Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Bry
mi Nikoś dał do 8mej pospać ale to pewnie tylko dlatego że w nocy 3 godziny nie spał eh
mi Nikoś dał do 8mej pospać ale to pewnie tylko dlatego że w nocy 3 godziny nie spał eh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej daggy i reszta dziewczyn:-)
ja tez jestem kulturalna i napewno nie mam nikogo w d... i przykro ze w ten sposob odebralas mojego posta, nie zrobilam tego celowo, ale jesli urazilam - sorki.
nie czytam, ale podczytuje Was, a ze pisze od wielkiego dzwonu, bo poprostu nie mam czasu (przy 5 miesiecznym ciagle chorym bobasku mozna nie miec czasu).
a to ze zadaje pytania (mam interes jak napisalas) to chyba znaczy ze uwazam Was za zrodlo wiedzy i przydatnych informacji nt dzieciaczkow :-)
pozdrawiam
Corina może i tak ale uwierz mi ze kazdy z nas nie ma czasu i ma wiele innych obowiązków którym musi się poświęcić .A wpadanie na chwilę, rzucanie pytania i czekanie na odpowiedź to troche nie fair.
Kiedy Ty ostatni raz udzieliłaś jakiegos wsparcia lub słownej pomocy któreś z nas?? Skoro oczekujesz tego od nas to należałoby dać też coś od siebie nie uważasz??
Hej
Corina, mi nie chodzi o to czy udzielasz się dużo czy mało, tak już jest, że jedni maja więcej czasu drudzy mniej......chodzi o to, że wpadasz tu jak do obory, ani cześć, ani co słychać.....piszesz co Ci potrzeba i spadasz...czy tak się zachowuje kulturalny człowiek?
Miło nam, że uważasz nas za cenne źródło informacji, dlatego szanuj osoby, do których się zwracasz o radę;-)