reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Dziewczyny ze sprzedaza hustawki FP nie ma najmniejszego problemu, ona co jakis czas ida w góre :) Ja swoja nowiutką kupiłam 20zł taniej niz sprzedałam juz przez nas uzywana, ale w stanie idealnym :) Jakbym kiedys miała miec drugie dziecko hustawka będzie pierwszą rzeczą jaka mu kupie :)

Madzia ja to na jedynaka nastawiona jestem ;)

Własnie zjeby dostałam za TZ który dzisiaj chłopakom na mieszkanie materiały miał przywiezc, a smignał zagramanice ;) To kazałam sciany burzyc najpierw, niech maja co robic ;) Hydraulik tez juz działa :) w koncu w koncu :)))))))))))

witam się:-)

właśnie uśpiłam Małego-oczywiście na rękach, obudził się na cyca o 4:40, potem niby drzemał ze mną w łóżku, ale bardzo nerwowo, co chwilę się budził, aż w końcu przed 6 zaczął histerycznie płakać.. potem poszła kupa, niby się uspokoił, ale i tak chciał być tylko na rękach.. gdy zasnął, odłożyłam go, po chwili znowu krzyk, piszczenie-masakra, dosłownie, nie mogę na to patrzeć, on tak płacze, jakby go ze skóry obdzierali:-( i znowu na ręce, zasnął, więc go odłożyłam do łózeczka i otuliłam kocykiem-zobaczymy, ile wytrzyma...

kamea cz dr Szczepanik nie jest ordynatorką pediatrii w WCM-ie? z tego, co ją pamiętam, to fajna babka była.. ja z endokrynologów polecam dr Truch-wspaniała kobieta:tak:

hiox a jaką huśtawkę polecasz? ja bym chciała jakąś np do 18 kg, a wszystkie są max do 10 ..

ponawiam pytanko-czy ktoś wie, kiedy będą kolejne zajęcia z klubu kangura??

mi to wyglada na kolki.....Nic nie poradzisz, tulenie pomaga bo uspokaja maluszka, sama z Olą przez to przeszłam, u nas pomagało noszenie w pionie i podskakiwanie na piłce takiej rehabilitacyjnej. Trochę męczące ale skutkowało. Noi sab simplex troszeczkę pomagał, ale cuców nie było. U nas trwało to do 4 msc.

Najlepiej wybierz hustawkę co sama się buja, na baterię a te zawsze są do 10 kg bo mechanizm potem nie ruszy.
Kup uzywana , myśmy mieli z fisher price aquarium, taką dużą i stojącą. Sprawdziła sie rewelacja a te melodyjki to Ola uwielbiała i wiele razy przy tych kolkach zasypiała i spała w hustawce. Polecam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry