reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Normalnie nie wierze, juz wstał książe :D A wizyte mielismy na 12:30 ... no nic tak teraz nie ma szans dojechc do Opola z wioski, a gdzie jeszcze cos zjesc.

reklama
Kamea ;-) tak mi przyszło do głowy... wiesz jak się skonsultowac z lekarzem w sprawie tego TSH???

wejdź na www.doz.pl jak jeszcze tam konta nie masz to sie zarejestruj i tam masz opcję zadaj pytanie - mozesz poradzić się lekarza ;-)

odpowiadają dość szybko - chyba w 2 dni max dostawałąm odpowiedzi :-)

no i polecam te aptki wszystkim ktorzy szczepią dzieciaczki nadprogramowo - ja na jednorazowej wizycie szczepiennej zaoszczedzilam ponad 100zł w stosunku do ceny z przychodni :-)

a ja dziś się dowiedziałam że w fabryce mają opóźnienie i nasze okna przyjdą w środę a nie jutro :-/ no i cały misterny plan w p***u :wściekła/y::no::angry::crazy::wściekła/y::szok::no:

która nas (mnie + bąble) przechowa w srodowe popołudnie???:blink::sorry2:
Kofeina na bank ;-)

spadam troche ogarnąc bo czekam na kuriera (przywiezie mi nowy telefonik - na crashtest dla Moni) ale TRZEBA odkurzyc bo stary znow błocka z budowy nawnosił :no::wściekła/y: ale jak to zrobić zeby Bomby Zegarowej nie aktywować??? Póki śpi jest tak spooooookooooojnieeeeeeeeee :-);-)

dobra..spadam - 3majcie siem :-)

Dzięki Madzia ;-) moj zółwik Jasiek zabeczy sie bo do Was daleko a w autobusach o tej porze masakra ...

wlasnie kurier przyniosl mi telefon... ale mały crash-tester tez juz nie spi....

zmykam laski...

Kamea ;-) dzięki ;-) ja niezmotoryzowana jestem ;-) zobaczymy jaka pogoda bedzie... pojdziemy na spacer, moze do Bajlandii, w Solarisie jest jaks bawialnia ;-) no i na kawke do Kofeiny potem skoczymy ;-)

aaaa... dzwonilam do zlobka ze Monia od razu na 7,5 godziny przyjdzie w srode... troche byla pani niezadowolona...

dobra... ide.... musze sie nokiusia pobawic ;-)

Ostatnia edycja:
Rubi jakby co to do mnie mozesz w srode wpasc, a i mozemy sie spotkac na miescie, planów poki co nie mam wiec daj znac. Własnie wychodze do mamy....

reklama
daggy :-) spotkanie w mieście??? bardzo chętnie :-) moze ten Solaris??? oooo...przeciez Twoja mama koło żłobko-przedszkola mieszka :-)
ja bąble będę odbierała ok. 15:00 :-)

a ten telefon to... delikutaśny jakiś...oj...crashtestu by Monia to on nie przejdzie :no::no::no: bede musiała go chować i pilnować jak oka w głowie... piątek oko... jak ja to ogarnę??? :-)

Do góry