reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Amelkowa eh kurcze gapa jestem totalna, zapomniałam, ze dziś dzwoniłaś i mam Twój numer:eek::sorry::tak:
No my też jutro jedziemy kupić Aluśkowi kombinezona na zimę i jakąś kurteczkę na chłodniejszą jesień, a i jeszcze raz podjedziemy przymierzyć Maxi cosi mobi ale tak od a do z i wtedy tez zadecydujemy, ale raczej jesteśmy na tak, tym bardziej, że w niedługim czasie będziemy zmieniać auto na większe więc nie powinno być problemu z brakiem miejsca:tak:, szkoda Amelkowa, że do Waszego cara się tak fajnie nie mieści, bo naprawdę fajny ten fotelik jest:-)

reklama
Mój mąż zmieniał dzisiaj Nikosiowi pieluszkę, widząc to mówię mu aby położył tetrę na sisiorka bo może mieć prysznic;-), oczywiście tego nie zrobił ale zdążył odskoczyć.:tak: Piękny strumień więc poleciał na podłogę.:no: Mówię A. żeby poszedł po jakaś ścierkę i to pościerał, a on po co ma iść jak to wsiąknie:eek: (mamy wykładzinę w sypialni) ale jak fuknęłam to poszedł. Przyniósł gąbkę do mycia naczyń i ręcznik do rąk:wściekła/y: i co musiałam pójść ja i pościerać też ja, chłopy!!!;-)
O kurcze zima się zbliża ale ja chyba mam gdzieś kombinezon, muszę poszukać :-)

Amelkowa to trzeba zmienic furke i wziąśc mobi ;) lub mozesz jezdzic z Anią z tyłu ;). Tobi swietny jest wiec jak cos nie bedziesz załowała :)

Witan Dziewczyny:-), u Nas znowu w miarę spokojna noc, Aleks miał tylko jedną pobudkę więc chyba powoli wracamy do normy;-), a wczorajsza kąpiel w dużej wannie bardzo Mu się podobała i śmiał się jak najęty:-D
Amelkowa no właśnie ja tak myślałam ze to ma przyczepiane do punktów pod siedzeniem, a ta kobieta chyba nie bardzo wogóle wiedziałą o co chodzi;-(, dlatego dziś jedziemy jeszcze raz:-)

Bry laseczki :-)

znów foteliki na tapecie ;-) ja wlasnie dostalam ulotkę od fotelika kolezanki - uniwersalny jakiś bo mozna go montowac i przodem i tyłem - kategoria 0-18 kg :-) zainteresowana któraś??? ja nie bałdzo bo to wiekowy fotel i choc nie bral udziału w wypadku czy kolizji to jednak materiały z ktorych jest zrobiony maja swoje lata :-(

ja wczoraj zaczelam obczajać na allergo sprzedawce ktory ma tobi i rodi ale przeciez i tak nie zapakuja 2 fotelikow do jednej paczki wiec kupię gdzie taniej bedzie ;-) za miesiac :-)

Cześć Kobitki!

Widzę, że dzisiaj bardzo popularny jest wątek kulinarny ;-)
Ja siedze w pracy, rozkoszuje się chwilową nieobecnością mojego szanowengo kierownika;-)

W kwestii fotelika ja też muszę powoli zaczynać się za jakimś rozglądać, bo Kuba zaczyna wyrastać z nosidełka. Główka jeszcze mu nie wystaje, ale problem jest zaś z nóżkami, wystają i musi je smerf pokurczać:-(
Jak to jest z tymi fotelikami na przednim siedzeniu. Wogóle nie można dawać fotelika na przednie siedzenie gdy jest tam poduszka powietrzna, czy można ustawiać ale tylko tyłem?:eek:

No to ja jestem udana, cały post sobie skasowałam, no to jeszcze raz

Witam w te piękne jesienne popołudnie.

My jak co tydzień po rehabilitacji. P. Ania z Nikosia już się zaczęła śmiać i Księciem go nazywać, bo ryczy jak tylko ma swoim ciałkiem popracować, teraz śpi ten mój Leniuszek

Kamea nie wolno wozić dzieci z przodu jak jest poduszka powietrzna.
Agita zazdroszczę Ci tylkoj ednego nocnego wstawania, ja moich już nie liczę :-(
Hiox te kleszcze to takie cholerstwo i nawet do lasu nie trzeba wchodzić, wczoraj jeden mi na wózku usiadł brrr
Rubi to już wiadomo kiedy kawa w Koffeinie? :-)

reklama
Arco a niby taka mocna zima była, a nic cholerstwa ilosci nie zmniejszyła :wściekła/y:. U nas na dokładke znowu roje komarów :eek:
Kamea Arco dobrze pisze :tak: dodam tylko, ze foteliki-nosidełka wozi sie tylko i wyłacznie tyłem w kierunku jazdy :tak:

A w ogóle bry wszystkim ;-)
Humoru brak wiec sie nie odzywam ... ja nie wiem czemu ten TZ wszystko zawala, a potem ja swiece oczami :eek: ech ... :-(
Na poprawe humoru zamawiam Kubuniowi do pokoiku dekoracje na sciane :-)

Do góry