reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Rubi ja chcę dzisiaj wieczorem powiedzieć, im dłużej będzie o tym wychodnym wiedział tym dłużej będzie się bał ;-)
Anik zaczęłam czytać Twojego posta i myślałam że znowu Bb zaczęło nawalać ;-)

Ja się dogadałam w pracy że po Nowym Roku wracam, czyli biorę aż 1,5 miesiąca wychowawczego, chciałabym zostać z Małym ale nie damy sobie rady pomimo że kokosów nie zarabiam zawsze coś.

reklama
Hiox ;-) na kawe musisz liczyc ok. 10 zł, tyle samo za winko i tyle samo za ciacho choć w tym temacie możesz przyoszczędzić bo w sobote za serniczek zapłaciłam 6 zeta :-)

Rubi a herbatę tam podają, bo dla mnie ze względnu na porę będzie na kawe za późno, no a alkohol na razie odpada ;-) Co powiedział Twój mąż na piątek, bo mój " jaja sobie robisz ?!" ;-)

No ale na końcu łaskawie powiedzał no dobra jedź, bo on pewnie myśli że ja zrezygnuje :-) cha cha tutaj się zdziwi ;-) ale fakt cykora trochę mam, Nikoś już drugi dzień taaaaaaaaaki marudny :-(

Hiox ;-) na kawe musisz liczyc ok. 10 zł, tyle samo za winko i tyle samo za ciacho choć w tym temacie możesz przyoszczędzić bo w sobote za serniczek zapłaciłam 6 zeta :-)

Matko boska :O
Nooo ja faktycznie dawno na miescie nie byłam, bo w moich czasach kawa była po jakies 5zł ;)
Ja autem jak cos wiec alkohol odpada ;) Sernika nie jadam, ale za to inne ciasta kofam :D
Przelicze zaskórniaki i pomysle ;)

Matko niech ten remont sie juz skonczy i sytuacja wróci do normy .......

Arco a najgorsze jest to, ze całkowicie zakonczy sie najszybciej za rok :-( Do tej pory kiełki w ściane ;-)

Arco nie ma problemu, mi się nie spieszy, a gotówka czy przelewa, to mi wszystko jedno;-)
Ja to jednak mam bezproblemowego tego męża, był umówiony na piatek z kolega i jak mu powiedziałam, że chce iść do Kofeiny to powiedział, że nie ma problemu, bo kolega może przecież przyjść do niego;-)

reklama
Aga :-) Twoj R to skarb ;-)

moi chłopcy umówili sie na "męski wieczór" i będą zamawiać pizze ;-) obiawiam się ze pan syn będzie nie częściej wyganiał z domu w nadziei na zjedzenie pizzy :-) :-D

Arco ;-) ja mam zawsze cykora jak wychodzę z domu ;-) tyle ze ja wychodzę z Kofeiny i po 3 minutkach jestem w domu ;-)

Anik ;-) pisz jak było u alergologa ;-)

Do góry