reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

dziewczyny a do mnie kiedy??
następny tydzień - czekam na Was :-):-):-)
kurcze te spotkania naprawdę uzależniają :-):-):-)

Rubi dizęki zaraz sie rejestruję :tak::tak::tak:

Daggy to co jutro kawka u ciebie a w piątek u agity hihihihihihihi ale fajnie już mi się podoba :-D:-D:-D

reklama
Tia...jutro kto moze melduje sie u mnie.....może nawet jak wrócę to szybko zamieszam ciasto makowe......:)
A w piatek jadę do dentysty to niestety wizyta u Agity mnie chyba ominie...

Witam,
Ale sie rozkręcamy z tymi spotkaniami;-):-):-) Może jakąś kawiarnię otworzymy, taki wspólny biznes;-) tylko nic byśmy chyba na nim nie zarobiły, bo całą kawę byśmy same wypiły:-D:-D:-D
Arco ja w przyszły weekend albo następny jadę do Bielska do gina, więc nie wiem kiedy by mi pasowało, to wszystko zależy od tego kiedy przyjdzie @:sorry2:

Dziewczyny ale szalejecie z tymi kawami! Aż mi żal, że tak daleko mieszkam:confused:

Chciałam iśc dzisiaj na 6 do pracy ale nie byłam w stanie wstać... Kuba znowu źle spał...
Dzwoniłam przed chwila, zeby Umówić Kube do tego neurochirurga. W poradni kazali mi zadzwonic za 2 - 3 tyg. wtedy przyjmują zapisy na nowy rok!:szok: Masakra!
Więc umówiłam się na 26.11. prywatnie.

Bry :-)

ale zimno dziś....brrrrrrrrrrr i ten wicher :-( :-( :no:

Aga ;-) hmmm...kawiarnia mówisz...ja się tylko boję ze klientów bysmy w czasie naszych plotek w ogole zignorowały ;-) :-)
pogadaj z tesciowa - moze miasto ma jakies pomieszczenie do wynajecia ;-) zrobimy tam Amelkowej studio - ona bedzie rabotała a my bedziemy kawkę piły - jak się Amelkowa wyfotografowuje to dołączy :-)

Kamea ;-) ja za 2-3 tygodnie dzwonie do dr Ż żeby sie zapisac na 2011 rok :-) nie wiem tylko czy skierowanie do alergologa dostanę w 2011 roku nowe...dla Jaśka pewnie tak ale dla Moni juz niekoniecznie do brałam w lipcu tego roku...nie wiesz jak to jest ze skierowaniami do specjalistów??? ile są ważne???

dobra - spadam popracowac dalej ;-)

reklama
Do góry