Amelka sorki, że tak Cie zamęczamy pytaniami, ale jak groźny jest ropomocz?? Czytałam troche w necie, ale znalazłam tylko co to jest, jak się leczy, ale co dalej, czy to po lekach od razu przechodzi, czy ropomocz oznacza jakieś poważniejsze leczenie???? kurcze, bo brzmi to poważnie i jak sobie pomyślę, że takie maluszki jak Ania chorują to mi ich strasznie szkoda:-( mam nadzieję, że to po lekach mija
rubi też mi się wydaje, że od polizania nic Moni nie będzie
Agita, jak chcesz informacje o kangurku to do mnie;-) mój Patryk tam chodzi i jestem bardzo zadowolona
Hiox co do auta, to moja siostra ma 3 letni terenowy samochód, w zeszłym roku urwała jakąś część, nie pamiętam jaką i jak pojechała do serwisu to się za głowę łapali, jak ona to mogła urwać, mówili, że musiała jakąś ekstremalną jazdę po wertepach uprawiać, bo zerwanie tego graniczy z cudem;-) a jednak ;-) nowe auto, nie zawsze oznacza niezawodne
Agita poczekaj, aż zacznie chodzić, wtedy zaczniesz ludziom, do których chodzisz w gości, przemeblowywać dom
ja to jak wchodzę z dziećmi do kogoś, gdzie nie ma dzieci to odruchowo przestawiam to co mają w zasięgu ręki, na poziom wyżej
Rano jade po kotka i do Bielska, już się lepiej czuję, chociaż ta @ mnie wykończy:-(