reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Corina :-) witaj :-) ja mam do sprzedania kojec - duży ale jak się go złoży to na dno bagaznika sie zmieści (zalezy jaki duzy ten bagaznik - do seicento nie wlezie...) KOJEC BERBER HORN AFRYKA africa MOSKITIERA gratis (1255789545) - Aukcje internetowe Allegro

musisz sobie odpowiedziec na pare pytan: czy kojec ma byc kwadratowy czy prostokątny, czy dopuszczasz mozliwosc otwieranego boku (na suwak - ale uwaga - dzieci zdolne som ;-) mogą uciekac niektore ;-)), jak ma byc składane... myśl o Hani i jej możliwosciach :-)
ja ze wzgledu na Monię i jej pomysły szukałam kojca bez mozliwosci otwierania boku :-) chciałam zeby miała duzo miejsca do zabawy bo raczej nie planowalam wyjazdów i targania kojca z nami autem...

Hej
Corina, ja mam kojec - łóżeczko turystyczne, tzn mam takie łóżeczko trochę kwadratowe i robi za kojec ;-) ale niestety jeszcze go używam :-(
A tak w ogóle dziewczyny z małymi chłopakami ;-) mam dużo ubranek po moich dzieciach, może któraś chce ? do oddania oczywiście ;-) no chyba, że kombinezon albo kutkę zimową to wtedy za butelkę wina:-p:-p:-p:-D:-D:-D

reklama
Do góry