reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Amelka ja w sumie to mam po drodze więc mogłabym podjechać jak będę jechała po Patryka, tylko potrzebuje więcej info, w sensie o co dokładnie mam pytać i jaką kasą dysponujemy?????

No i forumowa ciotka obcałowała już naszą solenizantkę z samego rana:tak:;-):-)
jeszcze raz 100 lat dla Monisi:-):-):-)

dziewczyny i polećcie mi jakąś niedrogą knajpę na obiad na roczek:confused: byłam już w Radiowej(czekam na ofertę szefa;-)) i Willi Młynówka(tam nie fajnie bo śmierdzi trochę:sorry:) no i nie wiem gdzie jeszcze mogłabym pójść:sorry:??????

reklama
Hej dziewczyny. U nas w miarę spokojny dzień, Aleks bawi się na podłodze i miętosi pluszaka:-)

Rubi Wszystkiego NAJ NAJ NAJlepszego dla Twojej kruszynki:-)

100 lat Monisiu !!!! Dużo zdrówka, samych radosnych dni, fajnych pań, kolegów i koleżanek w żłobku oraz pociechy z brata i cierpliwości do rodziców !!!

Aga myśmy robili chrzciny w wenedzie na 1.Maja -jedzonko mają dobre,ale musisz sprawdzić czy Wam lokal odpowiada ,płaciliśmy ok 40zł/os. W restauracji Europa na ul.Dworskiej maja oprócz sali weselnej też mniejszą na takie właśnie imprezki- zobacz na str.internetowej, może też w Piramidzie da się zarezerwowac miejsce na wiecej osób. nic mi więcej do głowy nie przychodzi:no:

Ostatnia edycja:
Oj Aga nie wiem, ale tam masz bardzo dobre i swieże jedzenie. Robilismy tam taty okrągłe urodziny i stype po babci ale nie pamiętam juz ile wyszło. Ja moge tylko napisac ze za nasz roczek&chrzciny tez w czyms takim a'la jak salomon weselnym płaciłam 60zł/os za osobe - obiad ( zupa i 5 rodzajów mies i 3 rodzaje sałatek, ziemniaki i kluski), napoje, ciacha, krokiety z barszczem.
W Salomonie masz duza sale i kameralną sale na mniejsze przyjęcia :tak:
Do takich imprez jest jeszcze hotel Olimpijski, Ali Baba, Arkadia (nowe) i nie wiem czy nie pomyliłam nazwy. I cała mase pod Opole Regius - Czarnowasy, Krzanowice nazwy nie pamietam, Dobrzen Pod Lasem i Kuchnia Sląska, w Chrząstowicach Karczme itd itd

Ciacho na racuchy rosnie, moze pierwszy raz robione w zyciu robione drozdzowe cosik i mi wyjdzie :-p

Jak te fotki i monitory przekłamuja. Lampe, w której się zakochałam i wycofali z produkcji namierzyłam, super cieszyłam sie jak dziecko. Ich pracownik odpowiedzialny za sprzedaz wysyłkowa dzis skoczył do ich salony w Swarzędzu (importer jest w innym miescie) i dzwoni do mnie i mowi, ze one nie sa czekoladowe, a przezroczyste :eek:. To je odrezerwowałam :-(. Zamowiłam za to do pokoju dziennego 5 jedynek, a miały byc 2 x jedynka i 1x trójka, ale oczywiscie tez ja wycofali z produkcji:eek:. ( ostatnie 11 jedynek ma importer i finish tej lampy - masakra co za firma ma cos max 2 lata w sprzedazy i fruuu z rynku, a z moim tępem zastanawiania sie musiałabym poprosic juz katalog na 2013rok :-p). Przynajmniej rabacik i wysyłke gratis utargowałam, a co :-p
Boshe ja mam takie problemy z kupowaniem, wczoraj znowu byłam popatrzec na płytki podłogowe jakie wybrałam i tylko szukam sposobu jak je sobie obrzydzic - normalnie to jest chore :confused2:. Jade dzis jeszcze do jednego salonu popatrzec co tam daja jeszcze raz i juz zamawiam, nie bedzie odwrotu :tak: ... a dzis moge szalec po miescie na luzie, Kubus jedzie w tym czasie do babci :-D

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny ;-) domy weselne odpadają, ja nie chce robić żadnej imprezy wielkiej, tylko zabrać gości na obiad, potem pojedziemy na tort do teściów;-) dlatego im bardziej kameralnie tym lepiej ;-) najlepsze by były karczmy chyba:confused: no i 40zl od osoby na taki obiad to chyba ok cena, więcej to za dużo:tak: ja będe miała między 20 a 25 osób :tak: myslałam tez o cateringu:confused:

Aga to Salomon idealny z ta mała salą :tak:. Oni jedyni maja kluski ślaskie w bułce tartej - pyszne :tak:

edit: aaaaaaaaa moze w koncu zaczne remont aaaaaaa :laugh2::laugh2::laugh2: jutro mi gosc projektujacy instalacje w bloku ma podac gdzie puszczą piony w projekcie (termin oddania projekyu to początek wrzesnia:eek:), aaaaa na to czeka mi hydraulik, ktory wstrzymuje ekipe aaaaa moze jednak ten remont nie skonczy sie w 2156 r :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Aga to Salomon idealny z ta mała salą :tak:. Oni jedyni maja kluski ślaskie w bułce tartej - pyszne :tak:

edit: aaaaaaaaa moze w koncu zaczne remont aaaaaaa :laugh2::laugh2::laugh2: jutro mi gosc projektujacy instalacje w bloku ma podac gdzie puszczą piony w projekcie, aaaaa na to czeka mi hydraulik, ktory wstrzymuje ekipe aaaaa moze jednak ten remont nie skonczy sie w 2156 r :-D

tylko jeśli ja mam płacić 60zł za obiad / os to sorry, ale szkoda mi dawać ponad 1000zł, szczególnie że to nie ma byc jakaś wielka impreza, ja po prostu nie ma warunków w domu żeby tyle osób na obiad zaprosić, a teściowej nie chce robić problemu(mimo, że wiem, że dla nie to sama przyjemnośc), ja tak nie umiem:no: tak sobie teraz myślę, że catering będzie najlepszy:tak:

Do góry