reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Arco u nas też pobudka o 5:baffled: Moja siostra wczoraj chciała sobie pojeździć moim autem.Niedawno zrobiła prawko i chce pozyczać,ale najpierw się musi nauczyc nim jeździć,bo to gracik bez wspomagania i ABS,więc śmigamy wieczorami po Opolu:-D

reklama
rubi ja mam w bagazniku dużo atrakcji, wysypane z torby jabłka, łyżwy, łuk, but Dominika, wózek, kij do hokeja:-D:-D:-D Może jakby razem byli to się nie będą marudzili, a my sobie pogadamy w spokoju:-D
A płytke muszę wyjąć z drugiego auta, mam nadzieję, że nie zapomnę:tak: no i auta nie będę sprzątała, damy im ciastka i chrupki, może będą grzeczni:tak:;-)

Aga ;-) ja nie raz jechałam Twoim autem i jak wyliczylas ile w bagazniku masz sprzetow to sie zastanawiam czy czasem w ostatnim czasie nie nabyliscie nowego autka... w Almerze tyle tego masz??? i zmieszczą sie tam jeszcze 2 roczniaki??? nie oszukujmy sie...ani Patryk, ani Monia do kruszynek nie naleza...

Monia ostatnio nie rozrabia bardzo... wczoraj marudzila, wylewala wodę z kubka i kradła śmieci z kosza ale to przeciez standard ;-) w aucie...o żesz... fotelik!!!

wyprałam fotelik po Jasiu a teraz nie umiem zamontowac pasow :-( dobrze ze mam jeszcze kilka dni...

hej dziewczyny a u nas pobudka u wojtka tylko 3 razy :-):-):-) więc chłopak ma u mnie dyży "+"
za to karolina musiała spać ze mną bo inaczej tylko wyła a że ja kaszleć na nia nie chciałam to tylko co chwila popijałam syrop prawoślazowy i lepiej mi wcale nie było :baffled: a dziś mi amelkowa w złobie mówi że to na większy kaszel :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: no tom se zafundowała nocke :oo:

dziewczyny o której będziecie?? ja juz w domu bedę do waszej i waszych dzieci :-) dyspozycji od około 16-16:30

kurde sąsiedzi wiercą za ściana normalnie nie słysze własnych myśli :wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:

rubi ja tu reklamuje samochód;-) niby mały, a tyle się w nim mieści:-D:-D:-D a tak serio to nasz bagażnik to nasz drugi dom i sama nie wiem skąd w nim tyle miejsca:confused: nie chce myśleć co będzie jak kiedys będziemy mieli kombi:szok: może szafe sobie tam wyniosę:-D:-D

Hej Dziewczyny.
U nas noc można powiedzieć bardzo spokojna. Aluś już praktycznie nie ma katarku, więc zamarudził chyba tylko 2 razy o smoka i raz się ocknął na butle, ale zaraz zasnął, więc super:-).
Natomiast ja byłam dziś u lekarza i okazało się, że mam anginę:wściekła/y:, pojęcia nie mam skąd to się przyplątało, no i oczywiście jestem na antybiotyku, więc znowu mnie ominie kawa u Anik:-:)-:)-(
Aga, Amelkowa zdrówka dla Patryka i Ani:-)

Chorowitki współczucie.....wracajcie do zdrówka.....
U nas dziś nocka super.....Olka spała całą noc u siebie....to super bo ostatnio spała 2 razy po 7 godzin w nocy.....potem w dzień spała po 3 h ale to i tak za mało....
Przytyła odkąd mama moja ją karmi!! Wa ży 11 kg!!!Szok......a apetyt dostała że hej......
Spi na balkonie....Anik jak wstanie dam jej drugie danie i wpadnę.....
Aga u nas w bagażniku w sceniku raz namiot jeździł 2 lata.....teraz 2 lata rolki.....o...grzechotkę ulubioną Oli znalazłam...po roku szukania.....:-):-) Oj...pełno gadżetów tam jeździ bo mój P. marudzi ale nie posdprząta....
Malowanie żywym pędzlem - Joe Monster
zobaczcie- nieuwierzycie w to co widzicie

a...i jeszcze coś na dobry humor
Dlaczego mężczyźni siusiają na stojąco...
> Kiedy Bóg stworzył Adama i Ewę miał jeszcze dla nich dwie rzeczy, które
> chciał im podarować.
> Bóg powiedział: Mam jeszcze dwa podarki dla was, ten pierwszy to
> umiejętność siusiania na stojąco...
>
> Adam przerwał mu - To dla mnie! ja chcę to! To będzie naprawdę fajnie,
> życie będzie znacznie prostsze i weselsze!
> Bóg popatrzył pytająco na Ewę, a ona skłoniła głowę i powiedziała: -
> Dlaczego nie, to nie jest konieczne dla mnie.
> Więc Bóg dał Adamowi tę umiejętność. Adam krzyczał, skakał ze szczęścia
> i obsikiwał wszystko dokoła. Obsikiwał okoliczne drzewa, pobiegł na
> wybrzeże i na piasku siusiając zrobił przepiękny wzór. Był dumny z tej
> umiejętności.
> Bóg i Ewa patrzyli na radość Adama a w końcu Ewa zapytała Boga:- Jaki
> jest ten drugi podarek, który chciałeś nam dać?
> Bóg westchnął i odpowiedział: - Rozum Ewo, rozum!.

Ostatnia edycja:
reklama
Daggy niezłe to było, muszę przyznać, że koleś ma ciekawe zajęcie:-D
Amelkowa nie wiem co się dzieje, ale Alusiowi też przeszedł katar to dzisiaj przyplątał się kaszel:-(, posmaruję GO na noc i mam nadzieję, że jutro nie trzeba będzie jechać do lekarza, bo gorączki też nie ma :tak:

Do góry