reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

o ja dzisiaj zalatana,więc nawet nie miałam czasu tu zaglądnąć:sorry:
Tylko daje znać Anik i Daggy ,ze ok 17 idziemy na plac zabaw na przedszkole tam gdzie jest pociąg:tak: która chętna?

lecę ,pa

reklama
kurza twarz... moj stary idzie na piwo z jakims starym kolega... szkoda ze taki sajgon w domu bo miałabym wolna chate ;-) :-D a tak to wstyd ludzi do domu wpuszczac bo przed wyjsciem musieliby sie wykapac :-) ale jak tylko wszystkie okna beda wymienione to Was chce u siebie widziec :-)

aaa...nie ma ktoras z Was "wolnego" 6.10.2010r.???? bo ja wykorzustje wtedy pierwsza opiekę ;-) idziemy do przychodni rehabilitacyjnej (8:00) i do alergologa na Witosa ;-) na 12:00 :-)

rubi jak nie będę miała sajgonu w pracy to dla Ciebie zrobie sobie wolne ;-)
spadam do B-B:-(

anik i magda, dzwonila do mnie daggy i prosila, zeby Wam przekazac, ze bedzie na placu zabaw o 17:30 ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
yyy to znów ja na szybko:-p
Anik,Daggy nas jednak na placu zabaw nie będzie,bo musze skoczyć do media markt.Ja ciągle mam ładowarke do tel.z ang. wtyczką i aktualnie mi padła i przejściówka i bateria w tel.więc jestem odcięta od świata,a zatem pakuje Maciosława do wóza i lecimy do media.

Aga chyba pisałyśmy posta w tym samym czasie:-D Kurcze a ja nie ma nr do Daggy ,z resztą nawet nie mam z czego zadzwonić,więc nie mam jej nawet jak przekazać ,ze nas nie będzie:no: Aga możesz? będę wdzięczna:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I jak tam dziewczyny po spacerze i wariacjach na placu zabaw??, ja zobaczę jak Alusiek jutro będzie się czuł, to jesli będziecie się wybierać to ja też chętnie dołączę, żeby się dotlenić z moim szkrabem:-)
A tak wogóle to kurcze ten Mój syn jest coś marudny, jak nie spi, to marudzi a raczej krzyczy tak, że chyba cały blok Go słyszy:eek::baffled:, ale Mój P., zadeklarował, ze będzie dziś do Niego wstawać w nocy więć może trochę odpocznę:-):tak:

Witam z rana ;)

Oj widzę spacerowo-Malinkowo, Kofeina i Włochy na tapecie ;)

Arco zdradz cos ty w tych Włoszech tak się zasiedziała ;)
Agita daje ci ostatnio Alusiek popalic, ale będzie lepiej :)

Ja dopiero mam sekunde usiasc na kompie, poł dnia w Opolu po urzędach i tego typu pochodnych się rozbijałam. Wdomu szybkie karmiemie Mysiaczka, szybki obiad ( pół gotowego z miasta przywiozłam ;) i do lasku na grzyby skoczylismy :) Kubus podłapał temat i mamie trujaki zbierał :D Jak nie pozwalałam dotykac to się złoscił :D Wymęczyłam dziecko po tych wertepach troche i kazał sie potem niesc ;) Pochodzilismy z ponad godzinkę i poł koszyka podgrzybków narwalismy oraz rodzynka kozaka :D Lece kolacje dziecku dac i wrzucic do wanny :) Miłego wieczoru dziewczyny ... dzis moje Usta Usta lecą :)

Ostatnia edycja:
Arco zdradz cos ty w tych Włoszech tak się zasiedziała ;)
Usta Usta lecą :)
Pojechałam z ciekawości, znalazłam pracę i trochę się zasiedziałam ;-)
Ja Usta Usta na laptopie oglądam przez Onet Vod ;-)
Agita nie daj się!!! ;-)

Nikoś śpi dzisiaj na boczku, obłożyłam go kocem ale się przewraca, :-( a mój mąż nam kolacyjkę robi :-D

kurza twarz... moj stary idzie na piwo z jakims starym kolega... szkoda ze taki sajgon w domu bo miałabym wolna chate ;-) :-D a tak to wstyd ludzi do domu wpuszczac bo przed wyjsciem musieliby sie wykapac :-) ale jak tylko wszystkie okna beda wymienione to Was chce u siebie widziec :-)

aaa...nie ma ktoras z Was "wolnego" 6.10.2010r.???? bo ja wykorzustje wtedy pierwsza opiekę ;-) idziemy do przychodni rehabilitacyjnej (8:00) i do alergologa na Witosa ;-) na 12:00 :-)

Rubi ..ja pracuje do 13 :)

reklama
Witam wieczorową porą. Mój szkrab już okiełznany śpi jak Aniołek więc mam labę:-), a przed snem wydoił całą butlę mleka i zasnął bez marudzenia, więc i może noc będzie spokojna:tak:
A teraz coś dla Mamuś młodszych szkrabów, czyli Arcobaleno, Anik, Kamea, Ewcik, ( jak o której zapomniałam to :sorry: wczoraj kupiłam Małemu coś takiego
http://allegro.pl/chicco-pozytywka-kolysanka- lullaby-glos-mamy-i1223989031.html
bo karuzele już sciągał na siebie i robiło się niebezpiecznie :baffled: i jestem póki co bardzo zadowolona z zakupu, można nagrać swój głos i ustawić, że jak Maluszek się obudzi to włączy się albo muzyczka, albo to co nagralismy:-), pozatym jest delikatna lampeczka i efekty dziękowe przy zabawie, a Alus właśnie przed chwilką przy tym zasnął:rofl2:, Ogólnie więc polecam serdecznie;-)

Do góry