reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

aniaf :-) jak Ty cały czas chodzisz na refundowane wizyty to chyba bedzie dla was termin a ja chodzilam całe lata prywatnie i musiałam sie wbić na te refundowane... to inne zasady troche sa... ja do Allergovity dzwonilam w maju czy w czerwcu tego roku to juz nie przyjmowali nowych pacjentów na 2010 rok :-(

reklama
witam kobitki....i nie tylko
Arogo- a co ze stepem?Ja na 100 % ide!!! Madzia? A ty?Ja basen lubie, ale nie lubie suszenia itp w zimie....więc odpada...

daggy, a kiedy na ten step idziesz??? w sumie moge raz na step, a raz na basen:-p

rubi no to nieźle:szok:, ja na szczęście nie potrzebuje na razie alergologa;-)

Ostatnia edycja:
Rubi poprawka...
ja chodziłam prywatnie i teraz też chciałam się wbić na refundowane, to dzwoniłam 3 listopada i dostałam termin na 24 styczeń i jak dr Żurek wyznaczy nam kolejną wizytę to już na NFZ bede wpisywana na kwiecień pomiędzy pacjentami... tak mi powiedziano, bo właśnie dzwoniłam

aniaf :-) bo Ty pamietalas zeby dzwonic :-) a ja codziennie sobie przypominalam wieczorem a jak juz pamietalam to nikt nie odbieral albo zajete bylo...

reklama
Matko ale sie za odchudzanie biorą :)

Nie wiem co to jest, jakies pasy w Szarej Willi, ponoc mega dupskiem i udami trzęsą 5zł kosztowały, a efekty ponoc piorunujace. Od kilku lasek słyszałam.Moze to Was zainteresuje :)

Ja tam chce tylko na basenik :) Ja palme na mózgu robie, czepek na łepetyne i mam włosy suche :D Tylko ze ja zabka tylko pływac umiem :p a na plecach na basenie nie pływam ze względu własnie na włosy :D Moje u fryzjera na dwie suszary susza jedyne 40min, ma się afro :p

Do góry