reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

aniaf24 uważaj na siebie!. Ja jestem przewrażliwiona pod tym względem z przyczyn oczywistych. A Agnieszka do b. ładne imię, prawda dziewczyny?;-) Oczywiście Tomus tez ładnie:-)

reklama
aniaf - dołączam się do życzeń :tak:
i doskonale Cię rozumiem bo jak ja byłam w ciąży z wojtkiem to też chciałam zeby mnie wszyscy zostawili w spokoju i żebym mogła pobyć sama ze sobą. Chciałam wszystko przemyśleć i jakoś sobie poukładać w głowie a tu nie było możliwości bo karola ciągle zajmowała 100% mojego czasu. Życzę ci wytrwałości i dużo siły - dasz radę ;-)

Amelka :-):-):-):-):-):-)

a ja mam chwilę dla siebie :-) G pojechał raniutko na szkolenie (i tydzień go nie będzie) odwiozłam dzieciaki do żłoba a ja mam anginę :sorry2: ale zaraz ide poleniuchować do łóżka i mam nadzieję że mi przejdzie :blink:

Dziewczyny, dzięki za wsparcie;-)
Powiedzcie mi jeszcze jak wiecie, co oznacza podwyższone CRP, norma jest 5 ja mam 14 z czymś. Dzisiaj dostałam wypis ze szpitala. Mam kontrole CRP za 7 dni i kontrole u lekarza prowadzącego ciąże + Luteine, ale bez recepty, bez skierowania i wogóle szok, muszę przez to dzwonić do dr W., a tak mi się chce....
bez recepty i bez skierowania bo mąż był dzisiaj odebrać wypis z piątku, a sekretarka go nawet nie miała i latała, do lekarzy, za pieczątkami, a mąż dostał wypis, przyniósł grzecznie do domku i tyle, bo żona przecież nie powiedziała, że trzeba spojrzeć na zalecenia i jakby co upomnieć się o receptę....:angry:

Ostatnia edycja:
Ja też muszę mojemu K. dokładnie mówić co ma załatwić, jak załatwić, gdzie spojrzeć i na co zwrócic uwagę. U nas jest taki niepisany podział obowiązków i jeżeli chodzi o jakiekolwiek papierki to K. nie bardzo "hallo" w tym temacie.
Podwyższone CRP oznacza stan zapalny.

reklama
wiesz co aniaf, nie wiem, ale wydaje mi się, że nie ma to związku z Twoim przeziebieniem. Ja na Twoim miejscu zadzwoniołabym do gina prowadzącego ciąże. Lepiej uważać i nie ryzykować. U mnie ciąża przebiegała wręcz książkowo, nie miałam żadnych problemów,dbałam o siebie, aż nagle trafiłam do szpitala z wysokim ciśnieniem i obrzękami. Jak wszystko się unormowało wypuszczono mnie do domu a po tygodniu odeszły mi wody i w rezultacie Kuba urodził się w 32 tc. NIgdy nieczego nie można być pewnym. Dlatego radzę Ci, abyś skonsultowała ten wynik z Twoim lekarzem.

Do góry