reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

a ja mam jakiegoś doła dzisiaj ,więc siedzę cicho:-(.
Po pracy jadę z Maciusiem do mamy po kluski (oczywiście nie dla mnie,ale przynajmniej dla chłopów nie będę musiała już gotować:-p) i mam w planie zrobić serniczek dietetyczny,pewnie mi nie wyjdzie,ale i tak go zjem na poprawę nastroju:-p o ile K mi kupi potrzebne rzeczy,a co do tego mam wątpliwości:baffled:

reklama
Ja tak szybko bo sałatkę robię, później więcej napisze. Mam skierowanie na badanie krwi Nikosia czy mogę je zrobić wszędzie? Jeśli tak to gdzie w Opolu robią najlepiej i czy też trzeba się rejestrować czy idzie się z partyzanta?

No już jestem.:-)
Dzisiaj miałam męczący dzień pół dnia jeżdżenia po Opolu. :-(
Co do basenu to niestety ja z tych niepływających i bojących się wody, co do innych form aktywności to poza tym że leń ze straszny to i dojeżdżać taki kawał to też bez sensu.

Magda mam nadzieję że dół mija :-)

Witam Dziewczyny:-)
My też mieliśmy dziś dzień załatwiania wszystkiego:baffled:
daggy ja pracowałam jakiś czas z Gosią:-)z Dynamiki, fajna Dziewczyna :tak:
Ja niestety odpadam z aerobiku, same wiecie dlaczego...
Madzia a sio dół :-), mam nadzieję, że masz już lepsze samopoczucie;-)
Arcobaleno ja robię Alusiowi badania zawsze na Witosa bo tam robiłam w ciąży i wogóle te Panie umieją Go jakoś zagadać i wogóle, że Mały prawie nie płacze:blink:

A ja dziś byłam u koleżanki, która urodziła w czwartek dziewcyznkę i powim Wam, że jak patrzyłam na tą kruszynkę, to nie nie mogłam uwierzyć, że Aluś też był taki maleńki:happy:
A teraz z serii chwalenie się :-D, Aluś dzisiaj 3 razy wstał na nóżki w łóżeczku trzymając się szczebelków:tak:, Mój dzielny chłopak :-)

Agita to Aluś super idzie do przodu, gratulacje!!! I fakt aż ciężko uwierzyć że nasze dzieciaczki jeszcze niedawno takie małe były :-)
A na te badania to się rejestrujesz?

Agita to Aluś super idzie do przodu, gratulacje!!! I fakt aż ciężko uwierzyć że nasze dzieciaczki jeszcze niedawno takie małe były :-)
A na te badania to się rejestrujesz?

Dzięki Arcobaleno w imieniu Alusia, tylko łobuz jeszcze nie umie kontrolować upadków więc, trzeba mieć Go cały czas na oku...:-)
A co do badań, to nie trzeba się rejestrować, laboratorium jest czynne od 7-10 a wyniki w tym samym dniu

no i Dziś ja pierwsza ;-)
Aluś juz od 5;30 nie spi...jeszcze próbowałam Go uspic ale za Chiny ludowe sie nie dało, a teraz mi tu chłop ziewa:wściekła/y:

cześć wam wszystkim,

dziewczyny poczekajcie no ja tez na jakaś aktywność sportową idę z wami bo już kurde patrzeć na swoje 4 litery nie mogę :no::no::no: tylko ze ja co drugi tydzień niestety będe mogła ze względu na pracę g...

Agita gratuluję z całego cerca :-):-):-) i musze ci powiedziec że te nasze chłopaki chyba się umówiły bo ja wczoraj odłożyłam małego wieczorem na drzemkę wchodze za chwilę bo coś się odzywa, zapalam światło a ten stoi z japka otwartą i uśmiechniętą od ucha do ucha i jak tak stanął to stał do wieczora :-D:-D .... co go sadzałam to ten chyc na nogi i się śmieje, nosz sódziak taki że hej ...az zdjęć mu nacykałam telefonem bo kto to widział tak matkę zaskoczyć przy zapaleniu oskrzeli noooo

Rubi zjedz se trochę czekolady do snp minie :-)
Madzia ty też :-) albo wpadnij do mnie dzisiaj na likierek :tak: (tylko że wojtek chyrla ma zapalenie oskrzeli więc jak się nie boisz to przychodź koniecznie) ;-);-);-) czekamy !!!! i na resztę też :)

Arogo ja tez się boje karetek bbbrrrrryyyyy

Wojtek ma chyba azs kurde już tak wygląda że az mi się chce ryczeć...a kolejne leki i masci nic nie dają....ręce mi opadają ileż to trzeba się nagimnastykować z maluchai którymi coś dolega....

karolka dziś zrobiła kupę na kibelek siedziała, siedziała aż wysiedziała hihihihihi no i misia lubisia dostać musiała :baffled:

reklama
Hej!
Anik juz tak właśnie myślałam o kawce u Ciebie (kawce nie likierku bom na diecie;-)) ,bo K mnie wkurza i nie chce mi sie z nim w domu siedzieć:no: Skoro Wojtus chory to musiałabym bez Maćka przyjść,ale znów jutro mnie nie ma,bo angielski i tak w sumie z Maciusiem mało czasu.No ale pomyślę,może na godzinkę wpadnę:tak: tak ok 16.30 ? wezmę serniczek dietetyczny do kawy,o ile K już go nie zeżarł:dry: Dzięki za zaproszenie:-).
Agita u nas pobudka o 5.50:baffled: a i noc niespokojna:no:
Arogo te twoje dzieciaki to mają spanie:tak: zazdroszczę:zawstydzona/y:

Do góry