reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Amelkowa dzięki za info byliśmy przy okazji na dłuuuugim spacerze, kurteczkę tą co chciałam dla Maćka kupiłam więc jestem zadowolona.

jeśli chodzi o ciuszki z tesco to ja jestem bardzo zadowolona :-):-) jakość jest super nie spierają się i nie niszczą w praniu jak co niektóre "lepsze" ciuszki, zawsze jak coś chce małemu kupić to najpierw idę do tesco a dopiero później chodzę po firmówkach.

reklama
My dzisiaj tez na wystawie z Małym męczydusza :tak: Kubus w swoim zywiole tyle psów, dzieci, ludzi :tak: .... a matka jakas dziwnie zmęczona :-p

ojjj Amelkowa bidulko nasza :happy::happy:
a często zdażają ci sie takie niezapowiedziane wypady do wc?

pozdrawiam wszystkie mamusie - kurcze ale wieje :baffled::baffled:

wczoraj byłam na spacerze, znalazłam ławeczkę pomiędzy blokami na placu zabaw na którym nikt się nie bawił (było miło cicho i spokojnie) przycupneła więc sobie. Malutka spała w wózku a pies był pod ławką. Wyciągnełam gazetkę i zaczełam czytać, nie mineło 5 min jak wyszedł z klatki jakiś stary facet i mnie przegonił bo niby jest zakaz wprowadzana psów na teren placu :baffled::baffled::baffled: ehhhhh ci ludzie .....no i sobie poszłam....

hmmmm... a moze ja zadzwonie do dr. R zeby jeszcze raz sprawdzil czy to aby na pewno dziewczynka? Jasiek i tak ma na to sposob - powiedzial ze jak bedzie chlopiec to pojdziemy do sklepu z dzidziusiami i wymienimy na dziewczynke, ale ja takiego sklepu w Opolu nie widzialam ;-) chcial siostre zanim sie okazalo ze to dziewczynka i dobrze by bylo zeby to jednak byla panna ;-)[/QUOTE]

Rubi mnie w 20 tyg. powiedzieli że dziewczynka , ja zresztą czułam że tak jest i koniec....od poczatku kupowałam dla dziewczynki...nie mogło być inaczej bo chłopiec w różowych ciuchach i sukienkach nie mógłby chodzic....ja zapytałam jak to widać a lekarz ( we Wrocławiu na 3D) powiedział że wargi sromowe...więc raczej to nie mogło się zmienić...a teraz mam słodką dziewczynkę :)

Ja od poczatku czułam, ze mam dziewczyne w brzuchu ... TZ ze chłopak ... jak szlismy na 3D aby to sprawdzic, juz mu tak nawkrecałam, ze babka jest w brzuchu itd i mówił, ze w sumie moze miec córe:-D, wazne aby było zdrowe itd ... wyobrazcie sobie jego mine jak dr Kowalczyk powiedział "nie mam watpliwosci", ja od razu wyskoczyłam, ze laseczka, a on chciałaby Pani :-p, prosze tu spojrzec na dzyndzorka i mi go jeszcze powiększył :-p .... TZ stał z bananem na cała twarz :eek: wyszło na jego :-p

anik567 a w jakiej częśći Opola mieszkasz??

a na Malince :tak:

kurcze ledwie doszłam do sklepu - chciało mi wózek z Karolką porwać
:eek::eek::eek: brrrrr jak niefajnie na dworzu i teraz ona mękoli - jest taka marudna że się w głowie nie mieści, nic jej nie pasuje, już nie mam do niej sił dzisiaj - kawę już wypiłam a czuję się jakby mi ktoś obuchem w głowę strzelił

Daggy... moj doktor tez mowi ze na 100% dziewczynka ale... w pierwszej ciazy bylam przekonana ze bedzie dziewczynka a teraz wydawalo mi sie ze bedzie drugi chlopiec... Jak na usg wyszlo ze dziewczynka to nawet powiedzialam ze cos z moja matczyna intuicja nie tak bo wydawalo mi sie ze chlopca tam mam a doktor na to ze "na 100 dziewczynke"
na usg 3D sie nie wybieram - grzecznie poczekam na babelka do sierpnia ;-)

Anik ;-) docenisz zakaz wprowadzania psow na place zabaw jak Karolinka zacznie sie tam bawic ;-) nie kazdy pilnuje swojego psa i malo kto po nim sprzatnie ;-(

Ostatnia edycja:
reklama
Wracajac do naszego szpitala na Reymonta to mi wystawili zaswiadczenie dla Kubusia z adnotacja dziecko martwe :szok: wyobrazacie sobie :angry: nie chce pisac jaka była moja reakcja jak to w domu zobaczyłam :wściekła/y::crazy:

Do góry