reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Witam :)

No prosze jaka poranna burza mózgów:) Mi się cos o uszy obiło, ze dotacje unijne mają się ku koncowi, Agita prawda to?

Myslcie myslcie moze się dołacze ;) Mi jako bezrobotnej przysługuje 18tys dofinansowania na start z PUP, tylko tez nie wiadomo kiedy to się utnie ;/

reklama
Witam :)

No prosze jaka poranna burza mózgów:) Mi się cos o uszy obiło, ze dotacje unijne mają się ku koncowi, Agita prawda to?

Myslcie myslcie moze się dołacze ;) Mi jako bezrobotnej przysługuje 18tys dofinansowania na start z PUP, tylko tez nie wiadomo kiedy to się utnie ;/

Jakbyśmy wszystkie tak poszły na bezrobotne, to troche tych tysięcy by się nazbierało;-)

no ja niedługo bezrobotna tez będę więc kolejne 18 tysia już jest :) poza tym można otworzyć włsną działalność i chyba tez jakieś dofinansowania z UE są :)

Arco ;-) bodziaki sa po 7,99zl

a jak bedziesz kupowala to mzesz mi wziac ze 3 pary w rozm. 80/86???
Rubi ja na pewno nie będę kupować, męża muszę wysłać ale wątpię aby chciał jechać. Szkoda że nie wiedział wcześniej a byłam dzisiaj w Opolu :-(
Podobno Biedronkę mają koło Karolinki otworzyć jak dla mnie super ;-)

reklama
Anik z UE dla bezrobotnych otwierających działalnosc do 25tys obecnie (mam nadzieje, ze nie pokickałam), ale formalnosci o wiele wiecej i haczyków niż w PUP.
Ogólnie z UE są fajne dofinansowania ( moj przyszły szwagier ma firme co się tym zajmuje) tylko wiele wymogów trzeba spełniac.

Do góry