reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hiox pochwal się co to za dekoracje? Ja Nikosiowi wykleiłam kącik ( jeszcze nie ma własnego pokoiku :-) ) takimi piankowymi zwierzątkami i innymi pierdółkami . Bardzo lubi słoneczko i jak mu je pokarze to szczerzy do niego buźkę :-D

Ah o komarach nie ma nawet co mówić, istna plaga, wieczorami na dworze nie można było posiedzieć, zżerały żywcem :wściekła/y:

reklama
Arco nic takiego, na jednej scianie u Kubusia w pokoiku będzie duze malowane auto (Kubus kocha auta:biggrin2:) :biggrin2: szblon wybierałam ;-) Juz kupiony :biggrin2: Teraz patrze na kolory farb do szablonów ;-)

Fajnie, ciekawe czym mój Nikoś się będzie interesował? ale pewnie też autami, dziadek już ma dla niego pełne pudełko różnych autek ;-)
No i jestem dzisiaj mega szczęśliwa bo w końcu Mały kupsztolka zrobił po 6 dniach ;-) prężył się i płakał bardzo bo pełniutki brzuszek był

Cześć dziewczyny:-)
My już po zakupach, przymierzyliśmy jeszcze raz macsi cosi mobi i zamówilismy kolorek:-), Amelkowa u Nas nawet do końca nie trzeba przesuwać przedniego fotela na szczęście:tak:
Anik, Madzia mam nadzieję, że dziś też wybieracie się na plac zabaw;-)
A tak wogóle to pochwalę się Wam jak Mój szkrab wczoraj buszował w wannie:-)

Dziewczyny kiedy wybieracie się na targi?, bo ja obejrzałam program i Nam zdecydowanie bardziej pasuje niedziela, no i wogóle ciekawie sie zapowiada, dużo specjalistów więc chyba opłaca się wpaść:-)
A tak wogóle to Mój szkrab juz od jakiejś pół godziny słodko śpi:-D
Anik oby Karolcia i Wojtuś dali Ci dziś troszkę pospać:-)
Kamea dzisiaj w smyku na Krakowskiej widziałam puzzle piankowe, 10 sztuk za 35 zł:-)

Ostatnia edycja:
Hej!
Anik jak nocka?
A u nas winda nie działa buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:no:

Własnie musze zerknąć na program tych targów i zdecydowac czy pójdziemy w sob czy niedzielę,a na sobote już się teściowa z K siostra zapowiedziały:dry: brrrrrr

Myśmy te puzzle kupili w netto,a pózniej dla koleżanki synka kupiłam w tesco za ok 25 zł. ,a no i my mamy puzzle z cyferkami i tam nie wcale małych elementów,pomijając kółka z 8 lub 9,ale ona takie malytkie znów nie są.

reklama
Cześć;-)
No właśnie Anik pochwal się jak tam noska:-), u Nas w miare spokojnie mleko o 3 w nocy, a pobudka o 7 rano więc nie tak najgorzej:-)
Madzia, eh to niefart z windą, ale patrz jaką bedziesz miałą kondycję:-D a jutro to chyba jest dzień teściowych, bo My też się właśnie wybieramy do rodziców P., chociaż ja narazie nie narzekam na Nich, ale My jesteśmy dopiero rok i 3 miesiące po Ślubie:-p

Do góry