Kamea
Fanka BB :)
Kamea a czym Ty sie zajmujesz???? tzn gdzie pracujesz??
ja to nietypowa jestem... tylko bitte sie nie smiać;-)... zajmuje się ochroną środowiska w firmie produkującej rozjazdy kolejowe (KolTram w Zawadzkiem)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamea a czym Ty sie zajmujesz???? tzn gdzie pracujesz??
ja to nietypowa jestem... tylko bitte sie nie smiać;-)... zajmuje się ochroną środowiska w firmie produkującej rozjazdy kolejowe (KolTram w Zawadzkiem)
Aga to posłuchaj tego. Moje miejsce pracy mieściło się na Torowej, zaczęli robić wiadukt no i objazdem do pracy. Przenieśliśmy się na Głogowską, zaczęli robić Ozimską i znowu czeka mnie objazdPiastowską maja skończyć dzisiaj, tzn wylewaja ostatnią warstwę asfaltu i ma to potrwać do końca dnia, ciekawe czy od jutra ja otworzą
dla mnie najgorszym utrudnieniem jest remont mostu na Ozimnskiej, przez zamknięty odcinek trace na objeździe dużo czasu![]()
Aga to posłuchaj tego. Moje miejsce pracy mieściło się na Torowej, zaczęli robić wiadukt no i objazdem do pracy. Przenieśliśmy się na Głogowską, zaczęli robić Ozimską i znowu czeka mnie objazd. A ja od strony Wrocławskiej wjeżdżam do miasta, czyli całe Opole trza przegnać :-(