Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Daggy rodzina gwiazdorska jak nic :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czy ktoras z Was dziewczyny ma do sprzednia krzeselko do karmienia? najlepiej z chicco:-)
ahaa i gdzie w Opolu (najlepiej w okolicach zwm) dostane eko warzywka i owoce? chodzi mi glownie o marchewke i jablka
A ja widziałam Wydaje się bardzo spokojny ten Twój P. Jeśli Ciebie określiłabym jako Ogień to On byłyby Wodą, która od czasu do czasu ma Cię ugasić Mylę się? ;-)Ifill włącz jedynkę...na wiadomości...tam dzis opolski espert mówi o bezpieczeństwie w sieci!!! My już warujemy przed TV ....
Corina a gdzie jakieś cześć? Totalny wyraz lekceważenia i brak kultury!
Nawet jeśli masz nas w d... i nie masz ochoty nas czytać i piszesz tylko kiedy masz pytanie bądz interes- to i tak wypada chociaż powiedzieć cześc.....powiem Ci , że nie tylko od razu nie mam ochoty odpowiadać ale nawet na przyszłość mam zamiar omijać Twoje posty!
Sorry za szczerość ale mówię zawsze to co myślę.....
corina podpisuję pod tym co napisała daggy, obiema rękami, to jest kulturalne towarzystwo
ja tez widzialam ;-) i powiem Ci ze Ola jest barrrrrrrrrrrrrdzo do P. podobna ;-)Ifill włącz jedynkę...na wiadomości...tam dzis opolski espert mówi o bezpieczeństwie w sieci!!! My już warujemy przed TV ....