reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
hej dziewczyny :-)
widzię ze biznesowy poranek się rozpoczął ;-);-);-)
ja też w okresie czerwca badałam rynek na otwarcie mamusiowej kawiarni z salą zabaw dla dzieci, nawet oglądałam 3 lokale :tak::tak::tak: ale cena najmu mnie powaliła około 7 tys mies i to lokale w stanie surowym :baffled: no ale sie nie poddałam tak łatwo i wymyśliłam zajęcia dla dzieci, czytanie bajek, możliwość zostawienia ich pod opieką "cioci" i zajęcia edukacyjne dla matek z możliwością nauki choćby języków obcych, fitnessu czy czegoś podobnego. Bo ileż jest mam które chętnie by uczyły się języka lub poćwiczyły trochę ale nie mają co z dizdizą zrobić (np ja hihihihi). Jednak jak zobaczyłam ze wszystkie bawialnie mają jakieś wpływy w okresie jesienno-zimowym bo w lecie już średnio to troszkę mi minka zrzedła i wymyśliłam że najlepiej połączyć jedno i drugie czyli zrobić super bawialnię z fajnym placem zabaw :tak::tak::tak::tak::tak: tylko lokalu wciąż szukam....:tak::tak::tak::tak:
a do tego studio fotograficzne :-):-):-) rewelacja iiiiiii
zajęcia dla dzici (wspinaczka, judo, taniec, teatr, języki obce) wszystko można zorganizować :tak::tak: tylko musimy się zgadać na zrobienie dobrego biznes planu :tak::tak::tak: no i trochę chęci ;-);-);-)
czemu my nie rozmawiamy o takich rzeczach jak się widzimy??:confused::confused:
wynika z tego że każda z nas ma podobne pomysły a jakby tak zebrać je i uderzyć ze zdwojoną siłą??

aaa i Rubi wymianki byłyby bardzo fajne :-) (a propos byłam dizś w bniedrobie i widziałam bodziaki :tak: są jednokolorowe z zapięciem tylko że bawełna trochę cienka ale jak dla mnie to ok bo ja lubie takie cienkie czasem założyć dzieciom i dopiero na to jeszcze jakąś bluzkę)

a u nas właśnie wyszła pani z banku, ofociła mieskzanie, do zapłaty 200zł :dry::dry::dry:hęęęęęę

MAdzia MAciuś śpi?? bo moja karolka wcale nie wygląda na zmęczoną więc jeśli twój Macio też jest żywy to wpadaj :-)

Aga niosłam dziś małego w pasie :tak::tak: jak dziecko mniej wazy to jakoś lepiej się je nosi mam wrażenie ;-);-);-) (ależ mądrość życiową odkryłam hehehe)

ocho karola rozniosła mi po mieszkaniu serek :baffled::baffled::baffled: idę sprzątnąć

no tak....Anik - a czy my w czasie spotkania mamy czas na biznesowe pogawedki???

przeginka co nie - widujemy sie co drugi dzien i ciagla nam mało :-) :-D

reklama
Do góry