aniaf :-) jak Ty cały czas chodzisz na refundowane wizyty to chyba bedzie dla was termin a ja chodzilam całe lata prywatnie i musiałam sie wbić na te refundowane... to inne zasady troche sa... ja do Allergovity dzwonilam w maju czy w czerwcu tego roku to juz nie przyjmowali nowych pacjentów na 2010 rok :-(
reklama
Arogo
Fanka BB :)
daggy, a kiedy na ten step idziesz??? w sumie moge raz na step, a raz na basen
rubi no to nieźle, ja na szczęście nie potrzebuje na razie alergologa;-)
rubi no to nieźle, ja na szczęście nie potrzebuje na razie alergologa;-)
Ostatnia edycja:
Rubi poprawka...
ja chodziłam prywatnie i teraz też chciałam się wbić na refundowane, to dzwoniłam 3 listopada i dostałam termin na 24 styczeń i jak dr Żurek wyznaczy nam kolejną wizytę to już na NFZ bede wpisywana na kwiecień pomiędzy pacjentami... tak mi powiedziano, bo właśnie dzwoniłam
ja chodziłam prywatnie i teraz też chciałam się wbić na refundowane, to dzwoniłam 3 listopada i dostałam termin na 24 styczeń i jak dr Żurek wyznaczy nam kolejną wizytę to już na NFZ bede wpisywana na kwiecień pomiędzy pacjentami... tak mi powiedziano, bo właśnie dzwoniłam
Plan sprzedaży fitness Zajec - Dynamika
Super są zajęcia z Gosią, ja moge od zaraz....ale to jest czwartek...albo sroda ale dopiero 20....
Super są zajęcia z Gosią, ja moge od zaraz....ale to jest czwartek...albo sroda ale dopiero 20....
Arogo
daggy to chodźmy na ten wycisk, ja tam z grubej rury moge zacząć;-) ważne, żeby efekty były;-) to co, w środę na 20:00????
aniaf :-) bo Ty pamietalas zeby dzwonic :-) a ja codziennie sobie przypominalam wieczorem a jak juz pamietalam to nikt nie odbieral albo zajete bylo...
:-)
reklama
Hiox
Matko ale sie za odchudzanie biorą
Nie wiem co to jest, jakies pasy w Szarej Willi, ponoc mega dupskiem i udami trzęsą 5zł kosztowały, a efekty ponoc piorunujace. Od kilku lasek słyszałam.Moze to Was zainteresuje
Ja tam chce tylko na basenik Ja palme na mózgu robie, czepek na łepetyne i mam włosy suche Tylko ze ja zabka tylko pływac umiem a na plecach na basenie nie pływam ze względu własnie na włosy Moje u fryzjera na dwie suszary susza jedyne 40min, ma się afro
Nie wiem co to jest, jakies pasy w Szarej Willi, ponoc mega dupskiem i udami trzęsą 5zł kosztowały, a efekty ponoc piorunujace. Od kilku lasek słyszałam.Moze to Was zainteresuje
Ja tam chce tylko na basenik Ja palme na mózgu robie, czepek na łepetyne i mam włosy suche Tylko ze ja zabka tylko pływac umiem a na plecach na basenie nie pływam ze względu własnie na włosy Moje u fryzjera na dwie suszary susza jedyne 40min, ma się afro