reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hej Dziewczyny:-), ale się rozpisałyście. A ja od początku
Aluś miał dzisiaj szczepienie i tylko troszkę mruknął, eh dzielny Mój mężczyzna:rolleyes: A tak wogóle to dostaliśmy skierowanie na siuśki, bo Mały w ciągu 2 miesięcy przybrał niecałe 700 gram:baffled:. Mam nadzieję, że to nic takiego jednak, a Aluś jest dosyć ruchliwy więc może szybko spala to co zje:-), Za to gigantus jest bo ma aż 82 cm:szok:, ja nie wiem po kim to dziecię takie wielgachne:-D
A co do jutrzejszego spotakania u mnie to chyba nic z tego:no2:, bo mnie nadal gardło boli, a nie chce żeby dzieciaczki się pozarażały:-:)-:)-(. A jak Wam pasuje w poniedziałek?, jeśli może być to przeniosę spotkanie, Mój P. też będzie na popołudniu w pracy:-D

Natomiast co do Waszego pomysłu to jak dla mnie jest super:-), w Opolu naprawdę brakuje miejsca, gdzie mamy mogłyby sobie swobodnie porozmawiać, a dzieciaczki bezpiecznie się bawić albo sportować:-). To by musiało być takie super miejsce łączące zabawę, naukę i relaks dla rodziców:-)
Hiox teoretycznia okres programowy dofinansowania z Unii kończy się w 2013 roku, tzn. kasa musi być wydana z UMWO do 2011, a rozliczona przez beneficjenta do 2013, ale Wojewóztwo Opolskie walczy o dodatkową pule do podziału i z tego co wiem, to nieźle stoi w rankingach, wię kasa na dalsze lata najprawdopodobniej będzie:tak:

reklama
Laski, w chacie jestem, czekam na was...ciasta niet bo w lidlu nie było maku :(

A propos kawiarni to reklama na portalu to też potężne narzędzie!!!A j ą mamy jakby co!!

a.....zapomniałam wam się pochwalic, ze mój P. co tydzień w radio (chyba opole :)))prowadzi przegląd prasowy,.....tzn. dopiero się przyznał, ze tydzien temu w piatek był pierwszy raz i jutro o 8,30 znów idzie....fajnie, nie?

daggy ;-) no pewnie ze fajnie!!! gratki :-)

aaaaaaaaa jaka ja niewyspana jestem....:-( najpierw nie mogę zasnąć a jak juz mi sie uda to budzik dzwoni...wczoraj siedzialam do 2:00 :szok: i nawet wylaczenie kompa nie pomogło na sen :-(

dajcie jakąś poduszkę...

Daggy super, jutro posłuchamy:tak:
Ja się wyspałam, ale Patryk obudził się z brzydkim kaszlem i jedziemy do pani dr L:tak: dzisiaj pracuje w domu;-)
Rubi, może uda Ci się po pracy wpaść po body? Czy zawsze gnasz prosto po Monie i Jaśka? Chyba, ze możesz wyjść przed budynek, to jak będę jechała do lekarza to Ci podrzuce?;-)
A Dominik to jest tak niegrzeczny, że...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry