reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Cześć Wszystkim. Juz myślałam, że wszystkie zasypało, bo tak pusto tutaj cosik ostatnio;-)
Madzia druga para butków może się przydać na zmianę (np. jak pójdziecie szaleć na sankach i Maciuś wróci przemoczony...;-)) No ale Ty wiesz sama najlepiej czy się przydadzą czy nie.
W kwestii kombinezonów to ja właśnie 86 szukam...i szukam .... i znleźć nie mogę, bo nic mi się zbytnio nie podoba:eek:

reklama
bry ;-)

ja dzis Monie w kombinezon 80 albo 86 wpakowałam i...za mały jest :-( na gwałt szukam większego :-(

Kamea :-) interesuje Cie kombinezonik błekitny? w 5-10-15 kupiony...

jednoczesciowy, z odpinanymi bucikami i kapturem, zamek leci przez lewa nogawke, jest na koncu jest zabezpieczony, tam gdzie tułów jest podpolarowany a nogawki i rekawki ma wylozone takim sliskim materialem (fajne bo mozna bez problemu raczki i nozki wsadzic - poslizg jest), rekawiczki sa...nie ma ich - jest dziurka w rekawie i mozna tamtedy wyjac łapke, ma taka kieszonke zeby przypiac lancuszek od smoczka
no i jest błekitny z owieczka chyba....

a fotke to Ci zapodam jak wrocimy do domu i ja zrobimy ;-)

Arco :-) sobie tez....mam liste ma 334,93zł... ale ciagle sponsora szukam...
kolezanka zamawiala u nich i kurier z pobraniem tez za free ;-) nawet na poczte nie trza isc :-) przelewu nie trza robic :-) ino zeby miec kasiure jak kurier zapuka czyli najdalej w piatek...

reklama
Arco :-) nie zamówiłam...chciałabym...klocki Lego, wózek dla lalki, bakugany i mate wodna....
a z ukrywaniem zakupow to jest wyzsza szkola jazdy... ;-) ;-) ;-)

Do góry