reklama
Arogo
Fanka BB :)
Aga jeszcze na Oleskiej (jak jedziesz od miasta to prawie na skrzyżowaniu z Pużaka-chyba) jest taka restauracja kameralna Stodoła .A my byliśmy w Willi Młynówka na weselu i nie śmierdziało;-)
Magda myśmy w Stodole na obiady chodzili kiedys właśnie na roczki i chrzciny, bo miesli dobre jedzenie, mała sala z kominkiem, w zimie super ale na chrzcinach Patryka jakieś gumiaste kotlety były i surówki jakies dziwne i powiedziałam że już tam nie pójde A w Młynówce byłam dzisiaj bo rubi mi powiedziała, żebym zajrzała, no i tak z kuchni jakimś dziwnym żarciem zalatywało, że nie pójdę tam
Hiox, dzwoniłas do Smoczej Jamy?
Kurcze to ja widzę, ze w Opolu są nizsze ceny niż na Śląsku, gdzie ja robiłam. Myśmy za obiad, ciacho, owoce, zimne napoje, zimną płytę, jakieś 2 sałatki i barszcz z krokietami płacili 95 zł od osoby, a i to było jedno z tańszych. A za jednodniowe wesele (z własnym alkoholem) rok temu płaciliśmy 180 zł od osoby. Eh, a ja myślałam, że na Opolszczyźnie jest drogo:-)
Arogo
nie, to my chcemy sam obiad bez kawy nawet
kawa i ciasto bedzie w domu u teściów;-)
kawa i ciasto bedzie w domu u teściów;-)
Arogo
Agita to strasznie dużo płaciliście
Arogo
wiesz, może jak organizujesz impreze to takie są ceny, tylko ja na sam obiad chce iść ;-) godzinka i do domu na kawkę ;-)
A to mysle, że nie powinno być większego problemu ze znalezieniem. Chociaż teraz jest sezon wesel i mogą być porezerwowane sale na weekendy. Hmm, a tak to ja za bardzo mniejszych restauracji nie znam w Opolu, gdzie można by wytwornie zjeść obiadek. My jak już to jadamy w mnichu:-)
reklama