reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
hej kobty
O ja bym pół sklepu wykupiła......a na lego dla Oli mam chętkę i na kotka interaktywnego.....ale ceny szok. Narazie zainwestowałam w PSP Domka, starszy jest więc bardziej potrzebuje niestety,,,,,no ale Ola nic poza książeczkami ostatnio nie dostawała( ale ona uwielbia akurat ).....a teraz muszę płaćić karę w bibliotece prawie 300 zł....obiegówka potrzebna....a auto muszę naprawić i też chyba wydać min. 300 zł.....ech.......
A wczoraj nas zaskoczyła tekstem:
Zastanawiam się, gdzie podziała się latarka?
No szok...takie teksty w 20 miesięczny kajtek? No boska ta moja córa.
A co do ukrywania zakupów to mój nigdy nie kuma co nowe co nie.....zero stresu, mogłabym mieć co dzień nowe ciuchy, Ola nowe zabawki on i tak się nie łapie w tym....Z tym, że u nas nie kryjemy się z zakupami, nie ma takiej potrzeby.

Bry :-)

no i po darmowej wysyłce...
a wiecie ze ceny w tym sklepie do ktorego zapodałam linka były ruchome??? ja wrócilam do domu i pokazywalam R te zabawki to ceny były po ok. 4-5 zł wyzsze :szok:

zadylam do roboty.... ;-) miłego

cześć dziewczyny
a ja dzis siedze w domu :-)
i czekam na tel ze żłoba żeby zabrać wojtka jak znów zacznie rzygać :baffled:

w weekend chcę zabrać dzieciaki na sanki tylko najpierw muszę je wyhaczyć i tu rodzi się moje pytanie czy nie wiecie drogie opolanki gdzie takowy towar można zakupić??
ostatnio widziałam fajne sanki w tesco ale to było z jakiś tydzień temu no i oczywiście mój szanowny m jak chciałam żeby je przytachał do kasy stwierdził ze śniegu napewno jeszcze nie będzie i nie będzie kupował :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo nie ma ich gdzie wstawić :angry::angry::angry::angry::angry:
no i coooo?? zima jak tralala a sanek pewnie już nimo :crazy::crazy::crazy:

madzia jak tam samochód?? ;-)

dobra idę coś wszamać bo mi kiszki marsza grają :-)

Hellołłł.
Mysmy w niedziele na tym kiepskim sniegu powozili trochę Kubusia po podwórku, ale teraz to był miał radochy co nie miara, tylko nie ma kiedy z nim wyjść :-/
A teraz mam newsa. Byłam wczoraj na usg jamy brzusznej, bo w niedzielę przez kilka godzin tak mnie brzuch bolał, że żadne leki mi nie pomagały. Pani dr zrobiła mi usg i efekt... trzy prześliczne kamienie w woreczku żółciowym...do usunięcia...

Heloł ;-)

Dawno cosik nie sniezyło ;-) jutro ponoc ma nadrobic ;-)

Rubi teraz cięzkie czasy (pogoda + mikołajki) i kurierzy dowozą z opoznieniem dzien lub dwa :-(
Kamea współczuje :-(

edit:
w Realu promocja na pampki i pampkomajtki po ok 42zł , papmki w kartonach po ok 65zł :tak:

Ostatnia edycja:
Bry :-)

zasypało Was???

Hiox - kurierzy chyba tez zasypani :-( cos mi sie widzi ze bede bez prezentow dla dzieci w poniedzialek :-(

reklama
Rubi ja nie mam paczek nadanych we wtorek :-(. A TZ zamowienie z piatku przyszło wczoraj :baffled:. Psy karmy nie maja, dzis sie skonczyła ... matko niech oni cos zrobia z tymi drogami bo jest istna masakra, mimo zimowek i jazdy emeryta, 'dupa' auta tanczy co jakis czas :baffled:

Do góry