reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Agita no jasne,ze możesz Alusiowi dawać marchewkę albo banan.Mimo,ze zębów nie ma to świetnie sobie dziąsełkami poradzi:tak: a jak chce łyżeczką manewrować to mu pozwól,nie ważne ,ze więcej będzie na ubraniu,jak będzie starszy a mu nie pozwolisz trenowac to sie nie nauczy i tak. No cóż trzeba się pomału przyzwyczajać do jedzonka tu i ówdzie:sorry2: Mój Maciek ciagle je jak świnka:sorry2: tzn. i tak go częściej sama karmię,bo jest szybciej,ale zagiął mnie jakieś pół roku temu jak sam zaczął jeśc zupę:szok::szok: Wiadomo ,że większość była na ubraniu,stoliku i podłodze,ale strasznie mnie to cieszyło.Teraz mu coraz lepiej idzie,ale i tak rozlewa:sorry2:
ee ja to mam w ogóle szopki z jego karmieniem.Ostatnio je tylko na kanapie i tylko przy bajce.A jeden kęs mieli pół godziny,no wychodzę z siebie:angry: Kanapa tez niedługo wyjdzie ,bo już nie wygląda:baffled: Sam jeść w ogóle nie chce,chociaż wiem,ze w żłobku je:sorry2:

No i myśmy mieli takie samo krzesełko co wkleiłaś tylko kolory inne:tak:

reklama
Agita ;-) mozesz dawac ugotowana marchew albo banana ale... wg mnie dawanie tego do raczki takiemu szkrabowi jest ryzykone... ma duze mozliwosci zeby ODgryzc spory kawalek ale czy go przezuje??? sa fajne gryzaczki na zywnosc.... NUBY GRYZAK do podawania pokarmu (1257913927) - Aukcje internetowe Allegro i tu niespodzianka - w BabyBlue kupilam taniej ;-)

edit: ODWOŁUJĘ ALARM BODZIAKOWY - ślepcyndrowi sie coś pomydliło - bodziaki w promocji są dopiero od 21.10....
SORKI ZA ZAMIESZANIE :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Kurcze tyle napisałyście że nie wiem czy się wbiję, tym bardziej że chciałam nadrobić i po łebkach w sumie przeczytałam ;-)

Rubi fajny ten gryzak, nie miałam pojęcia o istnieniu czegoś takiego.

Aga sklep jest super, u mnie w hurtowni nie ma takiego wyboru win, czekam aż zacznę pić aby odwiedzać ten sklep. To jest sklep sieciowy M. Kondrata więc zobacz sobie na netku jak wygląda, duży wybór win z każdej półki cenowej ;-)

Agita chwal się każdym nowym zakupem, Aluś starszy od Nikosia więc wcześniej wszystko robi, będziemy od Was zgapiać ;-)

Czy już wiadomo co z Karolą?

Jaka dzisiaj jest piękna pogoda, mimo tych porannych -2 brrrr, byliśmy dwie godzinki na spacerku w pełnym słońcu

no...

a ja sie wzniosłam na wyzyny swoich umiejetnosci technicznych i przesinelam fotki z komorki do komputera :-) wiec...

Monia całująca, Monia bijąca i Monia z wąsikiem kefirowym ;-) i biedny Jasiek jako statysta :-);-):tak::-D

Załączniki

• kochamy sie bardzo-2.jpg
    kochamy sie bardzo-2.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 34
  • kefirowy wasik.jpg
    kefirowy wasik.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 30
  • kochamy sie bardzo.jpg
    kochamy sie bardzo.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 34
czekam i czekam aż ktos tu cos napisze...
Arcobaleno szwęda sie po innych wątkach a tu się boi looknąć :-(
Amelkowa strajkuje :-(

ja się leczyć powinnam... chyba "ukradłam" roztrzepanie Amelkowej...w sobote zaczelam pocieszac jedna sierpniowke bo wyczytalam ze złe wyniki ma jej coreczka...no i skrobie posta czy podmyła małą, czy do woreczka łapała siuski czy do kubeczka... no... a nie skojarzyłam że o OB chodzi...czyli wynik z krwi a ja jej o sikach nawijam...

dzis dwie wtopy - najpierw z tymi bodziakami a potem z Kofeina... dobrze ze wysłałam zwiadowczego SMSa do Agi i Madzi bo polazłabym dzisiaj do Kofeiny i czekała, czekała i czekała...

no to...

12.10.2010r. - Kofeina - 20:00 :-)

Agita fajne te krzesełka, które wkleiłaś. Właśnie o czymś w tych klimatach myślałam. Te nakładane krzesełka rubi też są fajne tylko u mnie jest mały problem.... nie mam krzeseł...bo kuchnia nie gotowa jeszcze:baffled:
rubi focie świetne! Monia rządzi, a Jasiek jak prawdziwy mężczyzna cierpliwie wszystko znosi:-)

Rubi bo ja taka powsinoga jestem ;-) i jak nie zaglądam jak zaglądam, o 16.15 posta ładnego wysmażyłam :-D
Rubi fajną masz tą parkę i zgadzam się z Kameą od razu widać kto w tym związku pierwsze skrzypce gra ;-) Jasi ma tak sympatyczny pyszczek że aż się go chce zjeść a oczy Monisi ale wielgachne , piękne !!

Niestety ja z Kofeiny rezygnuję ale jak uda nam się termin z kilkudniowym wyprzedzeniem ustalić to się piszę ;-)

Aha nurtuje mnie powitanie na BB to BRY skąd to się wzięło?

Dziewczyny co my za noce mamy, wstaję do Nikosia co godzinę dwie, mam dosyć. Dzieć się budzi ok 6, poje pofika i znowu idzie kimać a ja chodzę jak duch :-( Postanowione w listopadzie przechodzę na karmienie mieszane a w grudniu odstawka całkowita od cyca.

Arco współczuje Ci tych nieprzespanych nocy. Ja tak miałam w piatek, Kuba strasznie niespokojnie spał. A dzisiaj mój szkrab przespał pierwszy raz od baaardzoooo dawnaaaa całą noc w łóżeczku i ani razu sie nie obudził, nawet na (.)

reklama
Kamea Nikoś zaczął tak źle zaczął spać jak zaczęłam rozszerzać mu dietę. On łapczywie je i dużo ( wczoraj zjadł cały słoiczek i jeszcze cyca, niestety też dużo ulał ) pewnie jego brzuszek sobie z tym do końca nie radzi, poza tym rączki coraz częściej w buzi, pewnie dziąsła mu się też dają we znaki.

Co myślicie o tej macie, zastanawiam się czy jej nie kupić

http://megaplaneta.pl/pl/tiny-love-mata-interaktywna-gigant-12019086.html?partner=1984

Aga fajny ten link, najbardziej podobały mi się, ptaszki, konie, końcówki, jaja i siusiaki.... jakieś takie kosmate myśli z rana mam cha cha :-D

Ostatnia edycja:
Do góry