reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Ani w nocy spokoju ani w dzień, jestem tak przemęczona że ostatnio jak go w nocy karmiłam to zaczęłam ręką machać bo myślałam że A. siedzi obok i mi przeszkadza w karmieniu:baffled: no cóż swoje trzeba przeżyć, macie albo miałyście podobnie ale k...a musiałam sobie napisać aby ulżyło ;-)

reklama
Arco ja też miewałam zwidy:sorry2:Współczuję Ci,bo dla mnie to jest katastrofa jak jestem niewyspana.Oby Wam Nikos szybciej przesypiał cale noce niż mój MAciek,który dopiero od niedawno dobrze spi.Choć dzisiaj przylazł o 1 do mnie i spalismy razem:sorry2:
Kamea fajnie,ze masz mame do pomocy:tak:

Dziewczyny, współczuję niewyspania, ja tego nienawidzę, jak się nie wyśpię to cały dzień jestem wściekła jak osa :-(
Magda, ja płącę 700zł + przynosze swoje jedzenie. Ja uważam, że warto, bo miejsce jest jak dla mnie super ;-)

Hej Dziewczyny. U nas też nocka nie za ciekawa. Aluś od 4:30 zaczął takie monologi wygłaszać, ze szok, zasnął dopiero 0 5:50:baffled:. Dobrze, że P. chodzi na popołudniu do pracy, to rano mogę trochę pospać:-)
Aga Szkoda Patryczka:-(, mam nadzieję, ze szybko wyzdrowieje:tak:, a u Dominika to pewnie taki wiek, a zresztą ja zauważyłam, ze On jest jak żywe sreberko Kochane:rofl:
Madzia mam nadzieję, że jednak znajdzie sie opieka dla Maciusia i będziesz mogła spokojnie kontynuować studia:-), a jeśli chodzi o przedszkole to dziwna ta babka tam faktycznie jest:angry:, może faktycznie zastanowić się nad zmianą?
Arcobaleno nie przejmuj się, ja też czasami mam dość, dobrze, ze mam P. bo czasami jak Aluś jest bardzo niedobry to aż łzy mam w oczach z bezsilności:-(
Kamea oby jednak ten angielski nie był w soboty bo to lipa będzie trochę:dry:
Daggy super, dobrze będzie znać gwiazdorską rodzinkę:-)
Anik wiezz do Ciebie Karolcia mówi "mama sio", a mnie Aluś bije, normalnie ma taki etap, że tylko wszystkich leje, szczypie i ciągnie za włosy:-p

A ja na szczęście już się lepiej czuję - chociaż jeszcze trochę mnie gardło boli, ale Aluś się nie zaraził - to najważniejsze, więc dziś ok 16:30 będziemy wybywać na spacerek. Może któraś chętna?

Amelkowa trzymaj się dzielnie i Anusia też...
Mam nadzieję, że jeśli jednak traficie do szpitala to szybko Anusię wyleczą i wrócicie do domku:tak:

amelkowa jejku a co to za bakteria?
biedna anulka :( moze obejdzie sie bez szpitala?? ale skoro nie ma antybiotyku to co jej dadza??
buziaki dla anusi trzymajcie sie

reklama
Do góry