reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Aga TZ jezdzi sam w nowe miejsca z Kubusiem i sobie radzą :tak:. Druga sprawa, ze to własnie ja nie chce dawac mu Kubcia (narwicy dostaje, ze nie wiem co sie dzieje czy dobrze pilnuje, czy nie chce am, czy nie trzeba przebrac - swir :-p).
(...)
Rubi jak ty sobie poradzisz z przecięciem pępowiny, jak cora tak za tobą, a ty za córą?:szok: Oj bedzie wam albo bardzo ciężko, albo pojdzie zaskakująco łatwo. Oby to drugie :tak:

Hiox :-) moja pępowina ma rok...Twoja 2 lata ;-) ciekawe komu bedzie ciężej ;-)

Arcobaleno :-) a czy Twoj szanowyny syn nie siedział u mamy w brzuchu z głową w górze??? nie był ułożony miednicowo???
pytam bo Monika była prawie całą ciąże ułozona miednicowo i na początku ten nie tolerowała pozycji poziomej... spanie na klacie u mamy, zasypianie na ramieniu, zero spacerow wozkiem bo ryk na pol osiedla (jeden spacer skutkowal zapaleniem pluc - jak miala 6-7 tygodni :-()
no ale nauczyłam ja jezdzic w wozku w domku ;-) tu mogła mi sie drzec do woli i jakoś...od stycznia wozimy sie po Opolu wózkiem i nawet uskuteczniami wozkowe eskapady z Centrum na Malinkę :-)

Aga :-) no wiem ze te babki wiedza co robic ;-) może Monia bedzie tak zafascynowana dziecmi, zabawkami, paniami ze nie zauwazy nieobecnosci mamy??? moze znajdzie sobie innego chłopaka z ładnymi stópkami ;-) moze bedzie jak w Bajlandii - poleci i nawet na matke sie nie obwjrzy??? :-)

hahahahah:-), Arcobaleno My w przychodni, gdzie Mały jest szczepiony mamy jednego pediatrę, a z problemami chodzimy prywatnie do kogo innego:-). A i napisałam Ci wiadomość na pw, będę wdzięczna jeśli sprawdzisz czy dotarła, bo pierwszy raz to robiłam:-)

Hiox :-) moja pępowina ma rok...Twoja 2 lata ;-) ciekawe komu bedzie ciężej ;-)

Kij ma dwa końce ;-)
Monia taka malutka a juz rusza w samodzielny swiat, Kubcio juz będzie teoretycznie duzy bo 3 latka skonczone. Czyli tu powinno mi byc łatwiej. A druga sprawa, ze nie wyobrazam sobie dnia bez Kubcia juz teraz, a co będzie za rok :szok:
Moj noworodeczek przedszkolakiem :szok: ... ostatnio rozmawiałam z TZ, ze czas zacząc wybierac jakies przedszkole, bo do marca to niewiele czasu jest na tak wazną decyzje. To on mi na to ze nie chce jeszcze o tym nawet myslec :-p

Uff wreszcie w domu, no nie da sie z moim synem nic na spokojnie załatwic :no:. Jak chodzimy jest ok, grzecznie za rączke a jak mamy cos wybierac, kupowac czy zamawiac jest tragedia, gryzie mnie po rękach, a jak go trzymam na rękach to mnie gryzie po ramionach :no:.

Zamówilismy drzwi bo czas nas goni, a jest miesieczny termin oczekiwania. W BelPolu ale gbur pracuje :eek:, drzwi beee ( a co go to obchodzi mi się ma podobac), rabatu zero, cena katalogowa i juz :eek: ... olałam i zajechałam do OBI bo tam tez maja te co mi do oscieznic pasuja i o prosze miło szybko sympatycznie, pytam o rabat, a Pan mowi juz Pani zrobiłem :cool2: i jestem 100zł do przodu :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Amelkowa wykręcic numer to chyba dla nikogo nie problem ;-). Tylko dobra kobieto napisz na ile osob rezerwacja ma byc, czy z podwieczorkiem jak było w Bajlandii czy bez, opiekunki itd :tak:. Ja np pojecia nie mam jaka kwote mamy do dyspozycji juz dla Smoczej Jamy. Wiec ciezko cos rezerwowac jak człowiek niedoinformowany :-(

Dzis szaleje kulinarnie i robie pierwszy raz w zyciu racuchy :-D ciekawe czy mi wyjdą :eek:

Ostatnia edycja:
Do góry