reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

ja nie wiem na którą się w ten poniedziałek dostanę do lekarza....
w sumie to nadal czekam...

Amelkowa ;-) może napisz nam jak Anna sypia... tzn. o której zaczynacie procedurę kapieli i zasypiania... bo jak sie umowilmy np na 17:00 a Ania o 19:00 idzie juz spac to troche bez sensu bedzie bo jak sie ktoras spozni to tyle co wejdzie i koniec imprezy bedzie :-/
i nie patrz na nas tylko na swoją córkę :-) to jej musi pasować :-)

a co do dziewczyńskich ciuchów to...corina?? potrzebujesz czegoś??? bo Ania to mi sie wydawała ostatnio wyzsza od Moni ;-)

reklama
rubi, myślę, że 2h na kawke starczy:tak: problem w tygodniu zawsze jest taki, że wcześniej to część nie może, bo w pracy i przedszkolu, a później to dzieci idą spać:tak: dlatego, moim skromnym zdaniem między 17 a 19 jest ok( no chyba, że Ania wcześniej idzie spac). A jak się któraś spóźni to :angry:;-)

i dziewczyny mam prośbę, jakbyście słyszały, że ktoś chce kupić samochód 5,5 letni, w dobrym stanie, mało km przejechane(70tys), przez 5 lat garażowany;-), to dajcie znać, bo zdecydowaliśmy się kupić większy;-) i nasz Nissan Almera jest na sprzedaż:tak: tzn na 99% póki co, bo czekamy na oferty leasingowe;-)

Kurcze Aga my musimy, ale teraz kompletnie inne priorytety. Daj znać co i jak z ciuszkami, tak jak napisałam wcześniej chętnie coś odkupię ;-)

Arcobaleno, my jeszcze nie wiemy czy na 100% teraz, ja bym chciała, bo my dużo jeździmy z 2 dzieci, i mimo, że ta Almera mała nie jest to jednak musimy mieć kombi:tak: pisze Wam o tym, bo wiem, że bardzo trudno jest sprzedać samochód i nóż może któraś coś wie. A co do priorytetów, to naszym, szczerze mówiąc tez nie powinno byc auto, ale nie ma wyjścia :tak:
Co do ciuchów to powiedz mi jaki Nikoś ma rozmiar, bo zimowe mam raczej małe, tzn kombinezon i kurtka na 74, a body i bluzeczki to różnie. Anik tez wiem, że była chętna;-)

Ania chodzi spać przed 20:00, tego dnia może mieć dzień dziecka i się nie kąpać ;-)

ja moim dzieciom takie dni dziecka tez robie ;-) szczególnie jak jest taka brzydka pogoda ;-)

a wczoraj mój Patryk zasnął w aucie przed 19-sta, jak dojechałam do domu, przebrałam my tylko gatki, dałam mleko i spał do prawie 8 rano ;-) tzn z mała przerwą na mleko o 5 ;-)

jak słucham takich rzeczy to mam ochotę polecieć prosto do moich dzieci i je wyściskać :-( czasem człowiek zapomina jakie ma szczęście, że ma zdrowe dzieci:zawstydzona/y:
a najgorsze sa takie maluszki, które od pierwszych dni muszą cierpieć :-:)-:)-(

reklama
Amelkowa ;-) my już zdowaske posłalismy do nieba...

a w Opolu sie urodziła?? wczoraj widziałam karetke neonatologiczna... zawsze sie wtedy modle zeby dzidzie uratowali...

a przyjaciolce powiedz ze bedzie dobrze bo dziewczyny są silne!!!!

Do góry