reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hej!

Kamea super fotki:tak: Kubus słodziaczek,a fryzura baaardzo mi sie podoba,sama bym taka chciała,ale mi szkoda włosów ścinać:-p
Arcobaleno i jak się czujecie? Zdrówka dla Was! Ja tez z katarem wychodzę:tak:
Agita to ja machałam wczoraj przez balkon:-D A i w sobotę też Was z Amelkową widziałam,biegłam za Wami z Maćkiem,ale musiał chłop zahaczyć o parking,no i później już byłyście za daleko,a drzeć się nie chciałam:sorry2:

Noi nie wiem co miałam jeszcze napisać.
Matrwię się co z Karolką,bo Anik do mnie wczoraj zadzwoniła żebym z Wojtusiem posiedziała i pojechali z nią do szpitala.Coś małą brzuszek bolał i płakała strasznie.Zostali na noc w szpitalu.Chyba zaraz do nie smsa napiszę.
Kurcze a Maciek tez od rana mówił że go brzuszek bardzo boli:-( No i katar sie przyplątał.

No i zima przyłazi:crazy: Dzisiaj szyby musiałam skrobać.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć
Madzia jakoś nie mogę się wyleczyć, najbardziej to mi Nikosia szkoda bo ten katarek go męczy :-(
Ojejku to koniecznie daj znać co z Karolką.

Kamea fryz super, długość podobna do mojej, tylko ja mam bardziej pocieniowane ;-)

Aga spotkano przy kawie i tym co zwykle ;-)?? Słuchaj a byłaś w tym sklepie na Ozimskiej Winarium?

Hej Dziewczyny:-). My (czyt. Aluś) buszujemy już od 6 rano jak zwykle zresztą:-), a jak wyjrzałam za okno to aż mi się zimno zrobiło, brrrrrrrrr...
Kamea Kubuś to kawał Chłopa już, a fryzurka też mi się podoba i nie zgadzam się z mężem, pasuje Ci;-), sama bym taką chciała mieć ale mam za bardzo jajowatą głowę:-D
Madzia poznałam Cię, a raczej balkon:-), bo wiem, ze to są okna z Twojego mieszkania:-p, a w sobotę trzeba było Maćka pod pachę brać i gnać:-D
A i koniecznie napisz jak będziesz wiedzieć co z Karolką. Mam nadzieję, że nic poważnego:no:
Dobra ja uciekam, bo Mój szkrab już jest pod krzesełkiem zamiast na swoim dywaniku:happy2:
Aga no takie małe spotkanko można by w niedługim czasie zorganizować:-D

Cześć dziewczyny:-)
Chwalę się, że ... asymilacja zakończona..:tak:
Kamea fryzurka świetna, ja sama bym taka chciała, ale moje włosy to nigdy nie były takie długie...:no:
Tym razem zapraszam ja na kawę, jak będziecie miały ochotę, dajcie znać kiedy Wam pasuje to męża pogonie z domu, albo nie? ;-) (będzie miał kto kawę nam serwować:tak:)
Już za tydzień moja wizyta u gina (USG - więc nie mogę się już doczekać:-D)
Piszcie co z Waszymi maleństwami... zdrówka dla nich. Ja idę jutro z Niunia na szczepienie..

Agita nie chciałam na balkon wyłazić ,bo w samych majtakch byłam:-D A akurat mopa odkładałam i cie wylukałam:tak:
Ania a cóż ta ta asymilacja?
Arcobaleno no u dzieci to najgorzej.Mój też ma juz katar:wściekła/y: Nie daje sobie wyciagać,a i kropli ostatnio nie chce,a nigdy z tym problemu nie było:baffled: Od czasu do czasu uda mu sie wysmarkać ,ale narazie jeszcze dobrze nie potrafi.

Pisałam do Anik,ale sie nie odzywa,może później zadzwonię.

Bry!
Dziewczyny, bo się zarumienie...;-) Teraz bedę już zapuszczać włos, co by mi w zimę w łepetynę zimno nie było;-)
agnieszka same pozytywy z Twojego wyjazdu:-) Witamy w domku:-)
agita to sobie dzisiaj pospałaś. Kuba też się dzisiaj zerwał przed 6

dużo zdróweczka wszystkim dzieciaczkom!. Mam nadzieję, że z Karolcią wszystko dobrze!

Aha, dziewczyny! czy może któraś z Was albo z Waszych znajomych zna jakiegoś dobrego endokrynologa dziecięcego? Potrzebna by mi była konsultacja i chciałabym pójść do kogoś sprawdzonego.

Ostatnia edycja:
hej
Magda, ale mnie zmartwiłaś ta Karolką:-( dawaj znać jak tylko będziesz miała jakieś wieści. Nie chce do niej pisać, wystarczy, że jedna będzie w kontakcie i tak biedulka ma dużo na głowie:-(
A moje dzieci to na pewno nie ranne ptaszki;-) Patryk wstał o 7:20, a Dominik o 7:30 i to pewnie tylko dlatego, że Patryk wstał w łóżeczku i krzyczał "mama opa" :-D Mój Patryk czasem wstaje o 6, ale wypije mleko i śpimy dalej:-D

Arcobaleno nie byłam w tym sklepie:no: a co fajne wina???;-)

Kamea ja zapytam po południu ciocię, ona na pewno kogoś zna;-)

Bry ;-)

Madzia aleś mnie wystraszyła Karolką... oby to nie było to co z córeczką jednej z sierpniówek... jakis stan zapalny okropny miała, potworne bóle brzuszka, szpital, kroplówki... w ogóle nie było wiadomo skąd to się wzięło...

to teraz cały czas trzymam kciuki za Karolkę i anik...

Kamea ;-) ja własnie tak chciałam sie obciąć ale doszłam do wniosku ze zostawie sobie takie kudły jak mam a zetnę je dopiero wiosną ;-) bo moje wlosy mnie nie lubią i jak je ułoże a potem czapą przycisne (tak, tak... w moim wieku to się już w czapce chodzi...) to w robocie bede wygladała jak "idz stąd i nie wracaj" :-D

Aga ;-) no to KIEDY?????????

edit:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

miała która kiedys powidła na szybie??? ja mam...sie ma coreczke to i powidla na drzwiach balkonowych sie znajda....aniołek...

Ostatnia edycja:
Aniaf a to będzie wiadomo po tym USG czy chłopczyk, czy dziewczynka??;-)
Madzia hahah ja też w domu nieraz długo chodzę w majtach albo piżamie:-D
Kamea no ja już przezwyczajona do takich pobudek (chociaż chętnie pospałabym dłużej:-p), ale dziś spał już z Nami Mój P., i się wkurzałam, bo jak tylko chrapał głośniej to Mały pokwękiwał i tak na zmiane:dry:
Agnieszka eh ja miałam nadzieję, że Aluś też będzie spiochem po mamie i tacie, ale jak widać chłop ma całkiem inne zdanie:-D
Rubi no ja właśnie z tymi moimi teraz krótkimi włosami też się obawiam czapki, bo pewnie jak ściągnę, to albo będę wygladać jakby mnie pies polizał, albo będę mieć koguty z każdej srtony:rolleyes2:, ale co tam, najwyżej powiem, ze tak miało być;-)

reklama
rubi to Ty w domu jesteś???? Może jutro kawka??? tak koło 17 ??? kto chętny, możemy się spotkac u którejś z nas albo iść sobie gdzieś???
Agita, ja moje dzieci tego nauczyłam, jak wstawały wcześniej to dostawały butle i ja się kładłam do łóżka, a one po krótkich bojach zasypiały z nudów, taki maluch sam z łóżeczka nie wyjdzie;-)

Ostatnia edycja:
Do góry