reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hiox ja wyjęłam Dominikowi 2 szczebelki, żeby sobie sam wychodził jak miał 1,5 roku, bo on juz górą wtedy śmigał bez problemu:szok: teraz chyba będę miała łatwiej, bo ten mój Koala do teraz ledwo się na kanape wdrapuje, a wspinać sie będzie wyżej chyba za parę lat dopiero:-D

Kamea ja to bym teraz kupiła mały plastikowy fotelik, ja mam wielki z Hauck i mnie denerwuje, za dużo miejsca zajmuje:-( z tym, że ja mam małe mieszkanie:-(

Ostatnia edycja:
reklama
edit:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

miała która kiedys powidła na szybie??? ja mam...sie ma coreczke to i powidla na drzwiach balkonowych sie znajda....aniołek...

hehe oby tylko dżemik, czego juz te nasze szyby nie jadły :D A jak kochaja ziemie z kwiatków :p

Zapomniałam na smierc ..... Kamea bardzo ładne fryzurka :)

Aga wyciągnięte szczebelki odpadają. Wyjdzie sam, ja nie usłysze, otworzy sobie drzwi na korytarz i spadnie ze schodów :no:. Ta opcja dopiero jest realna na mieszkaniu w Opolu :tak:. Choc tam dostanie juz doroslejsze wyrko, oczywiscie za jakis czas jak tylko matka odbije się od finansowego dna:-p

Ostatnia edycja:
Kamea ;-) te ładne plasikowe krzesełka zabieraja kupę miejsca.... ja mam Peg Perego i w kuchni nie ma na niego miejsca :-(
teraz to bym wolała takie krzesełko ktore sie montuje na normalnym (stabilne musi byc) krześle....

dziewuszki - w Biedronce są rajstopki z frotty ;-) cieplutkie za 6,99 ;-) miały byc bodziaki ale spieszyłam się i zapomniałam o nich.. gdyby któras z Was była w Biedronie to plllliiissss kupcie mi ze 3-4 szt. bodziaków dla Moni (rozmiar 80)...

Hiox, drzwi na korytarz można zamknąć na zamek ;-)

Kamea ;-) te ładne plasikowe krzesełka zabieraja kupę miejsca.... ja mam Peg Perego i w kuchni nie ma na niego miejsca :-(
teraz to bym wolała takie krzesełko ktore sie montuje na normalnym (stabilne musi byc) krześle....

dziewuszki - w Biedronce są rajstopki z frotty ;-) cieplutkie za 6,99 ;-) miały byc bodziaki ale spieszyłam się i zapomniałam o nich.. gdyby któras z Was była w Biedronie to plllliiissss kupcie mi ze 3-4 szt. bodziaków dla Moni (rozmiar 80)...

ja do Biedronki nie chodzę, kiedyś po pieluchy jeździłam, ale ja tak nie znoszę tego sklepu, że nie wiem:no: nie moge sie doczekać aż Kaufland otworzą ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja też nie lubie biedronek...ciasno i brudno :-( ale fajne promocje tam mają... wózkiem z Monią odpada... wszystko z regałów pozgarnia :-(
przez żłobek to mamy mały kryzys bodziakowy :-( cały czas ze 3-4 szt. w złobie leżą, w domu też się panna smaruje czymś ciągle no i klops... w gdzie sa w fajnych cenach bodziaki to na te durne zakładki ktorych nie trawie :-(

Aga ;-) co do wieczornej Kofeiny to pogadam z R i dam Ci znac ;-) ale jestem bardzo bardzo chętna ;-) espresso juz nie bede brala ale za to na jakies ciacho mam chęc ;-)

Rubi a ja widziałam w tesco ,ale w tym dużym w koszach pełno bodziaków rozmiary takie do 86.

Hmmm muszę się zastanowić nad tą Kofeiną,chyba mogę wpaść?

Kamea mi sie te drewniane krzesełka podobają,bo fajnie,ze można je później rozłozyc na krzesełko i stoliczek,sama takie chciałam,ale rodzice mi kupili plastikowe i te to potwierdzam,dużo miejsca zajmują.Znajome kupowały w Ikei plastikowe i bardzo zadowolone z nich są,bo mało miejsca zajmują,ale za to są takie proste,nieregulowane.Moja koleżanka dostała takie coś właśnie zaczepiane na zwykłe krzesło i tęz fajne.Przyczepia to cudo do małego krzesełka,ale do normalnego tez można.

rubi i tu tez Ci nie pomogę, bo ja mam jeszcze zapas z Anglii, teraz kupiłam 2 body z długim rękawem, jedno w H&M a drugie w reserved, na zatrzaski na ramieniu ;-) 20zł za jedno;-) a po ile sa te w Biedronce, no i czy z długim czy z krótkim rękawem???

Aga własnie się nie da :/ zamek jest i to wymieniony juz z kilka razy i dalej nie zamkniesz ;/ juz zrobiłam taki łancuszek samorobke tylko raz jest ok raz spada przy małym szarpnieciu, a za drzwiami stromych 18-nasiec wysokich schodów opłytkowanych ;/

Na Kauffland tez czekam :)

Rubi byłam w Biedronie w sobote i ciuszków nie widziałam:( U mnie na osiedlu jest duza jak Lidl i czysta Biedronka - trafiło mi się ;) Ale przytargałam Kubusiowi 4 miseczki do zupek za zawrotne 10zł i fajnego płaskiego szerokiego mopa z dwiema koncówkami (microfibra i bawełna) za 15zł :)

Madzia ;-) jak przez łepetyne trzepne... sie pyta czy moze do Kofeiny nosz... jak doopsko skopie i bratki zasadze....teraz to...obecnosc obowiazkowa!

a krzeselko... ja teraz bym takie kupowala chyba TURYSTYCZNE KRZESEŁKO DO KARMIENIA 3w1 Baby Luca (1250558318) - Aukcje internetowe Allegro

drewniane mam po Jasku ale tam pasów nie bylo a Monetta... z Peg Perego tez umykac chce... bo ja tak bylam zajeta szukaniem krzesla z 5-cio punktowymi pasami ze jak znalazłam krzeselko ktore wg opisu mialo 5-cio punktowe pasy to juz na fotki nie patrzylam... no i mam tylko 3-punktowe pasy :-/

Hiox ;-) promocja na body i ratki jest od dzisiaj...

Aga ;-) ja chce z dlugim rekawem... w Biedronie sa po 8 zł chyba... markowych ciuchow do złoba szkoda....Monia wraca uwalona jak prosiak...

Ostatnia edycja:
reklama
Hiox, to jak Ty się zamykasz w domu?? ja bym przy otwartej chacie ze strachu umarła:szok:

rubi, super sa te nakładki na krzesła, ja chyba sobie taką sprawię, bo jak zamontujemy zmywarkę, to nie mam już miejsca na Patryka fotelik :-(

Do góry