Rubi ja bedę chyba jeszcze na L4 owego 6.10 :-) więc zapraszam na kawę :-)
dziś szukam alergologa , mam dość testowania różnych mlek na Wojtku, skóra coraz gorsza grrrrrr i nawet bebilon ha nie pomaga więc może przejdę na pepti albo kozie :-(
poczekam do decyzji lekarza
rubi no i do której posiedzisz w kofeinie nast razem?? ;-)
Aga jak tam samopoczucie??
muszę przetestować twój pas :-) bo starsznie mi się spodobał, moja chusta kółkowa jest fajna ale dla wojtka
bo karolka jak ją włożę to po pół minucie chce na nogi żeby po kolejnych 2 min znów włazić na matkę więc to przeciąganie nóg zazwyczaj ubłoconych doprowadza mnie do ....
Amelkowa jak tam z książką bo nie weim czy doczytałaś ale ja dziś idę na rozmowę z p dyr na 13:30 i około 15 bedę wracać z maluchami do domu. Może będziesz w tym czasie w żłobie albo w domku to przejełybyśmy sposób na odpampkowanie ;-)
i może umówimy się jakoś jutro na zdjęcia?? :-) co ty na to??
aaaaa no i kto dzis chętny na plac zabaw??
kurde moja karolka nie śpi ostatnio w żłobku w ogóle
od 15 zaczyna się robić marudna na maxa wczoraj w realu usypiała mi na rękach...jednak jak zjadła kolację to jakby wstąpił w nią nowy duch i do 21 szalała...na siłę musiałam ją usypiać
a w nocy sama przywędrowała do nas 3 razy z podusią w ręku
wstała oczywiście jeszcze wcześniej bo o 5:20 i zero spania
co się z nią dzieje przecież stary by nie wytrzymał takiego tempa
Agita fajnego masz meza :-):-):-) dobrze ze alus juz lepiej u nas wojtek jak zwykle 4 pobudki w nocy
Arco ty też masz fajnego męża :-):-):-) i jak tam niki przespał się choć troszkę na boku?? bo wojtek zaczyna się sam odwracać i przytulać do podusi na boczek ale tylko na prawy
i nie wiem czy to dobrze czy nie, a co z lewym?? hmmmm
Hiox ja tez usta usta oglądam ale tylko jak pamiętam że sa :-) a wczoraj całkiem zapomniałam :-)
idę zrobić sobie kawkę bo mi sił brak
Kamea nie czytaj!!! bo tylko sie niepotrzebnie nakręcasz i doszukujesz różnych objawów
i nie martw się bo kazda mama taka sama i wszystkie tu powinnyśmy w takim razie skorzystać z wizyty u psychiatry
Będzie dobrze !!!! trzymam kciukasy!!!!