reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hej hej
Ja na moment, ledwo doczytalam:-)
Rubi w srode wpadaj do mnie na ploty;-)
Wakacje fajne, ale super, ze sie skoknczyly, z malymi dziecmi nad morzem to zaden odpoczynek, szczegolnie jak pada, wtedy mozna wariacji w pokokju z nimi dostac:no:
Pozniej wkleje kilka fotek, teraz wracam do dzieci, bo dzisiaj nie poszly do przedszkola i mam ciag dalszy maratonu:szok:

reklama
Aga ;-) to dasz znać jak się obrobicie po powrocie z pracy/przedszkola/żłobka i Was nawiedzim :-)

Monia musi tesciowe zdać relacje z pierwszego dnia w żłobie ;-)

a ja już mam prawie wszystkie kwity do żłobka ;-) R mnie nastraszyl bo dzwoniłam do niego 45 minut przed wizytą u dr G czy udało mu się załatwić zaświadczenie czy musimy z małą jechać a ten mi mówi że zapomnial a jest pod Namysłowem i nie zdąży... serce mi stanęło...akurat mialam karmić młodą i nie wiedzialam czy to jedzenie brac w kieszen i karmic ja w drodze do przychodni czy jak... jak mi sie mleko w (.)(.) zwarzyło i córka spać nie bedzie mogła to...sie wyprowadzam do Jaska :-)

jutro czeka mnie koczowanie przed gabinetem profilaktyka (przyjmuje zastępczyni jakas od 11:00 ale pielegniarka powiedziala ze bedzie duuuuuzo ludzi więc biorę młodą w chuste i idziemy ok 9:00 zająć sobie kolejeczkę :-)) i wsio bedzie załatwione :-)

no...nie tak do konca bo muszę chate na wymiane okien przygotowac... zupełnie nie wiem co i jak... ale co tam..damy rade ;-)

Rubi zmienialibyscie czesciej mieszkanka to R miałby stałe zlecenia ;) Współczuje ci tej pylicy wszechobecnej :/ Powodzenia w złobku Moni i miłego pierwszego dnia po wakacjach w przedszkolu Jasiowi :)

Aga witaj :) czekamy na fotki :)

Ulewa nieziemska nas złapała, zmoklismy z synkiem nie na żarty. Kubciowi sie podobało i się zasmiewał :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale obciach...

zięć ma dziś pierwsze urodzinki...

NAJLEPSZEGO PATRYCZKU :-)
ZDRÓWKA * SZCZĘŚCIA * MIŁOŚCI

PS. jak sie kliknie na fotke to ladniejszy jest obrazek...ja to nieumiak komputerowy jestem

Załączniki

• happy birthday.gif
    happy birthday.gif
    81 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
cześć dziewcyzny witam się po powrocie z wakacji
było suuuoper :-):-):-) szkoda tylko że tak krótko :baffled::baffled::baffled: no ale cóż ....

Aga buziaki dla Patryka :tak:;-):-)

Rubi wpadaj do mnie :-) odbieram karolkę około 15 ze żłoba i jestem wolna tzn z dwójką maluchów :-):-):-) więc możesz wpaść do mnie albo możemy się umówić gdzie tylko chcesz :tak:

poszłam dziś do dentysty i 500zł poszłooooo :no::no::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok: a przecież miało być gratis :baffled::baffled::baffled:

jutro jadę do pracy pytać o powrót czy jeszcze jest do czego :baffled::baffled::baffled:
trymajta kciuki plissss

dzieki w imieniu Patryka:-)
obiecane kilka fotek;)

Załączniki

• Chlapowo_22.jpg
    Chlapowo_22.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 56
  • Chlapowo_02.jpg
    Chlapowo_02.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 57
  • Chlapowo_24.jpg
    Chlapowo_24.jpg