reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Amelka trzymaj się :tak: najgorsze są te chwile kiedy choruje się razem z dzieckiem :-( jakbys czegoś potrzebowała to daj znać :tak: i napisze to co pisałam rubi, napij się wódkę z pieprzem, mało, ale to pomaga, mnie postawiła na nogi w godzine:tak: jak wypijesz mało to Ania nawet nie poczuje w mleczku :tak:

reklama
corina myśmy robili obiad w "Stodole", tam jest bardzo tanio i na sam obiad dla nas bylo ok, szczególnie ze to bliziutko od nas ;-) a knajp w Opolu nie znam, ja jestem świeżym mieszkańcem Opola ;-)

HEJ KOBITKI, TO MACIE TEN SAM WIRUS CO U MNIE GRASOWAŁ............
mam nadzieje, ze to nie ja w jakis sposób wam przekazałam......:-:)-(
U mnie Oli nic nie było, tylko Dominik , jego koleżanka, noi moja mama....
wracajcie do zdrówka .
A Ola wczoraj powtórzyła po mnie " o kurcze". Trzeba się pilnować!
Corina myśmy robili w domu na 22 osoby, fajnie było bo w domu to tak rodzinnie, przytulnie ale zapieprz na całego więc jak coś to wynajmij sobie kogos do pomocy.

Bry w ten mrozny poranek :-p

Corina chyba najczesciej wykrzystywane lokale na takie okazje to Salomon i ten ich drugi twór ;-) nazwa mi uciekła. Ja robiłam w lokalu pod Opolem, byłam super zadowolona :tak:

Amelkowa zdrówka :tak:

Aniulka trzymam kciuki :tak:

Maciuś z aniulką zostali przyjęci na oddział ;-)

teraz 3mamy kciuki za szybką diagnozę ;-)

Amelkowa ;-) zdrowiejcie ;-) jak staniesz na wadze to moze Ci sie humor poprawi ;-) ja to sie lubie po jelitówce ważyć :-D

Corina ;-) dom i catering - dla mnie super opcja ;-)
no i pomyśl nad spotkaniem w Bajlandii ;-)

my dzis po spacerku i rehabilitacji ;-) Pani Basia mowi ze za 3 tygodnie Monia powinna już sama dreptać... BOJE SIE!!!!!!!!

spadam lulać szkodnika ;-)

halo??? hop hop...

Amelkowa - chora = ustrawiedliwiona

aniulka - z Maćkiem w szpitalu = usprawiedliwiona

a reszta lesek???

na spotkanie się zapisałyscie??? zostawicie mnie samą z Bestyją??? No fajnie się z kobitą na forum gada ale ten nick... nie zistawiajcie mnie samej na pastwę Bestyji :-) ;-) :-D

Ja mam już w domu 2 dzieci (plus małż jako to 3 - specjalnej troski ;-))
wczoraj Jasiek dostał juz próbnie prezent urodzinowy :-) basen z piłeczkami :-) poniewaz basen i piłki kupowaliśmy oddzielnie więc trzeba było zdobic próbe czy 400 piłeczek wystarczy...
wystarczyło :-)
tylko to zbieranie piłeczek po teście... ;-)
Moni się podobało jak było mało piłeczek ale jak wsypałam wszystkie to się trochę bała...

dziś torcik zamówimy i w niedziele świętujemy 5 urodziny pana Jana :-) ależ ten czas leci....

miłego i chłodnego dnia ;-)

hej ja jestem ;-)
ale jak wiesz jestem zabiagana do końca tygodnia, bo moja Ewa wyjeżdża i muszę pokończyć projekty i ustalić co robić jak jej nie będzie :tak: poza tym dzisiaj w południe jadę do Bielska do gina, no i jutro są urodzinki mojej siostry:tak:
rubi wiem coś o baseniku z piłkami, myśmy mieli w Anglii, ale było tylko 100 piłek:-) nie wyobrażam sobie zbierania 400 :szok::szok::szok:
juz lece sie zapisać na spotkanie :tak:
aha i pisałam z Agita, jest poza Opole, nie ma netu i macie wszystkie gorące pozdrowienia, a w szczególności schorowana Amelka ;-)
U Magdy tez wszystko ok, rozkoszuje się urlopem i na spotkanie, podobnie jak Agita, jest chętna :tak:
idę sobie zrobić kawkę, bo praca zaraz się zacznie dobijać na skypie :szok:

no... są jednak jakieś ślady zycia na planecie Opole ;-)

Amelkowa chora :-( ale teściowa jej dogląda ;-) Ania już OK choć nadal nie chce jeść :-(

anik się nie odezwała :-( może zadzwonię do niej później...

Agnieszka ;-) napisz kiedy trzymać kciuki!!!!!!

reklama
łoooooo matko dziewczyny czytam i czytam i uwierzyć nie mogę

cóż to za wirus okropny was dopadł ??

my jeszcze siedzimy u rodziców, jest strasznie gorąco ale tu przynajmniej działka w miarę blisko i karolka może w pontonie poskakać :sorry2::sorry2::sorry2:
dziś wieczorem wracamy - i mam pytanie czy da się tam żyć???
kurcze gdyby nie te chrzciny w niedizelę (nie wiem jak to przyżyjemy) to bym wcale nie wracała w te h\gorące mury :blink:

Amelka jak się czujecie? zdrówka i jeszcze raz zdrówka
Rubi jak twoje kosteczki / lepiej tochę?? aaaa i telefon mam niesprawny bo oczywiście karolka wrzucia mi go do basenu z wodą :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Aniulka - trzymam kciukasy za was ;-);-) b ędzie dobrze
Madzia - po waszym wyjściu karolina była tak zaoferowana całą sytuacją że zaczeła wchodzić na krzesło, spadła na buźkę że i siniak gigant i krew z buźki sie lała i lała - też miałam z nią jechać do lekarza ale na szczęście jakoś się samo zagoiło :baffled:
a spotykać się mam nadzieję będziemy częściej tylko już zamieszkajcieeeeeeee ;-)

nooo miałam jeszcze coś napisać ale zapomniałam oooo

Aaaa amelkowa czy wystąpisz w roli fotografa? umówimy się kiedyś odsroję tego mojego gościa i porobisz mi kilka zdjęć oki?

buziaaaki lecę bo ta moja pannica coś za cicho siedzi

dajcie znać czy jest strasznie goraco

Do góry