reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
czy ktoras z Was dziewczyny ma do sprzednia krzeselko do karmienia? najlepiej z chicco:-)

ahaa i gdzie w Opolu (najlepiej w okolicach zwm) dostane eko warzywka i owoce? chodzi mi glownie o marchewke i jablka

Ostatnia edycja:
witam w sobotni poranek.
Ja oczywiście w pracy dziś jestem. Ale nawet nie ma tak źle, bo dzisiaj pracują tylko trzy wydziały i jestem sama na całym piętrze na którm normalnie pracuje 30 osób. Dzisiaj mam lajtowy dzień - przeprowadzam swoje graty do nowego biura :-)
No to miłego dzionka życzę, mam nadzieję, że wyspałyście się dziewczyny :-)

Ale ze mnie gapa! Hiox spóźnione sto lat!!!!

Ostatnia edycja:
Hiox ;-) 100 lat :-)

no... powinnam zaczac od "dzien dobry" to sie poprawiam...

dzien dobry :-) ;-)

zaliczylam bumelke - wczoraj sie nie podpisalam na liscie obecnosci... na pogrzebie bylam to mam chyba usprawiedliwiona nieobecnosc...

corina ;-) wiekszosc Opolanek uzywa jeszcze krzeselek do karmienia wiec chyba interesu nie zrobisz... a na ZWM masz komis...

zmykac musze... milego dnia

Hiox spóźnione, ale bardzo szczere sto lat!!!

W ogóle to dzień dobry :-)
Młoda nie daje mi żyć. Jest marudna, ciągle wyje, a ja nie wiem o co jej chodzi :baffled: Chyba pójdziemy na chwilę na dwór. Mama posprząta liście, a młoda się przewietrzy. Chociaż.. no nie wiem, bo wiatr jakiś podejrzany jest :-p

Cześć laski
Hiox 100 lat!!! Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin.
Rubi jak z mamami kawka to razem z żonką, jak z tatusiami na piwo o mamusie mogą na spacer wyjść;-) a co do solidarnośći jajników to my faceci mamy też solidarność plemników i też możemy zapotestować jakby co;-)
Laski to jak z tą weekendową kawą na piotrkowskiej 2???

Ostatnia edycja:
hej kobity i meńczyźni
U nas jakies choroby się zaplątały, Domek gardło a Ola coś kaszlała w nocy...teraz nie kaszle ale chyba wolę aby ich oboje lekarz zobaczył, wiecie gdzie mam pojechać? my tak rzadko chorujemy więc nawet nie wiem gdzie w weekendy do lekarza się jeździ?
A i dziś dla odmiany mój P. w tv......ma się wypowiadać na temat bezpieczeństwa w sieci......podobno materiał ma byc dziś w głównym wydaniu o 19.30 ...

reklama
Dagy jak coś zapytaj u siebie w przychodni czy jest lekarz dyżurujący a jak nie bedzie dadzą Ci namiar na szpital w którym dyżuruje pediatra;-)

Do góry