reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Dziewczynki a co myslicie o chodzeniu na basen tak z 2 razy w tygodniu w któres wieczorki regularnie?

Ja kiedys z babskim klanem tak chodziłam, super było i wazyłam ....... 47kg :D A jakie dupsko i uda ubite cudnieeeeeeeeeeee!!!!
Teraz babskiego klanu juz nie ma:( połowa na wyspach siedzi, a druga połowa matkuje, zonuje - zycie.
Na basenie była taka zasada, pływamy mega ostro 30 min, prawie bez przerw, a potem 30min w jacuzi na plotkach i relaxie :D I potem było jeszcze czesto zaliczanie solarki :D Co myslicie? Ja jestem za bo jak widze ta galarete zamiast tyła i ud to mi słabo :(

reklama
Ja nie moge czegos takiego czytac ..... a jak pomysle ze jeszcze takie darmozjady potem zyją sobie w wiezieniu za moje podatki ... tak jestem za krzesełkiem uczydełkiem elektrycznym jak najbardziej.

Helllołłłłł!!!! Jakie pustki przy sobocie.... Śpicie kobitki?:szok:
Ja do 13.00 w pracy. Na szczęście moja współpracowanica wróciła już z urlopu i w dwójkę raźniej. A po robocie szybki obiadek pakuje moich facetów i mykamy na spotkanko z moimi psiapsiółkami z czasów studenckich...

Tą pseudo matkę razem z jej konkubentem należałoby poddać torturom z czasów średniowiecza! Normalnie aż się zagotowało we mnie. Kara śmierci w okropnych męczarniach!!!

Ostatnia edycja:
oj Arco.... nawet nie pytaj ;-)

mam ostatnio permamentny SNP :-) prosze mi nie podpadac ;-) bije, gryze i drapie ;-)

reklama
Do góry