - ok. 16-tej juz jestesmy w domu ino przygotuj sie na kipisz bo ja niezdecydowana ubraniowo jestem i mimo ze sobie dzien wczesniej naszykuje ciuchy to rano mi sie koncepcja zmienia i szmaty fruwaja :-) do tego rozbebeszone wyra i takie tam...
aha - zanim przyjedziesz to daj znac - u mnie w domu niczego słdkiego nie ma... kupuje tuz przed przybyciem gosci i modle sie zeby sie nie spoznili bo...sama słodkosci zezre :-)