reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Bry :-)

Aga to chyba na BB juz nie wejdzie :-) :-D było super ale bałagan ktory zostawiliśmy... i te piski... jak się jedno małe rozryczało to reszta "małej piątki" tysh:szok::baffled:

Aga - koniecznie zapodaj w odpowiednim wątku przepis na sałatkę - była pyyyyyyyyyyyyyszna :-):tak::tak::tak::tak::tak:

ok....dokończę za chwilę bo mi buirko wycieraja :-)

reklama
to teraz relacja ze złobka...

Panie powiedziały ze Monia po pierwszym dniu hard corowym juz nie potrzebuje aklimatyzacji :-) ma przychodzić na cały dzień...
córka moja wcale się na mój widok nie ucieszyła - nawet sobie mrukneła jak ją na ręce brałam ale jak do dystrybutora ją przystawiłam to sobie przypomniała kim jestem :-):-D
myślałam że będzie dzisiaj masakra ale... zaczeła płakać dopiero jak ją "cioci" dałam na ręce.. wcześniej urządziła sajgon w szatni - powyciągała buciki (cudze) z szafeczek...Jasiek musiał po siostrze sprzątać ;-)

dziś zaniosłam zapas pieluch (wczorja poszło 5...) i masc bo tam sudokrememu i pudru uzywają co nam niestety nie pasi...:-( :no:

no... aha! Monia znow zdradziła Patryka...tym razem ze szwagrem Dominikiem... złapała faceta za szmaty i przyciągała do całowania...na oczach narzeczonego i tesciowej :-) :-D co mi z tej córy wyrośnie..???

Kamea przeprowadzaj się;-)
rubi ja to kocham taki sajgon, oczywiście nie na codzień;-), wtedy sobie ładnie posegreguje wszystko, a w takich przypadkach moje klaustrofobiczne mieszkanie jest cudowne, dwa ruchy odkurzaczem i czyściutko:-D
A co do Moni, cóż, tak czy tak jestem jej teściową :-D wszystko zostaje w rodzinie;-)

Arcobaleno :-) Nikoś będzie przed Monią uciekał :-) ona obowiązkowo musi każde dziecko wycałować choc dziś rano Jasiek po całowaniu oberwał - Monia go pizgnęła telefonem pod oko :-(

pani Amelkowa przyjdzie z pracy i Wam tu napisze ze dziś mieli dziecko z podbitym ślepiem w przedszkolu - to będzie o Jaśku właśnie :-)

spadam do roboty :-)

3majcie siem

witam:-)

my po wczorajszych bioderkach-generalnie wszystko ok, tyle, że te stawy biodrowe za słabo się odginają czy coś takiego i mam go szeroko pieluchować na noc, kłaść za dnia na brzuszku (czego Marcyś nie lubi), zapytałam o chustę i lekarz mówi, że można (bo to chyba wtedy te stawy biodrowe są najlepiej ułożone)..

M ma teraz 4 dni wolnego, ale mnie ciągnie, żeby się z domu wyrwać z nim i Marcepanem, tyle, że nie wiem gdzie..

arcobaleno usg robił dr Otwinowski.
Czy ta informacja w sprawie klubu kangura jest potwierdzona? czy każdy może przyjść na takie spotkanie? gdzie i kiedy?;)

kamea ja mam bardzo miłe wspomnienia z zawadzkiego, często tam bywam :)

Ostatnia edycja:
Ta Monia to jest numerek... nie można się przy tej pannicy nudzić!:-) agnieszka, synową masz z charakterkiem:-)
Ewcik, a czy Ty gdzieś w okolicy Zawadzkiego mieszkasz?

reklama
Ewcik :-) tu masz info Opole – 05.09.2010 (niedziela)! - Klub Kangura

ja chyba się z bablami przytaszczę :-) czy ktoś jeszcze będzie??? no i mają byc wymianki...hmmm...moze cos jeszcze w chacie wyszperam...

kurde....nic mnie tu nie słucha...komp chodzi jak zółw :-( drukarka nie chce drukować :"-( no ale juz mam dostęp do takich tam stron ;-) aby ludziskom info w net wpuszczac ;-) i co z tego za mam dostęp skoro nie pamietam jak się to robi??? eeeehhhh...skleroza...no ale na swoje usprawiedliwienie mam to ze do pracy wrociłam po 17 miesiącach przerwy....

moja misia pewnie się do snu szykuje... wstała sama z siebie, bez budzenia o 6:00 i pewnie dziś wieczorem też padnie jak kawka :-) taka była zmęczona że obudziła sie wnocy tylko raz ;-)

daggy ;-) może zaserwuj Oli taki hard core i budz ją o 7:00 rano a potem tylko na 1 drzemke pozwol...? ehhh..jak to latwo napisac/powiedziec....
ja od poczatku lipca wiedzialam ze drzemka jest oo 11 do 13 ale nie przestawiałam Moni na siłe...teraz sama sie przestawiła ;-)

aha...najważniejsze!!! Arcobaleno!!! Przesyłka dotarła do Agi :-) tzn do jej męża bo Aga z Franiem w IMiDz - WIELKIE DZIĘKI!!!

Do góry