reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Bry :-)

Ewcik :-) w przyszłym tygodniu może w Kofeinie sie z Arco spotkasz??? i z nami przy okazji ;-)

Arco :-) ja tez niewyrosnieta ale cyckowana bylam tylko 2 tygodnie... ponoc przy karmieniu (.) nie rozwijaja sie tak komorki tluszczowe czy cus...ze niby cycoholik szczuplejszy w przyszlosci bedzie i u mnie by sie to sprawdzilo...

Amelkowa :-) ktory raz ja slysze o Twojej pizzy??? i dlaczemu jeszcze jej nie probowalam...??? ja najbardziej lubie ciasto wlasnie...te dodatki to szczegol - dla mnie pizza to ciasto, sos i ser :-) wiecej mi do szczęscia nie trzeba :-)
jak został Ci cos z wczoraj (może ktos nie dojadl brzegow???) to bierz do roboty a ja odbiore jak po Monie pojde ;-)

aaa... wiecie ze u Moni w złobie jest lekarz?? przychodzi dzis i bedzie badal dzieci co do ktorych panie ciocie maja jakies watpliwosci...Monia chyba pojdzie pokazac swoje gile - czy to gile zębowe czy chorobowe ;-) tak mnie zaskoczylo to ze lekarza tam maja (raz w tygodniu) no i mile mnie zaskakuja smarowaniem buzi kremem przed oddaniem rodzicom... no..

dobra...dzis mam otwarcie ofert na parkowanie..juz mnie skreca...
spadam

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Hej Babki
ja też mam właśnie chwileczkę dla siebie hmm młody w przedszkolu, stary w robocie więc jest cicho..................
widzę, że umawiacie się do Kofeinki więc ja też się piszę na spotkanko bo dawno Was nie widziałam :)
o kurka nie mam "buziek" łeee

Amelkowa ja też nie lubię Pieńkowskiej ( i jeszcze jak ona dzisiaj wygląda!!!!!!!!!!!!) a jeszcze do tego jakiś nowy facet chyba "jedynkowy"

Rubi ale się uśmiałam z gimnastyki Twojej Moni hehe musicie to nagrać :):)

Anik ja też Cię podziwiam kobieto dwójka maluchów gdzie ja przy moim Maćku czsem nie daję rady nic tylko szacuneczek

Daggy powodzenia w pracy

Aga ja chętnie się napiję z Tobą winka:)

lecę do prasowania, prania, gotowania obiadu i sprzątania a później druga zmiana na etacie hmmm "żyć nie umierać"
paaaaaaaaaaa

Aniulka u mnie też cisza w domu, wszyscy w mieście, a rzadko to się u nas zdarza. Kawę już wypiłam, teraz czekam aż Nikoś zaśnie i idę myć włosy i coś na obiad przygotować bo na długi spacer chcemy iść, podobno dzisiaj ostatni dzień ładnej pogody buuuuuuuuuu :-(
Daggy powodzenia w pracy.
Rubi fajny ten żłobek, full servis :-)

aniulka :-) nie bede nagrywac karmienia bo sie wstydam ;-) tam przeciez oprocz ewolucji Moni bedzie widac mojego (.)
ale obiecuje ze nagram jak Monia tanczy - no cudnie to wyglada :-) uwielbia tanczyc i kazda muzyka jest dobra - nawet na...mszy w kościele :-)

Arco ;-) jak ja sie "pochwale" ze bedac we Włoszech nie jadłam ani pizzy, ani past, ani nawet lodów włoskich to... no ale tak było :-(
postanowiłam wiec znow jechac do Włoch ;-) na pizze i spaghetti :-)

Monetta sie nie odstawia :-( wrecz przeciwnie :-( po powrocie ze złoba ciagnie jeszcze ze 3 razy przed snem... w nocy to juz nie wiem bo wystawiam bar a ona sie sama obsługuje nie budzac przy tym nieczułej matki ;-) no...czasem sie tam przebudze jak mnie moje 10700 z wyra wypycha...

Ostatnia edycja:
Rubi ta Twoja Mała to niezły aparat ;-)
No i zastanawia mnie jak będą we Włoszech nie skusiłaś się na ich specjały, musisz koniecznie to nadrobić :-D Przecież to jedna z najlepszych kuchni świata, w Neapolu spędziłam ponad 6 lat, więc wiem coś o tym ;-)

no i tu Cie mam....Ty tam byłaś 6 lat a ja...tydzien chyba...

myśmy chcieli wszystkiego sprobowac ale one te Włochy po angielskiemu nie bardzo... no i po kilku probach zamowienia tego co chcielibysmy zjesc i widzac ze oni ni w zab angielskiego nie kumaja to stolowalismy sie głównie w McDonaldzie ;-) i tym co przywiezlismy z Polski :-) bo to byl taki studencki wypad z mocno ograniczonymi srodkami finansowymi :-(
aha...no i w Mediolanie bylam :-) w 2000 roku :-) w czasie ME w piłce noznej :-)

hej hej
My po wizycie u alergologa, ale mi ciśnienie skoczyło po pobycie w tym szpitalu, co za baran wymyslił, że trzeba sie rejestrować 2 razy:wściekła/y: nastepnym razem oddam mu do potrzymania Patryka jak będę stała pół h w kolejce, niech wie jak to miło;-) potem posiedziała, przed gabinetem i gdyby nie to, ze Pani Sz. zobaczyła mnie przez drzwi i zawołała szybciej to pewnie dalej bym tam siedziała:tak: No i nie przyznałam się Pani, że nic nie podaje z tego co mi kazała, powiedziałam tylko, że odstawiłam sterydy;-) na szczęście nawet o diete Patryka nie zapytała, bo by mi chyba podziękowała, że taką samowolkę uprawiam :szok:
Teraz muszę popracować, nie wiem ile mam czasu, bo Patryk jeszcze zasypia - od 0,5h, aż się boję zaglądnąć do pokoju, bo jak mnie zobaczy to zacznie jęczeć, a tak to przynajmniej w ciszy się wala po łóżeczku:tak:
Ewcik, mój Patryk miał 3,5 miesiąca jak mu żeby wyszły, więc bardzo możliwe, ze Twojemu już idą:tak: no i jakbyś jednak zrezygnowała z jakichś powodów z sudocremu to ja się na niego piszę, mój się właśnie kończy;-)
aniulka pozwól niech Cię uściskam za to winko:-)
rubi pozbądź się pokarmu to Moni nie będzie leciało, sama się odstawi wtedy:-D tylko jak to zrobić :eek: może odciągaj przed jej jedzeniem :crazy:
dobra Patryk chyba padł, więc robię kawę i siadam do moich kochanych elewacji;-)

anik zapomniałam zapisać o książce, moja siostra ją ma i Ci ją przywioze teraz z Bielska ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny. Kurczę, ale dziś mieismy ciężką noc, ja nie wiem co się z Aleksem dzieje, budzi się co godzinę i to płacze strasznie, ani mleko nie pomaga, ani spanie z nami, kurcze nic, pada tylko na rekach, a już od 5tej nie spał;-(, aż mi GO szkoda, bo po cwiczeniach dzisiaj padł, póżniej z godzinke pobuszował i znowu spi:eek:
Amelkowa wczoraj przechodzilismy koło fixoni i weszłam tak zapytac, czy moze mają maxi cosi mobi i okazało się, że włąsnie przyszedł dla Ciebie więc moglismy Go do samochodu wsadzić i Alka usadzić. Kobieta troche nie wiedziała co i jak zamontować, ale ogólnie to spoko i zdecydowalismy się, że tez zamówimy, jutro idziemy:-), a i tak z moich spostrzeżen, to wcale dzidzia nie ma nóg na tylnej kanapie, przynajmniej u nas w carze miedzy fotelikiem a tylnią kanapą było jeszcze jakies 20 cm przestrzeni:-)
Agnieszka ja mam dwa małe pojemniczki sudokremu, jedno całe, a drugie może z 3 razy miźnięte i też nie uzywam, więc jesli chcesz to mogę odstąpic:-), bo My tylko bephanten używamy;-)
Rubi mam nadzieję, że jakoś uda Ci się w miarę bezstresowo Monię zniechęcić do cyca:tak:
Arcobaleno a ja we Włoszech byłam na wycieczce i fakt pizza jest super, ale to ich spagetii mi wyjątkowo nie smakowało i zupy też były okropne:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry