reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Amelkowa idz lepiej sprawdzic :tak:

Matko ale znowu grzeje :szok:
A nam sie dziurka w basenie zrobiła :-(. Zrobiłam prowizoryczną łatke, miejmy nadzieje, ze wytrzyma. Bez basenu syn mi sie zamarudzi, a ja zwariuje :-p bo co tu robic w taki skwar :baffled:

Agita, a Ty jak sobie radzisz w te upały???? cos nam zniknęłaś ????

hmmm...wystraszyłysmy Agitę??? nie wygladała na strachliwa...

Agita - podpisac liste prosze :-)

Amelkowa ;-) dziewczyny już napisały co ja chcialam napisać...

Aga :-) dzieki za pomoc i towarzystwo :-) Patryk w koncu pozytywnie zareagował na dziewczyne...juz sie tak nie... brzydził :-D

spadam cos zrobić...chociaż...gdyby mi sie tak chciało jak mi się nie chce.... ehhhhhhhhhhhh

papapapap

jeny taka duchota i jak sobie pomyślę, że jutro na ten oddział maja nas przyjąć.........:szok: to chyba mnie tam będą leczyć i badać a nie Maćka
a tak na poważnie babki trzymajcie kciukasy jutro aby nas przyjeli no cóż powiem, że to koniec ospy i ślady jeszzce zostały myślę że uwierzą hmmm i jak się jutro nie odezwę tzn że spędzam wakacje na Wodociągowej :-D:-D

Aniulka ;-) będzie dobrze :-)

3manie kciukasów masz załatwione ino puść SMSa kiedy przestać je trzymac :-)

dowiadywałaś się o tego Tomatisa??? a co ze słuchem???

Amelkowa ja nie Aga ;-) ... smecte podaje Kubciowi w herbatce:tak: inaczej by tego badziewia gorzkiego nie wypił:no:. Na ulotce jest napisane, ze dziecko ma ja popijac, a nie wypic na raz. Wiec mysle, ze sposób ok :tak:

Amelkowa młoda nie lubi ci herbatek? To rozciencz w czyms innym jak np sok, aby tej goryczy nie było czuc. Całej dawki nie musi wypic, wazne aby cokolwiek do jelit trafiło :) Kubus taka jedna saszetke to z 4h meczy :D Popija ja i tak druga herbatką :D

dziewczyny, mam pytanie w sprawie chrzcin-za miesiac chcemy zrobic tyle ze pytanie gdzie - w domu czy w lokalu? bardziej ku temu drugiemu sie sklaniamy a jesli tak to w jakim? podzielcie sie doswiadczeniami w organizacji tej imprezy. gdzie robilyscie? za ile? lokal a moze catering bo nad tym tez sie zastanawiam.

reklama
Amelka ja podawałam smecte strzykawka, był płacz, ale niestety mus to mus:tak: dawałam po trochu 3x dziennie pół saszetki. Dawałam jeszcze debridat, podobno jest bardzo dobry na problemy z kupka :tak: U mnie jeśli chodzi o podawanie lekarstw to jestem terrorystka i jakos moje dzieci nie bardzo protestują, trzeba to trzeba:tak:
rubi
nie ma problemu, cała przyjemnośc po mojej stronie ;-)
aniulka będzie dobrze :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry