reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

anik :-) my żyjemy...w domu mam w tej chwili jedyne 28,7 st.C ale na dworze ponoć cieplej :-/

wracaj - chrzcij Wojtusia i w czwartek widzimy sie o 17:00 w Bajlandii :-) pogadasz z Panią psycholog na temat Karolci :-) - leć na odpowiedni wątek i migiem zapisuj się na spotkanko :-)

a kosteczki po wycieczce spoko ;-) albo jestem juz stara jak mumia egipska i nic mnie nie ruszy albo nie jestem jeszcze taka stara żeby po 9 godzinnym spacerku sie rozsypywac :-D

reklama
Hey dziewczyny,

Rozpływam sie :-( mamy w domu jakies 35 stopni i duchote na maxa :-( i jeszcze dzisiaj bolącą @ dostałam ... wiec zyje ale ledwo :-(

Gdzie miesci się ta cała Bajlandia?

wracam do garów, przy nich to jakies 70 stopni w cieniu :baffled:

Bajlandia to ta sala zabaw na rondzie ;-)

ja też musze do garów :-/
dopiero co uśpiłam córkę...wcześniej kimnęła tylko ze 25 minut bo listonosz paczki przyniósł... Jasiek tak głośno zachwycał sie prezentami ze siorę obudzil :-/

Bry :-)

uprzejmie inforumję ze padł mi wyświetlacz w telefonie :-(

proszę nie wysyłać SMSów bom ślepa i nic nie widzę :-(
nie dam rady do Was też dryndać bo numery w telefonie....:-(

buuuuuuuuuuuuu

Bry,

Amelkowa ale cię wzieło:szok:, oby rota szybko do was nie wrócił :tak:
Rubi spojrz na to z drugiej strony ... nie dzwonisz, nie piszesz - oszczedzasz ;-). A serio wymien sie na tel z małżem :-p

ide dzisiaj wieczorem do kina pierwszy raz od ... czasów kamienia łupanego :-p. W koncu zobacze moje ukochane romansidło Zacmienie yes yes yes :rofl: Wczoraj obejrzałam sobie po raz tysieczny wczesniejsze czesci zmierzch i ksierzyc w nowiu aby byc w klimacie na dzis :-D

hej kobitki, własnie zakonczyłam sadzenie kwiatków na balkonie, z powodu wojaży arabskich przesunięte na teraz......bosko!!
Co prawda wielki minimalizma u mnie panuje, ale teraz jestem taka minimalistyczna...
Czy nie chce któras odkupic baseniku ode mnie....
BASEN DMUCHANY "MOTYLEK" 102x81 cm (1076088511) - Aukcje internetowe Allegro

cudny jest ale chyba dla Oli za mały bo jedyna frajda to wylewanie wody z baseniku na balkon i na wykładzine w mieszkanu:baffled::baffled:Muszę jej większy sprawić na balkon, tzn. głebszy....
Amelkowa....bidulko.....wiem co to znaczy, jakies cholerne wirusy....

Hiox ;-) ja mam tak tani ten telefon ze nie pamietam kiedy doładowywałam konto a jeszcze ze 20 zł mam ;-) a córka korzysta tez z mojego telefonu :-) ;-) i jeszcze 4800 darowych SMSow mam :-)

no ale teraz to ciężko pisać SMSa jak na ekranie ciemno :-( jutro sobie pójdę i mi pan za jedyne 70 zł wymieni wyświetlacz ;-) choć się zastanawiam nad kupnem innego aparatu...z blokadą klawiatury ;-)

ten zepsuty telefon to nie jedyne osiągnięcie moni...pokiereszowała mi...okulary... i najciekawsze jest to ze nie wiem kiedy...

ok...spadam oglądać Harrego Pottera ;-)

heeejjjoooo

mam dość tego upału :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie cierpię gorąca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ząb mnie boli, byłam dziś u dentysty przez ostatnie kilka dni wydałąm tyle że aż mnie ciary przeszły jak policzyłam a on wciąż boli i na przeciwbólowych jestem ggggrrrrrrr

w każdym razie wróciliśmy, niestety ból zęba spowodował zmianę planów i wylądowaliśmyy u dziadków ... ale nie było źle bo codziennie jeździliśmy na działkę i karolcia kąpała się w pontonie hihihihihihi
wracamy do domu a tu warstwa kurzu taka że wszystko białe :angry::angry: mam dość....
a goście przyjeżdżają już jutro....burdel straszny...zakupy nie zrobione...i najgorsze to ubranko do chrztu

mam jakiś śmieszny garniturek ale taki szeroki że spokojnie dwóch wojtków by sie zmieściło
objechałam dziś całe opole i kupiłam tylko koszulę z krótkim rękawkiem ale spodenek brak :-)

ojjj pojechałabym na grunwald aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dziewczyny czy wasi faceci znają jakiegoś mechanika który nie okrada swoich klientów?
siadła nam klima i jakaś kontrolka się pali :baffled:

oooo mój szanowny właśnie w wyrku leży i trzyma pilota w reku a ja cooo mam dalej sprzątać ?? ooo nieeee też idę spać :rofl2::rofl2::rofl2:

dobrej nocki paaa

amelkowa podzielam dzis twój nastrój, też jestem nie wyspana jak cholera, Ola wczoraj była u mamy pospała za długo ( myślę ze ze 3 h spała) a ja bawiłam się w kierowcę, z dziećmi na silesie( był u nas syn mojego kuzyna), ciocie do znajomych zawieźć, potem odebrac, potem z powrotem po buty na silesie( mały zapomniał) i tym sposobem Ola spała i spała, zasnęła nam w końcu ok 23......i to kazała się usypiac na lezaczku na balkonie.......chyba było jej gorąco....:-):-) to sobie wykombinowała.....:-D:-D:-D
Zasneła na tym balkonie a my ogladalismy film do 1.30 ......pobudka przed 7.....nie wiem, brzuszek, jasno czy co tam.....czy 8 godzin snu to nie za mało dla 16 msc dziecka??
bo dla mamy 5 to stanowczo za mało....:angry::angry::angry:
I oczywiscie P jest nie obudzenia więc mama od rana dyla....a jak wstał to ja juz nie zasnę.........grrrrr
Dzis chyba na basen pójdziemy, przynajmniej takie plany sa, znajomi idą ale P kręci nosem.....ech......nie cierpie byc nie wyspana..........:angry::angry::angry:

reklama
Bry, no zdycham normalnie, niech w koncu spadnie ciut deszczu:wściekła/y:

Amelkowa grypa żoładkowa prze rota jak najbardziej :tak:
Rubi mi Kubus rok temu tak tel zupalem załatwił, ze nie dało się go wcale właczyc i trzebabyło biec po nowy:sorry2:

A my dzis wieczorem z synkie idziemy na ciacho i potancowac na festynie :-p
Ok wracam do wyszukiwania najlepszych ofert materiałow budowlanych :baffled:

Do góry