reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Wieczor ;-)

Amelkowa :-) cudne wiesci - sorki ze nie odpisalam ale... nie mialam kiedy :-(

Monia ma temperature :-( 38,4 :-( no ale bawiła się dosc grzecznie pod warunkiem ze mama blisko... ślini się strasznie, łapska pcha do buzi :-( chyba reszta czwóki wyłazi... dałam jej nurofenu i czekam co się bedzie świeciło rano... jak nie pójdzie do złobka to jej fotograf przepadnie...

no więc... Arco ;-) jak mnie Aga zabierze a Monetta zdrowa będzie to mozesz nas na listę wpisac ;-)

dobra...spadam... 3majcie kciuki za Monię ;-)

reklama
rubi wezmę Cię pod warunkiem, że Twoja córka nic więcej nie nauczy mojego syna:-D:-D:-D
zdrówka dla Moni:tak:
Anik a czy ja mogę wpaść w środę???? Bo idę z Patrykiem do kontroli czyli będę pod Twoim blokiem;-)

ej no.... oponuj trochę ;-)

w takim razie zdruzgotana udaję się na spoczynek ale nie odpoczynek bo bendem całą noc łkała w poduszkę :-) :-D

kolorowych i suchych snuuuuuuuf

Amelkowa rewelacja ,ciesze się razem z Wami:tak::-):-):-):-):-) Co do dr Więcka to mi na Damrota szybko termin wyznaczyli (3 dni),ale tak jak Ania już Ci napisala ,na Mickiewicza tez przyjmuje,więc moze warto tam zadzwonić.
Arcobaleno ja jeszcze nie na pewniaka,ale narazie jestem chętna na wizyte u Was:tak:
Aga w sumie to na wyspie też jeździłyśmy,ale musze przyznać ,ze całkiem dobrze jej szło:tak:

Aga to koniecznie zabierz Rubi bo muszę to zobaczyć jak Monie z bagażnika wyciągacie ;-)
Rubi
zdróweczka dla Moni,czyli ta temperatura to przez ząbki?
Magda
o co chodzi z tymi jazdami, coś nie doczytałam??
Agita no i jak noc minęła?

My z Nikosiem od 5tej nie śpimy, ok 7mej wzięłam go na ręce i się w końcu zdrzemną pół godzinki i teraz ma humor, szkoda że ja nie mam:baffled: SPAĆ!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam,
Arco ja to bym ich musiała razem tam zamknąć, bo myślę, że już jest za późno:-D Patryk zdeprawowany:szok:
Magda gratulacje dla siostry:tak:
Ja kolejny dzień w domu, Patryk dalej kaszle, wprawdzie mniej, ale wczoraj miał stan podgorączkowy, więc dzisiaj nie wychylamy nawet nosa z domu:tak:

reklama
Bry :-)

a ja wyrodna matka posłałam Monie do żłoba... po gorączce ani sladu... uśmiechnięta panna od ucha do ucha...
nurofen jej dałam wczoraj o 18:40 wiec jakby to cos powaznego bylo to po 5-6 godzinach goraczka by wrocila a ja ja macałam co chwilę w nocy i czółko bylo OK...
poprosiłam panią Marzenkę zeby Monie lekarzowi pokazała... zobaczymy...

Aga ;-) ten bagaznik to lipa... musiałabys miec auto z naczepa zeby jej słychac nie bylo ;-) no i trza koniecznie te angielskie piesni wziac :-D

dobra...spadam do roboty - jak taki chorobowy sezon to postanowilam pracowac jakby kazdy dzien byl tym ostatnim przed dluzsza nieobecnoscia... zeby jak najmniej inni musieli za mnie robic ;-)

3majcie sie i papa

Do góry