reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

bry ;-)

Arco :-) moje smoki chore więc znów mnie chustowe spotkanie ominęło :-( jak sie spotkamy to się możemy razem pomotać :-) ale ja ino 2 wiązania umiem...

Amelkowa ;-) niedługo będzie pierwsza rocznica przespania całej nocy przez Monie... kiedys umiała a teraz... dwie noce z rzedu usiłowała zakończyc ok. 4 nad ranem... dzis ja uspilam o 5:20 ale taka 1,5 godzinna wyrwa we snie....:no:

lece bo corka zada mojej uwagi :-D

reklama
Hej Dziewczyny:-).
Amelkowa eh jesień przyszła, to i na wspomnienia Nam się bierze:-) i pewnie ani się obejrzymy, a Te Nasze Szkraby Nas przerosną:tak:
Arcobaleno powoli dojdziesz do wprawy zobaczysz;-), a jakie wiązanie robisz?, bo Alusiowi najbardziej odpowiada 2X, mógłby siedzieć zamotany z pół dnia:rofl2:

W sumie to nie powinnam go w chuście jak na razie w ogóle nosić lub znaleźć takie wiązanie gdzie nóżki nie są szeroko rozstawione ale Nikoś jest ostatnio tak marudny że nie mam na niego pomysłu :-(

Czy można iść na spacer jak dziecko ma katar??

Ostatnia edycja:
bry kobitki
Arco mozna ....a nawet tzreba...Ola jak w zimie miała katar to tylko na balkonie spała bo inaczej się budziła ( oczywiście w dzień....nie w nocy)
My z Anik zaliczyłysmy dziś plac zabaw, obiad się kończy, Ola śpi , a ja się sz6ykuje bo zaraz zmykamy na rynek bo tam imprezka z tv jest....a potem odwiedziny u koleżanki i u prababci......
A Ola zaczeła sie przestawiać...wczoraj zasnęła po 22 a wstała dziś o 7......!!!!!!!!szok

my też zaliczyliśmy już dziś spacer z Alusiem, zjadł właśnie obiadek i na początku gadał jak najęty w huśtawie:laugh2:, a teraz bawi się ogromną paczką pampersów:-D
Daggy super, że Olcia się przestawia, nareszcie;-)
Arcobaleno dzieciaczka można brać na spacer jak ma katarek, a ostatnio czytałam, że można brać zawsze jak tylko nie ma właśnie gorączki:tak:

Ostatnia edycja:
Heyka! :)
My też byliśmy dzisiaj na spacerze, ale dopiero po 16, bo spalismy po obiedzie do 15:30. Ohhhh....ale się wyspałam :-)Wrzucam pare fotek z dzisiaj. A na mój fryz to jednak nie patrzcie, bo jak mówi K. wyglądam ja Ogryz:szok:

Załączniki

• DSC03083.jpg
    DSC03083.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC03078.jpg
    DSC03078.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC03095.jpg
    DSC03095.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 36
reklama
hej
Ja już w naszym pięknym Opolu ;-) ale zmęczona jestem okropnie. Leże sobie teraz z mężusiem na kanapie i oglądamy tv;-) ale błogo;-)
ja się czuje dużo lepiej, tzn grype zostawiłam w B-B, no i @ się kończy i to całe szczęście, bo dała mi nieźle w kość i napędziła stracha:-(
W Bielsku poszalałam z siostra na zakupach, więc nastrój tez mam całkiem całkiem;-)
A teraz musze się z Wami na kawkę umówić, bo dawno się nie widziałyśmy:-D;-)
miłego niedzielnego wieczoru;-):-)

Kamea super fotki ;-)

Do góry