reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Nieśmiało wpadam się przywitać.... Widzę, że wojowniczy nastrój tutaj panuje...

Chyba nikt nie chce ze mną gadać:-( Spadam...

Ostatnia edycja:
hej Babki
a ja w piątek napisałam od kumpeli posta i go nie ma hmmmm
nie miałam kompa bo zżerał go robak ale już jest wyczyszczony i mam nadzieję,że już nic się nie stanie choć już starciłam większość fotek, które miałam na kompie :(

Hiox ja też chciałam się zapisać na basen i nawet szukałam w szarej willi i oxaidzie i mają aquaaerobik więc może się zbierzemy hę???? rubi na rozładowanie się polecam aqua!!!

Aniulka na aerobik srednio lubie chodzic :-p Ja mam taka gietkosc jak człowiek z kamienia :-D A pływac lubie :-) Mi tam i najzwyklejsze Akwarium wystarczy :tak: Zwykłe pływanko najlepsze na bol pleców i na fałdki tu i tam :-)
Rubi jak ci to pomoze, to grzmij kobieto grzmij ;-)
Kamea co ty piszesz :-) plotkuje się ;-)

Ostatnia edycja:
ehhh a ja pływać nie umiem to raz a dwa za zadne skarby mojej groobej doopy światu nie pokaze :p :-D
no i z rozładowywania stanu napiecia przedmiesiaczkowego nici i bede grzmiec ;-)

Kamea ;-) nic sie nie boj - ja agresje kieruje w strone płci przeciwnej ;-)

spadam do wanny ;-) moze sie nie utopie ;-) :-D

Witam,
oj rubi chyba spacerku Ci potrzeba;-) na nerwy najlepszy jest spokój;-)
Ja się nad tym basenem zastanawiam, bo ja tak jak aniulka chciałam na aquaerobik, ale pływac tez lubię......
aniulka a Ty gdzie sprawdzałaś???? no i dla mnie ważne w jakie dni to jest, bo w poniedziałki i czwartki Dominik chodzi na hokeja i nie bardzo bym wtedy mogła, ale w pozostałe dni to mogłabym spróbować, a nóż mi się spodoba;-)
A ja rano podjeżdżam pod prace, a tu karetka na sygnale odjeżdża:szok: już myślałam, że mój R, bo on ma wysokie ciśnienie, a ostatnio dużżżżoooo pracuje :crazy: wiem, że wariatka jestem, ale jak widzę karetkę niedaleko miejsca gdzie jest ktoś bliski to mi serce staje ze strachu:crazy:

Bry ;-)

No dziewczynki do dzieła i ekipa basenowa sie zbierze :tak:. Ja to tam nie wiem w jakie dni moge :zawstydzona/y:, wszystko zalezy od wyjazdów TZ a one sa przeroznie, ale teraz jak jestem w Opolu zawsze moge mame czy tate do Łobuza zagonic :tak:. Dla mnie najlepsza godzina to tak 21 :-p. Rubi a na basen nie chodzi sie tyłka pokazywac tylko schowac go do wody :-p, nie widac tez celilitisów i takich tam innych cudów :tak:

Dzis mi syn zrobił niespodzianke i wstał o 7 !!!!! yesssssssssss :-) jak to miło wstac jak jest jasno :-D.

Mykamy jesc sniadanie, ja pierwsze, Łobuz drugie i czas jechac sprawy pozałatwiac i do psów :tak:. Dzis wszystkie obowiazki spadły na nas bo TZ się szlaja po Europie ;-)

UWAGA UWAGA!!!

Kto się chce zapisać do dr Żurek na refundowaną wizytę w 2011 roku to MUSI sie spieszyć... przed chwilka zapisałam moje bąble na....16 maja 2011 r :szok: :szok: :szok: a zapisy robią od 2 tygodni....

no a teraz bry :-)

nadal w szoku jestem bom myslała ze po 2 tygodniachj zapisow to sie gdzies na luty załapie ale zeby az do maja kolejka doszła...

Arogo ;-) spacery teraz...hmmmm... po pracy ja woce do domu, nakarmie głodomory to...ciemno juz sie robi :-( :-( :-(

Hiox :-) ja o 21:00 z domu nie wybywam bo Monia sie budzi i tylko (.) ja uspokoi a tego kochany tatus nie ma :-(
no i drugi aspekt aerobikow, basenów, stepów itp. - kasy brak :-(

kurde...i teraz tak mysle....termin mam ale i tak pojde z dzieciakami prywatnie.... nosz....do maja kawał czasu :-(

szukam sponsora ;-) wirtualnego sponsora za prawdziwe pieniądze ;-)

reklama
Cześć,
Rubi
no to mnie pocieszyłaś.... ja zarejestrowałam się na styczeń ale w kwietniu kolejna wizyta to widze ze już muszę dzwonić....

Do góry