reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Amelkowa dzięki za info byliśmy przy okazji na dłuuuugim spacerze, kurteczkę tą co chciałam dla Maćka kupiłam więc jestem zadowolona.

jeśli chodzi o ciuszki z tesco to ja jestem bardzo zadowolona :-):-) jakość jest super nie spierają się i nie niszczą w praniu jak co niektóre "lepsze" ciuszki, zawsze jak coś chce małemu kupić to najpierw idę do tesco a dopiero później chodzę po firmówkach.

reklama
My dzisiaj tez na wystawie z Małym męczydusza :tak: Kubus w swoim zywiole tyle psów, dzieci, ludzi :tak: .... a matka jakas dziwnie zmęczona :-p

ojjj Amelkowa bidulko nasza :happy::happy:
a często zdażają ci sie takie niezapowiedziane wypady do wc?

pozdrawiam wszystkie mamusie - kurcze ale wieje :baffled::baffled:

wczoraj byłam na spacerze, znalazłam ławeczkę pomiędzy blokami na placu zabaw na którym nikt się nie bawił (było miło cicho i spokojnie) przycupneła więc sobie. Malutka spała w wózku a pies był pod ławką. Wyciągnełam gazetkę i zaczełam czytać, nie mineło 5 min jak wyszedł z klatki jakiś stary facet i mnie przegonił bo niby jest zakaz wprowadzana psów na teren placu :baffled::baffled::baffled: ehhhhh ci ludzie .....no i sobie poszłam....

hmmmm... a moze ja zadzwonie do dr. R zeby jeszcze raz sprawdzil czy to aby na pewno dziewczynka? Jasiek i tak ma na to sposob - powiedzial ze jak bedzie chlopiec to pojdziemy do sklepu z dzidziusiami i wymienimy na dziewczynke, ale ja takiego sklepu w Opolu nie widzialam ;-) chcial siostre zanim sie okazalo ze to dziewczynka i dobrze by bylo zeby to jednak byla panna ;-)[/QUOTE]

Rubi mnie w 20 tyg. powiedzieli że dziewczynka , ja zresztą czułam że tak jest i koniec....od poczatku kupowałam dla dziewczynki...nie mogło być inaczej bo chłopiec w różowych ciuchach i sukienkach nie mógłby chodzic....ja zapytałam jak to widać a lekarz ( we Wrocławiu na 3D) powiedział że wargi sromowe...więc raczej to nie mogło się zmienić...a teraz mam słodką dziewczynkę :)

Ja od poczatku czułam, ze mam dziewczyne w brzuchu ... TZ ze chłopak ... jak szlismy na 3D aby to sprawdzic, juz mu tak nawkrecałam, ze babka jest w brzuchu itd i mówił, ze w sumie moze miec córe:-D, wazne aby było zdrowe itd ... wyobrazcie sobie jego mine jak dr Kowalczyk powiedział "nie mam watpliwosci", ja od razu wyskoczyłam, ze laseczka, a on chciałaby Pani :-p, prosze tu spojrzec na dzyndzorka i mi go jeszcze powiększył :-p .... TZ stał z bananem na cała twarz :eek: wyszło na jego :-p

anik567 a w jakiej częśći Opola mieszkasz??

a na Malince :tak:

kurcze ledwie doszłam do sklepu - chciało mi wózek z Karolką porwać
:eek::eek::eek: brrrrr jak niefajnie na dworzu i teraz ona mękoli - jest taka marudna że się w głowie nie mieści, nic jej nie pasuje, już nie mam do niej sił dzisiaj - kawę już wypiłam a czuję się jakby mi ktoś obuchem w głowę strzelił

Daggy... moj doktor tez mowi ze na 100% dziewczynka ale... w pierwszej ciazy bylam przekonana ze bedzie dziewczynka a teraz wydawalo mi sie ze bedzie drugi chlopiec... Jak na usg wyszlo ze dziewczynka to nawet powiedzialam ze cos z moja matczyna intuicja nie tak bo wydawalo mi sie ze chlopca tam mam a doktor na to ze "na 100 dziewczynke"
na usg 3D sie nie wybieram - grzecznie poczekam na babelka do sierpnia ;-)

Anik ;-) docenisz zakaz wprowadzania psow na place zabaw jak Karolinka zacznie sie tam bawic ;-) nie kazdy pilnuje swojego psa i malo kto po nim sprzatnie ;-(

Ostatnia edycja:
reklama
Wracajac do naszego szpitala na Reymonta to mi wystawili zaswiadczenie dla Kubusia z adnotacja dziecko martwe :szok: wyobrazacie sobie :angry: nie chce pisac jaka była moja reakcja jak to w domu zobaczyłam :wściekła/y::crazy:

Do góry