reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

A Mój Aluś właśnie zasnął:-).
Anik też chętnie bym się do Ciebie wybrała, ale My chorowitki więc następnym razem:-)
aniaf o widzę, że Twój mężuś tak jak i Mój podczytuje Nasze forum:-), fajnie, że nie tylko mamusie tu się udzielają;-)
Madzia trzymam kciuki za kinder centrum i za Ciebie i siostrę wieczorem:-), dobrze, że dałaś znać, to nie będziemy się kręcić po ulicach:-D

reklama
ooo witamy pana w naszym gronie:-D Żona ma prawo być leniwa;-)

Agita tak tak nie wychodźcie z domu po 20:-D

No i do domku czas mykać:-) ale mi szybko dzisiaj zleciało:tak:

Anik chętnie bym się kawy napił w dobrym towarzystwie ale nie dość że żona bardzo leniwa to jeszcze Zosia trochę przeziębiona i nie chcielibyśmy żeby Karolcia albo Wojtuś się zarazili może jak minie choroba to się spotkamy;-)
mąż Ani:-)
Witamy, witamy ale za te "leniwa" to minus że ho ho

Dziewczyny a propos kawy, jak tam z sobotą u mnie, coś postanowione bo nie wiem czy salon odgruzowywać ;-)

Amelkowa super:-)
Arcobaleno ja niestety nie mogę w sobotę:-(, bo w czwartek wyjeżdzam na tydzień do rodziców:-)
A ja miałam dziś gości, to troszkę odpoczełam sobie bo byli tak wpatrzeni w Alusia, że cały czas się z Nim bawili:-D

Amelkowa super, że z Anią lepiej, myśle, że wszystkie się cieszymy z tego powodu:tak::-) a co dr W. to żeby umówić się do niego na wizytę to terminy są koszmarne!
mogę napisać Ci na PW nr tel do niego to skonsultujesz się z nim i może też jutro Cię przyjmie, we wtorki przyjmuje w Medicusie na Mickiewicza, jęsli będziesz tam pierwszy raz to musisz być wcześniej bo kartotekę Ci muszą założyć, bo na jutro terminów u niego nie ma, a w piątki normalnie w TRR, w Medicusie przyjmuje od 10.30 do 17.00 ale jak z nim rozmawiałam to mówił, że jutro będzie do 15.00, ja będe z rana bo tak mi pasuje i wiadomo będe też poza kolejką...

Amelka SUPER WIEŚCI :-):-):-)

Arco
ja w sobotę tez mogę:tak: daj znać tylko o której?? Miałam jechać do mamy, ale jadę tydzień później;-)

Magda
wyszłam z Dominikiem po OmegaMed i pieluchy, ale uciekalismy szybko do domu, bo nie pisałaś gdzie będziecie jeździły:-D:-D:-D

maluchy śpią ;-) jejku ja ja je kocham :-):-):-):-):-):-):-)

aniuf i jej mężu :-) wpadajcie na kawkę i to już!!!! ja się przeziębień nie boję ;-);-);-)serioooo czekam na was :tak:
jutro czekam tez na resztę :tak:;-);-)

Arco ja jeszcze nie wiem czy mogę czy nie bo może w piątek pojedziemy do moich rodziców na weekend ale jak nie pojedziemy to jestem chętna :tak::tak::tak:

reklama
Anik Mój Aniołek też już w łóżeczku i mam nadzieję, ze nie będzie Go męczył katarek:-). Jak ja będę się jutro w miarę dobrze czuć, a Aluś nie będzie zasmarkany to też przyjdziemy na herbatkę:tak:

Do góry