reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Na pewno nie, zobaczysz, że za jakiś czas będzie tylko wspomnienie strachu i tyle ;-)
Ja Patrykowi robiłam badanie moczu tylko raz, a Dominik miał chyba ze 3 razy tylko robione, w tym jedno jak był niemowlakiem i miał kolki, kolejne, jak stracił przytomność i wylądował z zatruciem jelitowym w szpitalu, a ostatnio jak miał zapalenie płuc w kwietniu. Kurcze może przykład Ani pokazuje, że warto raz na jakiś czas profilaktycznie badac mocz:confused:

reklama
bry:-)

trochę mnie tu znowu nie było, ale ostatnio na nic nie mam czasu... teraz jeszcze dojdą studia-wrrr, jak mi się nie chce.. na dziś mam oddać pierwszy rozdz pracy mgr, a nawet 1/4 rozdz nie mam-nie wiem, czy jest w ogóle sens iść na to seminarium, żeby oczami świecić i zebrać opr?? ale przy Małym na nic nie mam czasu, a już na pewno nie na przesiadywanie w bibliotece:no: gdyby to nie był ostatni rok, to bym chyba zrezygnowała, do tego stopnia mi się nie chce..

aga a ile kosztuje żłobek ten Kangurek??

miłego dnia dziewczynki Wam życzę

Hellooołłłłł!
Jak to fajnie, że mamy już piątek:-)
Miałam jeszcze wczoraj tutaj zerknąć ale czasowo sie nie wyrobiłam:baffled:
Na kontroli nie było źle. Generalnie jest lepiej, ale nie jest jeszcze idealnie. Najgorsze jest to, że młody strasznie się wyrywa podczas tych ćwiczeń i p. Basia stwierdziła, że dobrze by było jakby dwie osoby robiły z nim te ćwiczenia:szok:
Na poniedziałek mieliśmy umówione USG p/cieminiowe u dr Sygulli, a ja już urlopu nie mam. Zostały mi dwa dni opieki, a gdzie koniec roku... L4 na jeden dzień nie dostane i klooopssss! Dr Gawor powiedziała, ze sama zrobi Kubie USG jak przyjedziemy na kontr. do p. Basi, żebym tego dnia w pracy nie traciła. Kurcze, a ja nastawiłam się już na poniedziałek i na dr Sygulle:eek:

Amelkowa, mam nadzieje, że antybiotyk pomoże Ani i pozbędzie się tego paskudztwa.
Anik Kuba jakiś czas temu uderzył się główka w zagłówek i to dosyć porządnie, stracha się najadłam... A ostatnio podczas snu zaczął sie turlać (3 obroty zrobił) i o mały włos spadłby z mojego łóżka!
agita gratki dla Alusia, zdolniacha jeden!:-)
agnieszka zdrówka, zdrówka
rubi jak długo musiałaś chodzić z Jaśkiem do poradni dla wcześniaczków?

Ostatnia edycja:
A co ze spotkaniami AM?

Z tego co pisała Rubi to dofinansowanie spotkań już się skończyło, tak?

tak mi napisali. ale musze do nich skrobnac bo nie odzywaja sie w sprawie spotkania z fizjoterapeuta :-(

bry:-)

trochę mnie tu znowu nie było, ale ostatnio na nic nie mam czasu... teraz jeszcze dojdą studia-wrrr, jak mi się nie chce.. na dziś mam oddać pierwszy rozdz pracy mgr, a nawet 1/4 rozdz nie mam-nie wiem, czy jest w ogóle sens iść na to seminarium, żeby oczami świecić i zebrać opr?? ale przy Małym na nic nie mam czasu, a już na pewno nie na przesiadywanie w bibliotece:no: gdyby to nie był ostatni rok, to bym chyba zrezygnowała, do tego stopnia mi się nie chce..

aga a ile kosztuje żłobek ten Kangurek??

miłego dnia dziewczynki Wam życzę
Ewcik :-) a co studiujesz??? bo ja stara jestem i nei pamietam czy sie chwalilas czy nie pisalas czy...????

rubi jak długo musiałaś chodzić z Jaśkiem do poradni dla wcześniaczków?

do 18 m.z. - jak juz sam sprawnie chodzil i wszystko było OK :-)

na wiecej pisania nie mam czasu - młodą muszę połozyc na drzemkę wiec narciarz ;-)

Bry dziewczynki ;)

Ładne słoneczko mamy com? Tylko po co ten ziąb?

Nic wam nie pisałam ale kilka dni temu przytarłam z TZ aucie na handel błotnik :-p I to jeszcze u ciebie pod domem o ogrodzenie :baffled: ( pierwsze takie cos od 5 lat mi się zdarzyło). Elegancko ślady farby wyszorowałam z auta, nie widac uffff:tak:. A ten dzis wyczaił ... nosz szpicel jeden :-p Bo jest minimalne wgniecenie, którego ja nie zauwazyłam, a on tak :baffled: I pyta mnie co to, ja oczywiscie ze pojęcia nie mam :-p On jasne jasne :-p:-D I czemu mu nie powiedziałam, no to chyba oczywiste, bo myslałam, ze nie wylampisz :-p:-D:-D:-D

Miłego dnia laski, lece chate postawic na nogi poki młodziez spi, wstanie, jemy i spadamy do miasta poganiac za sprawami, znów cała lista się nazbierała :baffled: No i lece zobaczyc jak płyteczki wyglądaja na podłodze :-)

Ostatnia edycja:
a gdzie Wy wszystkie som???

ja wlasnie siedze na fotelu, mloda mam przy (.) zaśniętą ;-) ale niewykapana i nie przewiniet a :-(
czekam az syn skonczy zbierac klocki...

Ja się melduję.
Do d... się czuję gardło coraz bardziej boli, pieczenie coraz niżej schodzi, nos otarty no i jeszcze kur....a na mojego męża mnie wzięła. Widzi że się coraz gorzej czuję to on co zrobił ?na imprezkę sobie pojechał i jutro wróci jak kaca wyleczy:angry::wściekła/y:

ja tu lookam co chwile, ale nikogo ni widu, ni słychu....
strasznie nerwowa dzisiaj jestem, to chyba przez zbliżającą się @:wściekła/y: Wszystko mnie denerwuje i zżeram wszystko co popadnie, nawet Kubusiową kaszkę wtryniłam (młody nie reflektował), a miałam na diecie być... chyba zacznę od poniedziałku.

reklama
Arco ochrzań tego swojego :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: albo pozrzędź mu jutro jak wróci :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: oni tego nie lubią niech więc mają za swoje hihihi
a tak na serio to trzymaj się dizelnie i zażyj cos mocniejszego a nie tylko wit C i syrop z cebuli :tak: bo będzie cię trzymać jeszcze z tydzień ;-)

Aga dojechałaś?? i jak podróż?? co z dziećmi i kotem?? no i jak ty się trzymasz??

Rubi a dlaczego Jasiek nie ma wolnego jak monia?? może tez by chciał przy cycku usnąć a nie sprzątać klocki :confused2::confused2::confused2: które pewnie monia pomogła mu rozrzucić :laugh2::laugh2::laugh2:
moje dizeci tez nie kąpane - nie chce mi się :baffled:

Agita czy ty juz wozisz Alexa w nowym foteliku? i czy ten fotelik jest 0-18 czy 9-18??
pytam bo mój młody jest ściśnięty jak szprotka w puszcze w 0-9 i się strasznie wnerwia :-) szczególnie jak ma grubszy ciuszek na sobie

byłam dziś w karolince - :crazy::crazy::crazy: straciłam tylko czas, dzieci i męża wymeczyłam i nic nie kupiłam grrrrrr
i po co to jeździć i przymierzać :no::no::no:
idę poczytać książke :-) dobranoc kulezanki ;-)

Do góry