Oj
Aga nie wiem, ale tam masz bardzo dobre i swieże jedzenie. Robilismy tam taty okrągłe urodziny i stype po babci ale nie pamiętam juz ile wyszło. Ja moge tylko napisac ze za nasz roczek&chrzciny tez w czyms takim a'la jak salomon weselnym płaciłam 60zł/os za osobe - obiad ( zupa i 5 rodzajów mies i 3 rodzaje sałatek, ziemniaki i kluski), napoje, ciacha, krokiety z barszczem.
W Salomonie masz duza sale i kameralną sale na mniejsze przyjęcia
Do takich imprez jest jeszcze hotel Olimpijski, Ali Baba, Arkadia (nowe) i nie wiem czy nie pomyliłam nazwy. I cała mase pod Opole Regius - Czarnowasy, Krzanowice nazwy nie pamietam, Dobrzen Pod Lasem i Kuchnia Sląska, w Chrząstowicach Karczme itd itd
Ciacho na racuchy rosnie, moze pierwszy raz robione w zyciu robione drozdzowe cosik i mi wyjdzie
Jak te fotki i monitory przekłamuja. Lampe, w której się zakochałam i wycofali z produkcji namierzyłam, super cieszyłam sie jak dziecko. Ich pracownik odpowiedzialny za sprzedaz wysyłkowa dzis skoczył do ich salony w Swarzędzu (importer jest w innym miescie) i dzwoni do mnie i mowi, ze one nie sa czekoladowe, a przezroczyste
. To je odrezerwowałam :-(. Zamowiłam za to do pokoju dziennego 5 jedynek, a miały byc 2 x jedynka i 1x trójka, ale oczywiscie tez ja wycofali z produkcji
. ( ostatnie 11 jedynek ma importer i finish tej lampy - masakra co za firma ma cos max 2 lata w sprzedazy i fruuu z rynku, a z moim tępem zastanawiania sie musiałabym poprosic juz katalog na 2013rok
). Przynajmniej rabacik i wysyłke gratis utargowałam, a co
Boshe ja mam takie problemy z kupowaniem, wczoraj znowu byłam popatrzec na płytki podłogowe jakie wybrałam i tylko szukam sposobu jak je sobie obrzydzic - normalnie to jest chore
. Jade dzis jeszcze do jednego salonu popatrzec co tam daja jeszcze raz i juz zamawiam, nie bedzie odwrotu
... a dzis moge szalec po miescie na luzie, Kubus jedzie w tym czasie do babci