reklama
Arogo
Fanka BB :)
daggy jak dasz Olę do prywatnego żłobka( co jest tańsze niż opiekunka to nie będzie tak źle, tam jest bardzo domowo, a będzie z dziećmi, więc automatycznie oswaja się z ludźmi. Mówię Ci zobacz do Kangurka, nic Cie to nie kosztuje, jak Oli się nie spodoba to jej nie dasz i tyle;-)
Rubi trzymaj się ,Monia da radę.
Anik ja dzisiaj nie wpdnę,bo mamy awarię.
Maciek za przeproszeniem rzyga jak kot od wczoraj.Idziemy na 11 do lekarza,a on śpi.Wszystko mi w chacie śmierdzi,pralka pierze non stop,a le i tak nic nie schnie.MAsakra jakaś.Spadam,bo nie zdążymy.Mam nadzieję,ze dojediemy i wrócimy bez niespodzianek.
Co do wydatków to mi nawet nie mówcie....
A co do zwalniania z pracy ,to ja się właśnie tego obawiam i dlatego z następnym dzieciaczkiem czekamy do przyszłego roku,może dadzą mi w styczniu umowę na stałe.
Anik ja dzisiaj nie wpdnę,bo mamy awarię.
Maciek za przeproszeniem rzyga jak kot od wczoraj.Idziemy na 11 do lekarza,a on śpi.Wszystko mi w chacie śmierdzi,pralka pierze non stop,a le i tak nic nie schnie.MAsakra jakaś.Spadam,bo nie zdążymy.Mam nadzieję,ze dojediemy i wrócimy bez niespodzianek.
Co do wydatków to mi nawet nie mówcie....
A co do zwalniania z pracy ,to ja się właśnie tego obawiam i dlatego z następnym dzieciaczkiem czekamy do przyszłego roku,może dadzą mi w styczniu umowę na stałe.
Arogo
to anik wpadaj tez na kawkę do mnie, rubi ma ciasto przynieść, przynajmniej tak mówiła a jak nie to coś kupię i tez będzie na słodko;-)
Wszystkiego dobrego dla Maciusia biedulek :-(
Wszystkiego dobrego dla Maciusia biedulek :-(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kamea
Ale kawowo się tutaj zrobiło:-)
Ja muszę wypisać dokumenty i ruszam w teren...:-(
Ja muszę wypisać dokumenty i ruszam w teren...:-(
Arogo
o 15 wychodze z pracy i jade po Patryka, a potem po Dominika, z reguly zajmuje mi to okolo 40 minut, ale to zawsze zalezy od korkow w miescie. Przyjmuje ze o 16 bede w domu
Kamea a czym Ty sie zajmujesz???? tzn gdzie pracujesz??
Kamea a czym Ty sie zajmujesz???? tzn gdzie pracujesz??
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Aga to dzisiaj spędzisz trochę dłużej czasu w korkach przez początek roku szkolnego
Arogo
mam nadzieje, że nie, ja jadę po Patryka tak bokiem i tu nie ma korków, a po Dominika tez zawsze mi szybko szło gorzej od Dominika na Wyspę, do domu, cała Piastowska jest zamknięta dzisiaj
reklama
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Opole to jeden niekończący się plac budowy