reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

dziewczyny a do mnie kiedy??
następny tydzień - czekam na Was :-):-):-)
kurcze te spotkania naprawdę uzależniają :-):-):-)

Rubi dizęki zaraz sie rejestruję :tak::tak::tak:

Daggy to co jutro kawka u ciebie a w piątek u agity hihihihihihihi ale fajnie już mi się podoba :-D:-D:-D

reklama
Tia...jutro kto moze melduje sie u mnie.....może nawet jak wrócę to szybko zamieszam ciasto makowe......:)
A w piatek jadę do dentysty to niestety wizyta u Agity mnie chyba ominie...

Witam,
Ale sie rozkręcamy z tymi spotkaniami;-):-):-) Może jakąś kawiarnię otworzymy, taki wspólny biznes;-) tylko nic byśmy chyba na nim nie zarobiły, bo całą kawę byśmy same wypiły:-D:-D:-D
Arco ja w przyszły weekend albo następny jadę do Bielska do gina, więc nie wiem kiedy by mi pasowało, to wszystko zależy od tego kiedy przyjdzie @:sorry2:

Dziewczyny ale szalejecie z tymi kawami! Aż mi żal, że tak daleko mieszkam:confused:

Chciałam iśc dzisiaj na 6 do pracy ale nie byłam w stanie wstać... Kuba znowu źle spał...
Dzwoniłam przed chwila, zeby Umówić Kube do tego neurochirurga. W poradni kazali mi zadzwonic za 2 - 3 tyg. wtedy przyjmują zapisy na nowy rok!:szok: Masakra!
Więc umówiłam się na 26.11. prywatnie.

Bry :-)

ale zimno dziś....brrrrrrrrrrr i ten wicher :-( :-( :no:

Aga ;-) hmmm...kawiarnia mówisz...ja się tylko boję ze klientów bysmy w czasie naszych plotek w ogole zignorowały ;-) :-)
pogadaj z tesciowa - moze miasto ma jakies pomieszczenie do wynajecia ;-) zrobimy tam Amelkowej studio - ona bedzie rabotała a my bedziemy kawkę piły - jak się Amelkowa wyfotografowuje to dołączy :-)

Kamea ;-) ja za 2-3 tygodnie dzwonie do dr Ż żeby sie zapisac na 2011 rok :-) nie wiem tylko czy skierowanie do alergologa dostanę w 2011 roku nowe...dla Jaśka pewnie tak ale dla Moni juz niekoniecznie do brałam w lipcu tego roku...nie wiesz jak to jest ze skierowaniami do specjalistów??? ile są ważne???

dobra - spadam popracowac dalej ;-)

reklama
Do góry