reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Wiecie co. Właśnie siedze w pracy i tak sciemniam dzisiaj, że głowa mała. Kierownik ciągle gdzieś łazi, a mnie się tak nie chce pisać tych procedur... tylko na bb zerkam. Kiepski ze mnie dzisiaj pracownik. Chyba czuję weekend... :-)

Kamea to się chyba powoli wciagasz hihi:-D
a z kim twój maluszek jest jak ty w pracy?

A ja słyszałam ,ze maja byc juz dzisiaj burze i ochłodzenie bo polarne powietrze do nas idzie:eek:

Ostatnia edycja:
Madzia ja własnie mojemu P. ostatnio mówiłam, że teraz wolę kupować rzeczy dla Małego niż dla mnie i mam przy tym mega frajde:-)

Poczekaj az bedzie dwójka- albo dziewczynka- zapewniam cie , że świr z ciuchami totalny, a sobie to umiem zawsze odmówic.....a ja kupować lubię....:tak:

Dopiero dotarlismy do domu.
Masakra przywiezli nam pęknięty, połatany jeden z parapetów i wmawaja ze tak ma byc buehehehe:-D, ta bo ja blondynka jezdem :-p W przyszłym tyg przywiozą nowy, oczywiscie za nic nie zapłaciłam. Moga juz tego ostatniego nie dawac, te co mam będa ze free :-p
I odebralismy lampy, kupione praktycznie w ciemno i są cudne, będą pasowac do całosci :tak: :-)

Skoro juz smutne tematy tu poruszamy, właściciel domu w którym mieszkam umiera:-( ... ja tak podejrzewałam ... rodzina to przed nim ukryła (ja sie dzisiaj juz na 100% dowiedziałam). Ma czasu maxymalnie do konca roku, choc lekarze watpia, ze az tyle :-( ... przerzuty wszędzie :-(. Szkoda go bardzo, jedyne 58lat:-(. Miesiąc temu zakuło go w boku, po dwoch dniach nogi spuchły jak banie, wzieli go do szpitala. Planował byc 2 dni, był 3 tyg, badania porobili. Na biopsje watroby termin dali dopiero na 27 sierpnia (nie spieszą sie juz) ... on dziewczyny leci w oczach z dnia na dzien gorzej wyglada. Od wczoraj znowu jest w szpitalu:baffled:.

Ostatnia edycja:
Ten rak to plaga jakaś! O niczym innym się już nie słyszy tylko o nowoteorach!
20 lat temu mało kto chorował na to, a teraz...

Dziewczyny, ale napisałam słowo nowotwór!!!! Nie wiedziałąm, że taka zdolna jestem!:-D

Ostatnia edycja:
kurde ale się wkurzyłam dziewczyny wieice że mamy zapłacone ten domek od dzisiaj :wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy: a nie od jutra i np dlatego że nas dziś nie ma to i tak mamy zapłacić buuuuuu
wnerwiałam się ale co zrobić za gapiostwo się płaci wwwrrrrr jestem zła na siebie, mogłam sprawdzić jak rezerwowałam :baffled::baffled::baffled::baffled: eeehhhhh
no to się pożaliłam :-)

amelkowa jestem w szoku twoja ania to istny anioł :tak::tak::tak: i w plecaku i na nocnik aaaaaaaaaaaa jestem zazdrosna ;-);-);-)

buziaki dziewczyny trzymajcie się ciepło czasem o was pomyślę :-D a moze i wpadnę na bb wieczorkiem
do zobaczenia we wrześniu paaaaaa

reklama
Dzięki :-) my też jesteśmy dumni :-D
Mimo że to jej stała pora na kupkę była ;-) a siku nie zrobiła prawie całą noc ;-)

Teraz Ania siedzi w plecaczku :tak: właśnie skończyłyśmy myć podłogę :-)
O to świetnie, widzę że warsztaty dla Was były owocne :-) Ja jeszcze nie wiem czy Nikosia będę nosić w chuście, na spotkaniu mu się nie podobało, może jest jeszcze za malutki, więc zastanawiam się nad wydatkiem na chustę bo trochę ona kosztuje :-(

Do góry